תגובות: מדריך: החזרת שורת החיפוש והסרת הכותרת הענקית ב-הגדרות
-
@ילד כתב בתגובות: מדריך: החזרת שורת החיפוש והסרת הכותרת הענקית ב-הגדרות:
@שניאור-שמח זה עושה לי ככה

מוזר, מאיפה הורדת את mt?
@שניאור-שמח מאחד הפוסטים כאן שתרגם אותו יש לך אחד שעובד אשמח
-
תנסה מכאן
-
תנסה מכאן
@שניאור-שמח ברוך השם סוף סוף הצלחתי להגיע ערכתי את הקובץ אבל וואלה לא נוסף לי שום חיפוש בהגדרות

עשיתי נכון לא -
@שניאור-שמח ברוך השם סוף סוף הצלחתי להגיע ערכתי את הקובץ אבל וואלה לא נוסף לי שום חיפוש בהגדרות

עשיתי נכון לא@ילד תגלול למטה, תראה איך נראת השורה שערכת
-
@ילד תגלול למטה, תראה איך נראת השורה שערכת
@RearmostPant23 השורה בתוך הנה

-
@RearmostPant23 השורה בתוך הנה

-
@ילד עשית את השינוי הראשון?
@שניאור-שמח עשיתי רק את השינוי הראשון כמו שסימנתי בתמונה לא זה בעצם השינוי הראשון אולי לא הבנתי נכון
-
@ילד עשית את השינוי הראשון?
@שניאור-שמח איזה קטע יש את זה פעמיים פשוט שיניתי רק באחד ולא בשני אז עכשיו שיניתי גם בשני ובאמת עלה לי החיפוש אין עליך תודה
-
@שניאור-שמח איזה קטע יש את זה פעמיים פשוט שיניתי רק באחד ולא בשני אז עכשיו שיניתי גם בשני ובאמת עלה לי החיפוש אין עליך תודה
שמח לשמוע
תוכל לעלות צילום מסך? -
אני מנסה לעשות רק את השינוי הראשון שמיד כשנכנסים להגדרות יהיה מוצג שורת החיפוש אבל בקובץ אני לא מוצא שום שורה visible
זה מכשיר f21 פרו, האמת שאני עם גרסה של טריפל יו שיש עליה את המדריך הקודם שלך שהחיפוש בהגדרות נפתח על ידי לחיצה על המקשים, אולי זה הקטע.?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <androidx.coordinatorlayout.widget.CoordinatorLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto" android:id="@7F0A041F" android:fitsSystemWindows="true" android:layout_width="-1" android:layout_height="-1"> <androidx.core.widget.NestedScrollView android:id="@7F0A02BE" android:layout_width="-1" android:layout_height="-1" app:layout_behavior="com.android.settings.widget.FloatingAppBarScrollingViewBehavior"> <LinearLayout android:orientation="1" android:id="@7F0A023C" android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:fillViewport="true"> <FrameLayout android:id="@7F0A0151" android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:layout_marginStart="@7F0700B9" android:layout_marginEnd="@7F0700B9"/> <FrameLayout android:id="@7F0A02BD" android:background="?01010054" android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:animateLayoutChanges="true"/> </LinearLayout> </androidx.core.widget.NestedScrollView> <com.google.android.material.appbar.AppBarLayout android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:touchscreenBlocksFocus="false" android:keyboardNavigationCluster="false"> <include layout="@7F0D0195"/> </com.google.android.material.appbar.AppBarLayout> </androidx.coordinatorlayout.widget.CoordinatorLayout> -
אני מנסה לעשות רק את השינוי הראשון שמיד כשנכנסים להגדרות יהיה מוצג שורת החיפוש אבל בקובץ אני לא מוצא שום שורה visible
זה מכשיר f21 פרו, האמת שאני עם גרסה של טריפל יו שיש עליה את המדריך הקודם שלך שהחיפוש בהגדרות נפתח על ידי לחיצה על המקשים, אולי זה הקטע.?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <androidx.coordinatorlayout.widget.CoordinatorLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto" android:id="@7F0A041F" android:fitsSystemWindows="true" android:layout_width="-1" android:layout_height="-1"> <androidx.core.widget.NestedScrollView android:id="@7F0A02BE" android:layout_width="-1" android:layout_height="-1" app:layout_behavior="com.android.settings.widget.FloatingAppBarScrollingViewBehavior"> <LinearLayout android:orientation="1" android:id="@7F0A023C" android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:fillViewport="true"> <FrameLayout android:id="@7F0A0151" android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:layout_marginStart="@7F0700B9" android:layout_marginEnd="@7F0700B9"/> <FrameLayout android:id="@7F0A02BD" android:background="?01010054" android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:animateLayoutChanges="true"/> </LinearLayout> </androidx.core.widget.NestedScrollView> <com.google.android.material.appbar.AppBarLayout android:layout_width="-1" android:layout_height="-2" android:touchscreenBlocksFocus="false" android:keyboardNavigationCluster="false"> <include layout="@7F0D0195"/> </com.google.android.material.appbar.AppBarLayout> </androidx.coordinatorlayout.widget.CoordinatorLayout>@מזכירותי איזה גרסה של טריפל יו? תוכל לצרף קישור?
בכל אופן תסתכל במה שהai רשםבקובץ ששלחת המצב שונה מהמכשיר הקודם (F25).
במכשיר הקודם, היצרן הסתיר את כל החלק העליון (AppBarLayout) ברמת ה-Container הראשי.
כאן, אם תשים לב, ל-AppBarLayout (למטה) אין מאפיין visibility="2". הוא גלוי כברירת מחדל (Visible).
זה אומר שההסתרה מתבצעת שכבה אחת עמוק יותר, בתוך הקובץ שמוזמן ע"י ה-include.
הנה השורה החשודה:
<include layout="@7F0D0195"/>מה עליך לעשות:
- איתור הקובץ הפנימי:
- כנס שוב ל-res/values/public.xml.
- חפש את ה-ID: 0x7f0d0195.
- תמצא את שם הקובץ (למשל search_bar.xml, toolbar_search.xml או homepage_header.xml).
- עריכת הקובץ הפנימי:
- פתח את הקובץ שמצאת.
- חפש בתוכו אלמנט מסוג Toolbar, CardView או FrameLayout שנראה כמו השורת חיפוש.
- הטריקים הנפוצים כאן:
- android:visibility="2" (או gone).
- android:layout_height="0dp" (גובה אפס - שנה ל-wrap_content או 56dp).
- android:layout_height="0px".
בקיצור: הבעיה לא בקובץ ששלחת, אלא בקובץ 7F0D0195 שנמצא בתוכו. תערוך אותו, ושם תמצא את החסימה.
- איתור הקובץ הפנימי: