בעיה | עדכון דרייברים למחשב ASUS VivoBook E201NA
-
הקובץ לא זמין באתר שלהם והאפליקצייה להורדת הדרייברים בכלל לא נפתחת אצלי, מה לעשות והאם קיים בפורום או שיש למישהו את גרסאות המעודכנות ביותר של -1. BIOS Update – עדכון לגרסה האחרונה
2. Chipset Driver – דרייבר ערכת שבבים (Intel)
3. Intel Management Engine Interface / ATK Package – שירותי ניהול ומקשי פונקציה
4. Intel Graphics Driver – דרייבר גרפי למסך
5. Conexant Audio Driver – דרייבר קול
6. LAN Driver – דרייבר רשת קווית (Realtek)
7. Wi‑Fi Driver – דרייבר רשת אלחוטית (Qualcomm/Realtek/Intel)
8. Bluetooth Driver – דרייבר Bluetooth@יש-שר כתב בבעיה | עדכון דרייברים למחשב ASUS VivoBook E201NA:
הקובץ לא זמין באתר שלהם
זמין
https://www.asus.com/il/supportonly/e201na/helpdesk_download/ -
@יש-שר כתב בבעיה | עדכון דרייברים למחשב ASUS VivoBook E201NA:
הקובץ לא זמין באתר שלהם
זמין
https://www.asus.com/il/supportonly/e201na/helpdesk_download/@יוסי-מחשבים
זה לא זמין תלחץ על ההורדה ותראה את זה (זה אמור להיות בחינם לא?) -
-
הקובץ לא זמין באתר שלהם
זמין
https://www.asus.com/il/supportonly/e201na/helpdesk_download/@יוסי-מחשבים אצלי זה לא עובד האתר הרשמי, אבל אם לך זה עובד אשמח אם תוריד ותשלח לי (את מה שדאבל לא שלח) ובקישורים הישירים שנתת זה מביא הודעה כזו:

-
@יוסי-מחשבים אצלי זה לא עובד האתר הרשמי, אבל אם לך זה עובד אשמח אם תוריד ותשלח לי (את מה שדאבל לא שלח) ובקישורים הישירים שנתת זה מביא הודעה כזו:

WirelessLan_PIE_DCH_Intel_Z_V21.90.2.1_17955_2.exe WirelessLan_DCH_QualcommAtheros_Z_V12.0.0.953_19554.exe
https://send.magicode.me/send-file/file****/301c7d8de47147b281c43c90900a7e5e970cdab2/view
לא זוכר כבר מה הורדתי ומה לא, יש כאן גרפי, רשת של אינטל וקוואלקום, ו2 של ביוס. (ביוס וכלי עזר נוסף שהיה בדרייברים) תגיד לי אם יש עוד משהו.
-
@דאבל תודה רבה עוזר לי מאוד אם תוכל להעלות בהמשך את שאר הדברים או שאתה מכיר אתר מראה אמין שיש גם גרסאות כמה שיותר מעודכנות אשמח
-
@יוסי-מחשבים אצלי זה לא עובד האתר הרשמי, אבל אם לך זה עובד אשמח אם תוריד ותשלח לי (את מה שדאבל לא שלח) ובקישורים הישירים שנתת זה מביא הודעה כזו:

האתר של אסוס נסגר זמנית.
מסתבר שיפתח בקרוב (הוא עובר תחזוקה). -

האתר של אסוס נסגר זמנית.
מסתבר שיפתח בקרוב (הוא עובר תחזוקה). -

האתר של אסוס נסגר זמנית.
מסתבר שיפתח בקרוב (הוא עובר תחזוקה).@יוסי-מחשבים כתב בבעיה | עדכון דרייברים למחשב ASUS VivoBook E201NA:

האתר של אסוס נסגר זמנית.
מסתבר שיפתח בקרוב (הוא עובר תחזוקה).@יש-שר כעת האתר נפתח חזרה, ניתן להוריד מהקישור הנ"ל.
-
@יוסי-מחשבים כתב בבעיה | עדכון דרייברים למחשב ASUS VivoBook E201NA:

האתר של אסוס נסגר זמנית.
מסתבר שיפתח בקרוב (הוא עובר תחזוקה).@יש-שר כעת האתר נפתח חזרה, ניתן להוריד מהקישור הנ"ל.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות