בירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!
-
מישהו יודע לעדכן לגבי מכשירים נוספים ב019
לדוגמה מכשירי דוגי אס מיני וקינג קונג???@אביגדור-ברמן לכאורה בכולם פשוט לבקש מ019 לעדכן מרחוק לפרטנר וזוהו
-
@אביגדור-ברמן לכאורה בכולם פשוט לבקש מ019 לעדכן מרחוק לפרטנר וזוהו
@יענקיH אז אני דיברתי איתם לפני כחודש וחצי ולא עשו כלום
היום התקשרתי שוב והם אמרו שיעבירו שוב
עכשיו קיבלתי הודעה להדליק מחדש
והעבירו אותי ל019 - אורנג'
וסוף סוף וולטה מופיע בהגדרות
לידיעת מי שיש לו דוגי אס מיניעריכה: לא יודע למה זה לא נותן לי להוציא שיחות על הוולטה זה מוציא שיחות רק על הדור שלוש
-
לידיעת מי שיש לו דוגי אס מיניעריכה: לא יודע למה זה לא נותן לי להוציא שיחות על הוולטה זה מוציא שיחות רק על הדור שלוש
@אביגדור-ברמן יש לך רוט?
-
@אביגדור-ברמן יש לך רוט?
@10110000 לא וגם לא יהיה
-
@אביגדור-ברמן כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
עריכה: לא יודע למה זה לא נותן לי להוציא שיחות על הוולטה זה מוציא שיחות רק על הדור שלוש
זה לא נקרא שיש לך וולטה זה נקרא שיש לך דור ארבע בלי וולט תבדוק בהגדרות שאפשרות של וולטה מאופשרת
-
@אביגדור-ברמן כתב בבירור | נוקיה 235, 019 לא עובד עם VoLTE, למישהו יש פתרון?!:
עריכה: לא יודע למה זה לא נותן לי להוציא שיחות על הוולטה זה מוציא שיחות רק על הדור שלוש
זה לא נקרא שיש לך וולטה זה נקרא שיש לך דור ארבע בלי וולט תבדוק בהגדרות שאפשרות של וולטה מאופשרת
@K.O.G יש
ומאופשרת
הם התקשרו אלי 3 פעמים היום
כל פעם כיבוי והדלקה
והם שינו את החברה של הרשת 019/אורנג/019 שוב
ותמיד
יש וולטה בהגדרות - ומופעל
ותכלס - מוציא שיחות בדור 3 -
@K.O.G יש
ומאופשרת
כל פעם כיבוי והדלקה
ותמיד
ותכלס - מוציא שיחות בדור 3@אביגדור-ברמן זה בדיוק מה שיש לי אבל שים לב מה הם אמרו לי עכשיו:
"שלום ,
לאחר בדיקת מכשירך נראה כי אין באפשרות המכשיר להתחבר לטכנולוגיית ה,VoLTE
לא צפויה פגיעה בשירות בשלב זה."אני שוקל ברצינות לעבור מהם, התקשרתי אליהם כל כך הרבה על הנושא הזה...
-
@K.O.G יש
ומאופשרת
כל פעם כיבוי והדלקה
ותמיד
ותכלס - מוציא שיחות בדור 3@אביגדור-ברמן לא יעזור העברת חברה כל עוד המכשיר עצמו לא תומך volte תבדוק אם בחברות אחרות עובד אם לא צריך לטפל במכשיר עצמו
-
@אביגדור-ברמן לא יעזור העברת חברה כל עוד המכשיר עצמו לא תומך volte תבדוק אם בחברות אחרות עובד אם לא צריך לטפל במכשיר עצמו
@בניית-גרסאות Nokia 235 2024 4G תומך בVoLTE
019 אומרים שהוא לא תומך מעצלות, אין להם כח לטפל בכל החברה עם הטלפונים הכשרים...
-
@אביגדור-ברמן לא יעזור העברת חברה כל עוד המכשיר עצמו לא תומך volte תבדוק אם בחברות אחרות עובד אם לא צריך לטפל במכשיר עצמו
@בניית-גרסאות
בגולן תומך

ובעוד חברות - עיין כאן: https://mitmachim.top/topic/90846/שיתוף-וולטה-ב-דוגי-smini-קינג-קונג-ועוד/8 -
@בניית-גרסאות
בגולן תומך

ובעוד חברות - עיין כאן: https://mitmachim.top/topic/90846/שיתוף-וולטה-ב-דוגי-smini-קינג-קונג-ועוד/8@אביגדור-ברמן לדעתי 019 זה החברה היחידה שעושה בעיות מהדבר הזה...
-
@אביגדור-ברמן לדעתי 019 זה החברה היחידה שעושה בעיות מהדבר הזה...
@חכם_בלילה אבל אני צריך חבילה קטנה של 12/30 גיגה
ואין שום חברה אחרת שנותנת במחיר הזה של 19.8/21.8 ש"ח.... -
@חכם_בלילה אבל אני צריך חבילה קטנה של 12/30 גיגה
ואין שום חברה אחרת שנותנת במחיר הזה של 19.8/21.8 ש"ח....@אביגדור-ברמן ברור שהם הכי זולים (אולי יש יותר זולים אבל לפי מה שאני זוכר הם הכי זולים)
אבל השאלה האם זה משתלם לך לוותר על הVoLTE בשביל מחיר זול...אני בתכנונים לעבור וכמה שיותר מהר...
-
@בניית-גרסאות
בגולן תומך

ובעוד חברות - עיין כאן: https://mitmachim.top/topic/90846/שיתוף-וולטה-ב-דוגי-smini-קינג-קונג-ועוד/8@אביגדור-ברמן לא עוזר תבדוק אם פרטנר עובד הם מעבירים לתדרים של פרטנר
-
@אביגדור-ברמן לא עוזר תבדוק אם פרטנר עובד הם מעבירים לתדרים של פרטנר
@בניית-גרסאות ניסו , והעבירו אותי גם לאורנג' ולא עזר
-
@אביגדור-ברמן לדעתי 019 זה החברה היחידה שעושה בעיות מהדבר הזה...
@חכם_בלילה זה לא שהם עושים בעיות פשוט החברות לא כל כך סופרות אותם כי זה חברה קטנה
-
@בניית-גרסאות ניסו , והעבירו אותי גם לאורנג' ולא עזר
@אביגדור-ברמן אורנג' זה פרטנר תבדוק אם בפרטנר כן עובד אם לא לא יעזור העברה
-
@חכם_בלילה זה לא שהם עושים בעיות פשוט החברות לא כל כך סופרות אותם כי זה חברה קטנה
@בניית-גרסאות לא הבנתי...
-
@בניית-גרסאות לא הבנתי...
@חכם_בלילה יש ל019 פרמטרים יחודיים בשונה מרמי לוי ושאר החברות הקטנות ורוב החברות טלפונים הסיניות לא מכניסות את זה למכשירים שלהם
-
@חכם_בלילה יש ל019 פרמטרים יחודיים בשונה מרמי לוי ושאר החברות הקטנות ורוב החברות טלפונים הסיניות לא מכניסות את זה למכשירים שלהם
@בניית-גרסאות דיברתי עם החברה של הדוגי אס מיני
הם טענו שהמכשיר כולל את כל התדרים והתאמות המיועדות והאפשרויות
והחברה יכולה לסדר את זה