כרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט
- 
@MERS אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @יוני אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @זונדל-גרנד כמדומני שאין מה לעשות לכרטיס שמוגן מפני כתיבה זה קרה לי גם בשבוע האחרון  יש תכנה שמשחררת נעילות כתיבה- עזר לי פעם לשני MICRO SD שהגיעו לי נעולים, 
 Protect My USB.exe
 זה תכנה אחת אם זה לא יעבוד תגידו לי ואני אעלה עוד אחת,
 [וכתמיד אני ממליץ בדיסק שלא עובד ובדוק אחריות יש חברות שיש להם 5 שנים אני מימשתי עכשיו אחריות על דיס"ק ואון קי שעלו לי יחד 300+ וקיבלתי חדש]
 בהצלחהזה לא עזר אשמח לעוד תוכנה  @יוני אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @MERS אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @יוני אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @זונדל-גרנד כמדומני שאין מה לעשות לכרטיס שמוגן מפני כתיבה זה קרה לי גם בשבוע האחרון  יש תכנה שמשחררת נעילות כתיבה- עזר לי פעם לשני MICRO SD שהגיעו לי נעולים, 
 Protect My USB.exe
 [וכתמיד אני ממליץ בדיסק שלא עובד ובדוק אחריות יש חברות שיש להם 5 שנים אני מימשתי עכשיו אחריות על דיס"ק ואון קי שעלו לי יחד 300+ וקיבלתי חדש]
 בהצלחהזה לא עזר אשמח לעוד תוכנה  אני מעלה קובץ RAR עם שניהתכנות 
 בהצלחהנעילת קבצים.rar
- 
@יוני אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @MERS אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @יוני אמר בכרטיס SD שלא עובד ולא מסכים להתפרמט: @זונדל-גרנד כמדומני שאין מה לעשות לכרטיס שמוגן מפני כתיבה זה קרה לי גם בשבוע האחרון  יש תכנה שמשחררת נעילות כתיבה- עזר לי פעם לשני MICRO SD שהגיעו לי נעולים, 
 Protect My USB.exe
 בהצלחהזה לא עזר אשמח לעוד תוכנה  אני מעלה קובץ RAR עם שניהתכנות 
 בהצלחהנעילת קבצים.rar
-