בקשת מידע | החלפת MIMI לפלאפון תומך מאלי אקספרס
-
אני רוצה לקננות את הפלאפון הזה מאלי אקספרס, ורוצה שלא יחסם לי המספר הכשר, אמח לכל מידע בעניין אייך מחליפים לו MIMI/ תודה רבה
-
אני רוצה לקננות את הפלאפון הזה מאלי אקספרס, ורוצה שלא יחסם לי המספר הכשר, אמח לכל מידע בעניין אייך מחליפים לו MIMI/ תודה רבה
@המנסה-להבין בשביל להחליף IMEI אתה צריך לדעת איזה מערכת הפעלה יש לו ואם זה מכשיר לא מוכר די הגיוני שיהיה קשה לשנות לו את הכתובת IMEI.
אני מציע לך לשאול קודם את המוכר איזה מערכת הפעלה יש לטלפון הזה ואם יש לו בעצמו תוכנה או שהוא יודע על איזה קוד שמקישים בטלפון ואפשר לסדר את IMEI.בקשר למוצר עצמו, הוא נראה מאוד מבטיח ונוצץ עושה לי חשק לקנות אפילו, אבל קצת מוזר שבמחיר כל כך זול אפשר להשיג מכשיר כזה נחמד.
אולי בגלל שזה לא אנדרואיד אלא זה כמו הנוקיה, לכן זה כזה זול אבל מלכתחילה זה נראה קצת חשוד. -
@המנסה-להבין קודם כל, ברוך הבא לפורום
אם לא תצליח להבין איך משנים לו IMEI יש לי פתרונות ברמת הסים.
יכול להיות אפילו בחינם.
אם אתה רוצה צור קשר ב0548404041 -
@המנסה-להבין קודם כל, ברוך הבא לפורום
אם לא תצליח להבין איך משנים לו IMEI יש לי פתרונות ברמת הסים.
יכול להיות אפילו בחינם.
אם אתה רוצה צור קשר ב0548404041@cool תודה רבה על העזרה אני ינסה לשאול אותו,
-
@מזכירותי כתב בבקשת מידע | החלפת MIMI לפלאפון תומך מאלי אקספרס:
רק עוד שאלה אם לא אכפת לך, למה בעצם דווקא את הטלפון הזה ולא נוקיה? הוא מאוד כבד.
איזה נוקיה יש לך קישור משהוא טוב ומקורי, כי הבנתי שאין כבר את 215 ואת 225 מקוריים
-
רק עוד שאלה אם לא אכפת לך, למה בעצם דווקא את הטלפון הזה ולא נוקיה? הוא מאוד כבד.
איזה נוקיה יש לך קישור משהוא טוב ומקורי, כי הבנתי שאין כבר את 215 ואת 225 מקוריים
@המנסה-להבין כתב בבקשת מידע | החלפת MIMI לפלאפון תומך מאלי אקספרס:
אכן
יש רק משומשים