להורדה| תוכנה להצגה וחיפוש במסמכי ב PDF
-
בעז"ה בהמשך היום - גירסא משופרת ומשוכללת = מהירה יותר עם אינדקס מהיר יותר.
פלוס חיפוש בתוכן הקבצים.
אם יש לך רעיונות לשיפור - נא לכתוב, כדי שאוכל לעשות את זה כבר בגירסא הקרובה@יאיר-דניאל אולי יש אפשרות לפיצול קובץ פי די אף תוך כדי קריאה (להגדיר מעמ' - עד עמ')?
-
@יאיר-דניאל אולי יש אפשרות לפיצול קובץ פי די אף תוך כדי קריאה (להגדיר מעמ' - עד עמ')?
@שמעון-6 כלומר שתוכל לקרוא רק עמודים מסויימים - למה זה שימושי?
-
@שמעון-6 כלומר שתוכל לקרוא רק עמודים מסויימים - למה זה שימושי?
@יאיר-דניאל אי מתכוון אם תוך כדי קריאה החלטת שאתה רוצה לשמור לעצמך רק חלק מהקובץ שיהיה לך אפשרות קלה לשמירת רק החלק החשוב (או שזה חריגה מהמטרה של התוכנה)
-
@יאיר-דניאל אי מתכוון אם תוך כדי קריאה החלטת שאתה רוצה לשמור לעצמך רק חלק מהקובץ שיהיה לך אפשרות קלה לשמירת רק החלק החשוב (או שזה חריגה מהמטרה של התוכנה)
@שמעון-6 אפשר לעשות את זה כבר היום - פשוט לחץ על הדפס (-זה לא בתוכנה זה נמצא בבסיס של תצוגת PDF בדפדפן - בכל הדפדפנים, אבל זה כמובן אפשרי גם דרך התוכנה תוכ"ד קריאה) תבחר את העמודים, ותבחר בהדפסה למדפסת PDF
-
פוסט זה נמחק!
-
י יאיר דניאל התייחס לנושא זה
-
פוסט זה נמחק!
-
הוא לא נותן לי להוסיף תיקיות

אם אני לוחץ על הוסף תיקיה אז הוא פותח לי עוד חלון ראשי של התוכנה@משה-אסאו
https://mitmachim.top/post/1089004
בטיפול, לא היה לי זמן לקמפל את זה - בל"נ - אחרי פסח, עם כמה שיפורים -
@משה-אסאו
https://mitmachim.top/post/1089004
בטיפול, לא היה לי זמן לקמפל את זה - בל"נ - אחרי פסח, עם כמה שיפורים@יאיר-דניאל שלחתי לך בצאט כמה שידרוגים שאפשר להוסיף לגירסה הבאה
-
@יאיר-דניאל שלחתי לך בצאט כמה שידרוגים שאפשר להוסיף לגירסה הבאה
כעת עלתה לגיטאב - גירסה 1.4 !
עם מלא שיפורים
נסו ותהנו (בעז"ה)
רשימת השיפורים בתוכנה:
גירסה 1.4
– שדרוג המנוע והביצועים
-
ארכיטקטורה מודולרית: התוכנה נבנתה מחדש במבנה מודולרי, כלומר, הפרדה מוחלטת בין מנוע החיפוש, ניהול מסד הנתונים והממשק – מה שמעניק יציבות מקסימלית ומהירות תגובה גבוהה פי כמה.
-
ניהול מסד נתונים מקצועי: שדרוג ה-DB לתמיכה בעבודה מקבילית. מעכשיו ניתן לחפש בספרייה בזמן שהאינדוקס רץ ברקע ללא נעילות או שגיאות.
-
מנגנון סריקה חכמה: המערכת מעדכנת רק קבצים חדשים או כאלו שעברו שינוי, במקום לסרוק את כל הספרייה מחדש. חיסכון בזמן ובמשאבי מעבד.
-
ניהול היסטוריה משופר: אפשרות למחיקת פריטים בודדים מרשימת האחרונים ושליטה מלאה על פרטיות הקריאה.
-
סגירה אוטומטית משופרת: מנגנון כיבוי שרת טוב יותר – ברגע שסגרת את חלון האפליקציה, כל תהליכי הרקע נעצרים מיידית.
-
תמיכה בנתיבים מורכבים: פתרון מלא לבעיות תאימות בנתיבי תיקיות עם תווים מיוחדים.
-
-
כעת עלתה לגיטאב - גירסה 1.4 !
עם מלא שיפורים
נסו ותהנו (בעז"ה)
רשימת השיפורים בתוכנה:
גירסה 1.4
– שדרוג המנוע והביצועים
-
ארכיטקטורה מודולרית: התוכנה נבנתה מחדש במבנה מודולרי, כלומר, הפרדה מוחלטת בין מנוע החיפוש, ניהול מסד הנתונים והממשק – מה שמעניק יציבות מקסימלית ומהירות תגובה גבוהה פי כמה.
-
ניהול מסד נתונים מקצועי: שדרוג ה-DB לתמיכה בעבודה מקבילית. מעכשיו ניתן לחפש בספרייה בזמן שהאינדוקס רץ ברקע ללא נעילות או שגיאות.
-
מנגנון סריקה חכמה: המערכת מעדכנת רק קבצים חדשים או כאלו שעברו שינוי, במקום לסרוק את כל הספרייה מחדש. חיסכון בזמן ובמשאבי מעבד.
-
ניהול היסטוריה משופר: אפשרות למחיקת פריטים בודדים מרשימת האחרונים ושליטה מלאה על פרטיות הקריאה.
-
סגירה אוטומטית משופרת: מנגנון כיבוי שרת טוב יותר – ברגע שסגרת את חלון האפליקציה, כל תהליכי הרקע נעצרים מיידית.
-
תמיכה בנתיבים מורכבים: פתרון מלא לבעיות תאימות בנתיבי תיקיות עם תווים מיוחדים.
@יאיר-דניאל נראה ממש יפה, זה תוכנה ניידת ? ואם לא יש אפשרות להפוך את זה לניידת ? פשוט לא בא לי שהיא תפזר לי קבצים בכל מיני חורים
-
-
@יאיר-דניאל נראה ממש יפה, זה תוכנה ניידת ? ואם לא יש אפשרות להפוך את זה לניידת ? פשוט לא בא לי שהיא תפזר לי קבצים בכל מיני חורים
@חד-צורבא היא לא מפזרת קבצים...
בהסרה שלה - הכל מוסר.
בכ"א הנה קח.
מתקדם PDF מציג.exeתבדוק אם עובד לך - בלי התקנת ספריות.
תעדכן אותי -
@חד-צורבא היא לא מפזרת קבצים...
בהסרה שלה - הכל מוסר.
בכ"א הנה קח.
מתקדם PDF מציג.exeתבדוק אם עובד לך - בלי התקנת ספריות.
תעדכן אותי@יאיר-דניאל שגיאה

-
@יאיר-דניאל שגיאה

@חד-צורבא חסר לך ספריות.
בל"נ עוד מעט אקמפל לגירסה ניידת - ספיישלעריכה: יש לך פייתון במחשב בכלל?
-
@חד-צורבא חסר לך ספריות.
בל"נ עוד מעט אקמפל לגירסה ניידת - ספיישלעריכה: יש לך פייתון במחשב בכלל?
@יאיר-דניאל אין לי מושג איך משתמשים בזה
-
@יאיר-דניאל אין לי מושג איך משתמשים בזה
@חד-צורבא חייב פייתון בשביל זה...
אקמפל לך בל"נ לתוכנה ניידת, אם יהיה לי זמן -
@חד-צורבא חייב פייתון בשביל זה...
אקמפל לך בל"נ לתוכנה ניידת, אם יהיה לי זמן@יאיר-דניאל
משהו לא תקין, כשאני לוחץ על הוסף תיקיה למאגר נפתח לי מופע חדש של התוכנה -
הוא לא נותן לי להוסיף תיקיות

אם אני לוחץ על הוסף תיקיה אז הוא פותח לי עוד חלון ראשי של התוכנה@שליו כתב בלהורדה| תוכנה להצגה וחיפוש במסמכי ב PDF:
משהו לא תקין, כשאני לוחץ על הוסף תיקיה למאגר נפתח לי מופע חדש של התוכנה
@משה-אסאו כתב בלהורדה| תוכנה להצגה וחיפוש במסמכי ב PDF:
אם אני לוחץ על הוסף תיקיה אז הוא פותח לי עוד חלון ראשי של התוכנה
-
@שליו כתב בלהורדה| תוכנה להצגה וחיפוש במסמכי ב PDF:
משהו לא תקין, כשאני לוחץ על הוסף תיקיה למאגר נפתח לי מופע חדש של התוכנה
@משה-אסאו כתב בלהורדה| תוכנה להצגה וחיפוש במסמכי ב PDF:
אם אני לוחץ על הוסף תיקיה אז הוא פותח לי עוד חלון ראשי של התוכנה
@חד-צורבא @יוסף-מאיר-וייס @שליו
כן זה פדיחה קטנה, סידרתי את זה -מעלה מחדש כעת.הועלהזה פדיחה שרואים רק אחרי קימפול, בסביבת פייתון - זה רץ טוב ופותח חלון לבחירת תקייה, אבל אחרי קימפול - אם לא מוסיפים עוד פקודה בפייתון - הוא "חושב" שהוא צריך להפעיל מחדש את התוכנה
-
@חד-צורבא @יוסף-מאיר-וייס @שליו
כן זה פדיחה קטנה, סידרתי את זה -מעלה מחדש כעת.הועלהזה פדיחה שרואים רק אחרי קימפול, בסביבת פייתון - זה רץ טוב ופותח חלון לבחירת תקייה, אבל אחרי קימפול - אם לא מוסיפים עוד פקודה בפייתון - הוא "חושב" שהוא צריך להפעיל מחדש את התוכנה
@יאיר-דניאל התוכנה לא עובדת
מציג שגיאה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות