עזרה | עזרה | בעיה באפליקציית True Phone
-
בס"ד
החלפתי גרסה לשיאומי F21 PRO ועכשיו כשהתקנתי את האפליקציה True Phone כל פעם כשאני מוחק ישומים אחרונים הוא פותח לי את תפריט ההרשאות כי הוא רוצה שאני אקבע לו תיקיה להקלטות הבעיה היא שבכלל אני לא מצליח להקליט באפליקציה הזאת ובגלל זה היא גם לא מצליחה לקבוע תיקיה.
זה התמונה כשאני נכנס לאפליקציה

זה התמונה כשאני נכנס לאפליקציה + השגיאה כשאני מנסה ללחוץ על קבע

זה התמונה של הגדרות הקלטה באפליקציה

כשאני לוחץ על השורה השלישית הוא זורק אותי חזרה אחורה.זה התמונה כשאני לוחץ על הקלטה במהלך שיחה + הודעת השגיאה

אשמח לעזרה
תודה מראש.נ.ב. יש לי רוט
-
@יהודה1 קבעת מיקום לשמירת ההקלטות?
כתוב לך בהגדרות tap to select call records location@מתכנת-חובב כתב בעזרה | עזרה | בעיה באפליקציית True Phone:
כתוב לך בהגדרות tap to select call records locationזהו שזה לא נותן. במסך הראשוני (תמונה ראשונה) הוא כותב שגיאה (תמונה שניה)
ובהגדרות של האפליקציה הוא זורק אותי אחורה כשאני מנסה (תמונה שלישית). -
@מתכנת-חובב כתב בעזרה | עזרה | בעיה באפליקציית True Phone:
כתוב לך בהגדרות tap to select call records locationזהו שזה לא נותן. במסך הראשוני (תמונה ראשונה) הוא כותב שגיאה (תמונה שניה)
ובהגדרות של האפליקציה הוא זורק אותי אחורה כשאני מנסה (תמונה שלישית). -
@יהודה1 תבדוק בהגדרות איזה הרשאות יש לאפליקציה
יש את כל ההרשאות.

זה יעזור אם אני אעביר אותו לאפליקציית מערכת?
-
יש את כל ההרשאות.

זה יעזור אם אני אעביר אותו לאפליקציית מערכת?
-
@יהודה1 לכאורה לא
תלחץ על קבצים ומדיה ותעלה מה רואים@מתכנת-חובב כתב בעזרה | עזרה | בעיה באפליקציית True Phone:
@יהודה1 לכאורה לא
תלחץ על קבצים ומדיה ותעלה מה רואיםהנה

-
@יהודה1 לכאורה לא
תלחץ על קבצים ומדיה ותעלה מה רואיםהנה

-
@נוחעם-FM כתב בעזרה | עזרה | בעיה באפליקציית True Phone:
@יהודה1 תשנה בשורה יישום להקלטה במקום TRUE OHONE למערכת המכשיר.

זה לא עוזר. הוא עדיין מכניס אותי בכניסה לאפליקציה לדף ההרשאות (תמונה ראשונה). האפשרות היחידה שהצלחתי כדי שזה לא יפתח לי את דף ההרשאות זה לבטל את האפשרות "אפשר הקלטת שיחות".
הייתי רוצה שכן יהיה לי אפשרות הקלטת שיחה דרך האפליקציה כי אז אני יכול לשלוט על ההקלטה אם להקליט או לא כי במודול שהתקנתי זה הקלטה אוטומטית שגם בה יש לי בעיה קטנה אבל זה יהיה בנושא חדש.
אגב, הקלטת המערכת אצלי זה אפליקציית הטלפון של גוגל שגם היא לא נוחה וגם בה יש לי בעיות. -
@נוחעם-FM כתב בעזרה | עזרה | בעיה באפליקציית True Phone:
@יהודה1 תשנה בשורה יישום להקלטה במקום TRUE OHONE למערכת המכשיר.

זה לא עוזר. הוא עדיין מכניס אותי בכניסה לאפליקציה לדף ההרשאות (תמונה ראשונה). האפשרות היחידה שהצלחתי כדי שזה לא יפתח לי את דף ההרשאות זה לבטל את האפשרות "אפשר הקלטת שיחות".
הייתי רוצה שכן יהיה לי אפשרות הקלטת שיחה דרך האפליקציה כי אז אני יכול לשלוט על ההקלטה אם להקליט או לא כי במודול שהתקנתי זה הקלטה אוטומטית שגם בה יש לי בעיה קטנה אבל זה יהיה בנושא חדש.
אגב, הקלטת המערכת אצלי זה אפליקציית הטלפון של גוגל שגם היא לא נוחה וגם בה יש לי בעיות. -
@יהודה1 אם תהפוך את זה לאפליקצית מערכת זה יעבוד לך פצצה גם ההקלטת שיחות וגם כשתמחק את זה מהיישומים האחרונים זה יציג לך מי מתקשר אליך
תוכל להגדיר את זה כאפליקצית מערכת דרך לאקי פאצ'ר
ותעביר את זה לתיקית /system/priv-app@shlomoy כתב בעזרה | עזרה | בעיה באפליקציית True Phone:
@יהודה1 אם תהפוך את זה לאפליקצית מערכת זה יעבוד לך פצצה גם ההקלטת שיחות וגם כשתמחק את זה מהיישומים האחרונים זה יציג לך מי מתקשר אליך
תוכל להגדיר את זה כאפליקצית מערכת דרך לאקי פאצ'ר
ותעביר את זה לתיקית /system/priv-appאני משער שזה לא יעבוד כי אני משער שנפל לי האסימון שהסיבה לכל הבלאגן זה שבגרסה שלי TripleU שינה את אפליקציית הקבצים המקורית לאפליקציה אחרת וזה שיבש כמה אפליקציות כי כשאתה מנסה לשנות משהו שקשור לשמירה הוא לא מצליח, עכשיו אני מנסה למצוא מישהו שיביא לי את אפליקציית הקבצים המקורית של המכשיר, ונקווה שזה יעזור.