בקשת מידע | האם מישהוא מכיר את הפלאפון הזה ?והאם הוא יעבוד בארץ עוד חודש עם דור 4?
-
אגב, בתגובות שם כתבו ששינוי IMEI באמצעות הקוד:
#*8378#1במפרט למטה כתוב מפורש שתומך ב"VOLTE".
-
אגב, בתגובות שם כתבו ששינוי IMEI באמצעות הקוד:
#*8378#1במפרט למטה כתוב מפורש שתומך ב"VOLTE".
@יוסי-מחשבים כתב בבקשת מידע | האם מישהוא מכיר את הפלאפון הזה ?והאם הוא יעבוד בארץ עוד חודש עם דור 4?:
VOLTE
אם אני לא טועה פעם מישהו 12 כתב שיש VOLTE שמתאים לישראל ויש שלא מתאים
-
@יזק כתב בבקשת מידע | האם מישהוא מכיר את הפלאפון הזה ?והאם הוא יעבוד בארץ עוד חודש עם דור 4?:
@שלומ זה פלאפון טוב ? אני מחפש משהו שיחליף לי את ה208 הלא כשר שיש לי.אתה מוכר כזה חדש ? בכמה?
יש לי אחד שקניתי
לא נראה מיודע מה -
@שלומ אני מנסה להבין , קנית כזה פלאפון מאליאקספרס ולא השתמשת בו אבל מבחוץ הוא לא נראה לך כלכך מוצלח?
-
@יזק כתב בבקשת מידע | האם מישהוא מכיר את הפלאפון הזה ?והאם הוא יעבוד בארץ עוד חודש עם דור 4?:
@שלומ אני מנסה להבין , קנית כזה פלאפון מאליאקספרס ולא השתמשת בו אבל מבחוץ הוא לא נראה לך כלכך מוצלח?
בהחלט
התמונה נראת הרבה יותר טוב מבמציאות לדעתי -
בהחלט
התמונה נראת הרבה יותר טוב מבמציאות לדעתי@שלומ אתה יכול לפרט יותר למה? ועוד שאלה כתוב באלי שיש לו GPS. איך זה והאם יש לו מפות נורמליות אופליין?
תודה -
@מישהו12 כעת מצאתי את זה גם כאן ,אני לא מבין בדברים האלה , אולי פה זה יותר אמין או טוב ?https://hebrew.alibaba.com/product-detail/Original-CE-RED-ROHS-Certificated-HAMTOD-1601194940842.html , תודה!
יש לי אותו אתה יכול לקנות ממני
אמור לעבוד
T107 רגיל -
@שלומ כתב:
אמור לעבוד
T107 רגילאולי תוכל לעשות לנו הסרטה קצרה איך הוא מתפקד, האם הוא נוח והממשק שלו נעים לעין?
@מזכירותי כתב בבקשת מידע | האם מישהוא מכיר את הפלאפון הזה ?והאם הוא יעבוד בארץ עוד חודש עם דור 4?:
@שלומ כתב:
אמור לעבוד
T107 רגילאולי תוכל לעשות לנו הסרטה קצרה איך הוא מתפקד, האם הוא נוח והממשק שלו נעים לעין?
זה ברכב
אני יעשה מאוחר יותר אחר הצהריים בעז"ה