להורדה | ShieldBox Pro - הכירו את נועל הקבצים החדש!!!!!!
-
אני שמח להראות לכם את התוכנה שיצרתי (עם AI כמובן)
ShieldBox Pro
אז מה בעצם יש בתוכנה:
ת'אמת, אין הרבה דברים.
אבל מה שיש - זה וואוווווווווואז ככה: התוכנה בעצם נועלת את הקבצים ומעלימה אותם לגמרי
וניתן לשחזר למצב הרגיל אך ורק ע"י כניסה עם שם משתמש וסיסמהוכן... אין לי יותר מה להוסיף.
התוכנה: https://drive.google.com/file/d/1s-4Nr*****vLW5Lw8muOz9_68cvckoS8i80Pr/view?usp=sharing
להוריד כוכביות
שימו לב: הסיסמה והשם משתמש הברירת מחדל היא admin
וכן... אני יודע שיש עוד הרבה (מסתמא) תוכנות כאלה, רק שעד היום לא מצאתי משהו מסודר ובעברית.
תמונות בספויילר

תנו רעיונות להוסיף לתוכנה.
-
ShieldBox Pro
אז מה בעצם יש בתוכנה:
ת'אמת, אין הרבה דברים.
אבל מה שיש - זה וואוווווווווואז ככה: התוכנה בעצם נועלת את הקבצים ומעלימה אותם לגמרי
וניתן לשחזר למצב הרגיל אך ורק ע"י כניסה עם שם משתמש וסיסמהוכן... אין לי יותר מה להוסיף.
התוכנה: https://drive.google.com/file/d/1s-4Nr*****vLW5Lw8muOz9_68cvckoS8i80Pr/view?usp=sharing
להוריד כוכביות
וכן... אני יודע שיש עוד הרבה (מסתמא) תוכנות כאלה, רק שעד היום לא מצאתי משהו מסודר ובעברית.
תמונות בספויילר

@מגנוס-קרלסן לא לשכוח להוריד כוכביות...
-
ShieldBox Pro
אז מה בעצם יש בתוכנה:
ת'אמת, אין הרבה דברים.
להוריד כוכביות
תמונות בספויילר

@מגנוס-קרלסן כתב בלהורדה | ShieldBox Pro - הכירו את נועל הקבצים החדש!!!!!!:
להוריד כוכביות
@מטען-נייד כתב בלהורדה | ShieldBox Pro - הכירו את נועל הקבצים החדש!!!!!!:
-
ShieldBox Pro
אז מה בעצם יש בתוכנה:
ת'אמת, אין הרבה דברים.
להוריד כוכביות
תמונות בספויילר

@מגנוס-קרלסן דבר ראשון תודה רבה
דבר שני בתור אחד שבדיוק נכנס לפורום כדי לחפש משהו בסגנון אני מציע שתתן צילומי מסךתודה רבה
-
@יהודי-זה-הכי כתב בלהורדה | ShieldBox Pro - הכירו את נועל הקבצים החדש!!!!!!:
דבר שני בתור אחד שבדיוק נכנס לפורום כדי לחפש משהו בסגנון אני מציע שתתן צילומי מסך
0
לפני שעה
בוצע!
-
ShieldBox Pro
אז מה בעצם יש בתוכנה:
ת'אמת, אין הרבה דברים.
להוריד כוכביות
תמונות בספויילר

-
@מגנוס-קרלסן תוכנה נחמדה,
אולם הנעילה איננה באמת נעילה
בלחיצת כפתור התיקיות מוצגות@פלמנמוני מז'תומרת?
-
@פלמנמוני מז'תומרת?
-
@מגנוס-קרלסן אתה רוצה שאכתוב את זה פה?
@פלמנמוני בפרטי
-
ShieldBox Pro
אז מה בעצם יש בתוכנה:
ת'אמת, אין הרבה דברים.
להוריד כוכביות
תמונות בספויילר

-
@מגנוס-קרלסן מה לא טוב בתוכנה הזו
@טכנופוב צודק לחלוטין. התוכנה שהבאת היא מה ש @מגנוס-קרלסן היה רוצה לייצר...
ואגב, היא מאוד מתאימה לטכנופובים... -
ShieldBox Pro
אז מה בעצם יש בתוכנה:
ת'אמת, אין הרבה דברים.
להוריד כוכביות
תמונות בספויילר

@מגנוס-קרלסן הסתרה היא ממש לא יעילה
אתה יכול לנסות הצפנה של חלק מהקובץ (עדיף את ההתחלה) ולהוסיף המלחה (הצפנה של הקובץ כולו לא יעילה מבחינת משאבים וזה בעצם מה שדחיסה עם הצפנה עושה)
זה לא יעיל במאה אחוז אבל בפער יותר יעיל מהסתרה -
@מגנוס-קרלסן הסתרה היא ממש לא יעילה
אתה יכול לנסות הצפנה של חלק מהקובץ (עדיף את ההתחלה) ולהוסיף המלחה (הצפנה של הקובץ כולו לא יעילה מבחינת משאבים וזה בעצם מה שדחיסה עם הצפנה עושה)
זה לא יעיל במאה אחוז אבל בפער יותר יעיל מהסתרה@מתכנת-חובב כמו שוירוסים עושים הרבה פעמים?
@מגנוס-קרלסן אם זה יהיה ככה ושזה יעבוד כשהתיקיות מוצגות כרגיל ורק בפתיחה יהיה צריך קוד זה יהיה מעולה להרבה אנשים (כמדומני שאין כזה דבר, אולי משהו מפעם...) -
רק להבהיר משהו
אין אפשרות עקרונית לחסום גישה לקבצים במשתמש מנהל (אפשר להסתיר אבל זה לא שווה כלום)
בווינדוס האופציה היחידה היא לשנות הרשאות אלא שזה ניתן לשינוי בקלות במשתמש מנהל וגם רלוונטי רק למחיצות בפורמט NTFS
האופציות שכן קיימות הם לקחת את כל עץ התיקיות והקבצים ולהמיר אותו לפורמט שרק תוכנה מסויימת תדע לקרוא והיא תפתח את זה רק בהינתן הסיסמה (ואם יש אבטחה נורמלית אז זה גם יצפין את הקבצים) וזה בעצם מה שארכיון מוצפן (ואפשר גם דחוס) עושה והבעיה בזה היא שלוקח הרבה זמן לדחוס וגם הפענוח אפילו פר קובץ עלול לקחת זמן מה גם שלהוסיף קבצים לארכיון כזה זה לא אפשרי
התוכנה שהעולתה פה נראה שהיא גם מצפינה וגם מסתירה שזאת צורת חסימה מעולה אבל תיקח הרבה זמן וגם יש בה חוסר יעילות קיצוני (טוענת את כל הקובץ לראם - זה יכשל בקבצים גדולים מאוד, תהליך ההצפנה רץ על ה thread הראשי של הממשק מה שאומר שהיא תקפא בעת ההצפנה, במקרה שבו יסגרו את התוכנה או שהמחשב יכבה או כל תקלה שהיא שתקרה בתוכנה בעת כתיבת הקובץ המוצפן - המידע יעלם) -
רק להבהיר משהו
אין אפשרות עקרונית לחסום גישה לקבצים במשתמש מנהל (אפשר להסתיר אבל זה לא שווה כלום)
בווינדוס האופציה היחידה היא לשנות הרשאות אלא שזה ניתן לשינוי בקלות במשתמש מנהל וגם רלוונטי רק למחיצות בפורמט NTFS
האופציות שכן קיימות הם לקחת את כל עץ התיקיות והקבצים ולהמיר אותו לפורמט שרק תוכנה מסויימת תדע לקרוא והיא תפתח את זה רק בהינתן הסיסמה (ואם יש אבטחה נורמלית אז זה גם יצפין את הקבצים) וזה בעצם מה שארכיון מוצפן (ואפשר גם דחוס) עושה והבעיה בזה היא שלוקח הרבה זמן לדחוס וגם הפענוח אפילו פר קובץ עלול לקחת זמן מה גם שלהוסיף קבצים לארכיון כזה זה לא אפשרי
התוכנה שהעולתה פה נראה שהיא גם מצפינה וגם מסתירה שזאת צורת חסימה מעולה אבל תיקח הרבה זמן וגם יש בה חוסר יעילות קיצוני (טוענת את כל הקובץ לראם - זה יכשל בקבצים גדולים מאוד, תהליך ההצפנה רץ על ה thread הראשי של הממשק מה שאומר שהיא תקפא בעת ההצפנה, במקרה שבו יסגרו את התוכנה או שהמחשב יכבה או כל תקלה שהיא שתקרה בתוכנה בעת כתיבת הקובץ המוצפן - המידע יעלם)@מתכנת-חובב איך עובד ההצפנה של ESET?
זה נפתח בחצי שניה, גם מאות ג'יגות.
אם כי העתקה לוקחת מעט יותר זמן מהעברה רגילה בין כוננים במחשב. -
@מתכנת-חובב איך עובד ההצפנה של ESET?
זה נפתח בחצי שניה, גם מאות ג'יגות.
אם כי העתקה לוקחת מעט יותר זמן מהעברה רגילה בין כוננים במחשב.@צדיק-וטוב-לו-0 מי אמר לך שזה מפענח את כל הקבצים בבת אחת?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 מי אמר לך שזה מפענח את כל הקבצים בבת אחת?
@מתכנת-חובב איש לא אמר.
אבל אחרי הקשת הסימא, והכונן נהיה גלוי - הפעלת קובץ גם של 4 גי'גה - נפתחת כרגיל ממש כמו כל קובץ מהמחשב.
בשאר תוכנות ההצפנה רואים שלוקח זמן חילוץ וכד'. -
@מתכנת-חובב איש לא אמר.
אבל אחרי הקשת הסימא, והכונן נהיה גלוי - הפעלת קובץ גם של 4 גי'גה - נפתחת כרגיל ממש כמו כל קובץ מהמחשב.
בשאר תוכנות ההצפנה רואים שלוקח זמן חילוץ וכד'.@צדיק-וטוב-לו-0 אולי זה מפענח chunks ולא את כל הקובץ בבת אחת