בקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס
-
אני מחפש דרך או תוכנה להיתחבר לרשת שיש לי שהיא פתוחה אבל מצריכה כניסה לרשת השאלה האם יש דרך להתחבר לרשת הפתוחה מבלי להיכנס.
אין בזה חשש גזל לכל הדואגים
אפשר גם במייל
E0556770172@GMAIL.COM -
אני מחפש דרך או תוכנה להיתחבר לרשת שיש לי שהיא פתוחה אבל מצריכה כניסה לרשת השאלה האם יש דרך להתחבר לרשת הפתוחה מבלי להיכנס.
אין בזה חשש גזל לכל הדואגים
אפשר גם במייל
E0556770172@GMAIL.COM@הישבשר-המלומד כתב בבקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס:
האם יש דרך להתחבר לרשת הפתוחה מבלי להיכנס.
אולי הדרך היא להכנס מבלי להכנס על ידי תוכנה שלא עובדת כתוכנה
בקיצור תסביר כי ממש לא ברור מה כוונתך -
@הישבשר-המלומד כתב בבקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס:
בקיצור תסביר כי ממש לא ברור מה כוונתך@efishesh כתב בבקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס:
בקיצור תסביר כי ממש לא ברור מה כוונתךאיפה הסתבכת רשת ויפי פתוחה לדוגמה אוטובוס אך יש צורך לבצע כניסה לרשת לא עם קוד כניסה שאתה מאשר תנאים לדוגמא וכד השאלה האם יש דרך להיתחבר לרשת ולהישתמש איתה ללא צורך לבצע כניסה ע"י תוכנה או משהו כזה.
-
@efishesh כתב בבקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס:
בקיצור תסביר כי ממש לא ברור מה כוונתךאיפה הסתבכת רשת ויפי פתוחה לדוגמה אוטובוס אך יש צורך לבצע כניסה לרשת לא עם קוד כניסה שאתה מאשר תנאים לדוגמא וכד השאלה האם יש דרך להיתחבר לרשת ולהישתמש איתה ללא צורך לבצע כניסה ע"י תוכנה או משהו כזה.
אך יש צורך לבצע כניסה לרשת לא עם קוד כניסה
תסביר יותר (אתה מתכון לעקוף את הסינון שלהם ?)
-
@ייייי כתב בבקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס:
לא ממש לא אני רוצה להיתחבר לרשת שלהם שהיא רשת פתוחה אך מתי שמתחברים נפתח מסך שדורש ממך להקיש ת.ז וכל זה אני רוצה לעקוף את זה
-
@ייייי כתב בבקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס:
לא ממש לא אני רוצה להיתחבר לרשת שלהם שהיא רשת פתוחה אך מתי שמתחברים נפתח מסך שדורש ממך להקיש ת.ז וכל זה אני רוצה לעקוף את זה
@הישבשר-המלומד יש לך סיבה (אני יודע שאם וייפרי זה יעשה בעיות אבל יש לזה פתרון בפורום נטפרי ....)
-
@הישבשר-המלומד יש לך סיבה (אני יודע שאם וייפרי זה יעשה בעיות אבל יש לזה פתרון בפורום נטפרי ....)
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | להיתחבר לרשת פתוחה מבלי להיכנס:
הרשת שאני רוצה להיתחבר היא אתרוג בלי קשר לנטפרי אז תסביר מה יתכוונת כי לא הבנתי
-
הרשת שאני רוצה להיתחבר היא אתרוג בלי קשר לנטפרי אז תסביר מה יתכוונת כי לא הבנתי
@הישבשר-המלומד אני מנסה להבין מה גורם לך לבקש כזו בקשה אני זוכר שראיתי בנטפרי מדריך איך להיכנס אפילו שזה נחסם על ידי וייפרי
-
@הישבשר-המלומד אני מנסה להבין מה גורם לך לבקש כזו בקשה אני זוכר שראיתי בנטפרי מדריך איך להיכנס אפילו שזה נחסם על ידי וייפרי
@הישבשר-המלומד אני מנסה להבין מה גורם לך לבקש כזו בקשה אני זוכר שראיתי בנטפרי מדריך איך להיכנס אפילו שזה נכסם על ידי וייפרי
תן קישור אם אפשר לנושא
אך אני יסביר יותר את כוונתי אני מתבחר לרשת ויפי פתוחה של אתרוג באישור הבעלים (אין לו בזה בעיה )
לאחרונה אתרוג הפעלו מערכת רישום ברשתות שלהם דהיינו כזה !
[0_1764933553761_257a2df0-5aef-4ca5-91f6-af59268ef979-image.png](העלאה 100%)
יש לי חשבון באתרוג אך אני כותב לו את הקוד והכול הוא כותב הפרטים נכונים וכדו ואז חוזר חזרה לתמונה הראשית ולא מתחבר לרשת בפניה לאתרוג הם טוענים שזה לא קשור אלהם אלא לספק לכן אני עברתי לנטפרי ואני רוצה שליהתחבר לאתרוג לכן אני 'שואל האם יש אפשרות להתחבר לרשת מבלי להיכנס (הרשת ויפי עצמה היא פתוחה)
נ.ב אני לא מחפש ח"ו דרך לעקוף את ההגנה אלא פשוט להתחבר לרשת תודה לכל המסיעים זה ממש חשוב ודחוף לי. -
@הישבשר-המלומד אני מנסה להבין מה גורם לך לבקש כזו בקשה אני זוכר שראיתי בנטפרי מדריך איך להיכנס אפילו שזה נכסם על ידי וייפרי
תן קישור אם אפשר לנושא
אך אני יסביר יותר את כוונתי אני מתבחר לרשת ויפי פתוחה של אתרוג באישור הבעלים (אין לו בזה בעיה )
לאחרונה אתרוג הפעלו מערכת רישום ברשתות שלהם דהיינו כזה !
[0_1764933553761_257a2df0-5aef-4ca5-91f6-af59268ef979-image.png](העלאה 100%)
יש לי חשבון באתרוג אך אני כותב לו את הקוד והכול הוא כותב הפרטים נכונים וכדו ואז חוזר חזרה לתמונה הראשית ולא מתחבר לרשת בפניה לאתרוג הם טוענים שזה לא קשור אלהם אלא לספק לכן אני עברתי לנטפרי ואני רוצה שליהתחבר לאתרוג לכן אני 'שואל האם יש אפשרות להתחבר לרשת מבלי להיכנס (הרשת ויפי עצמה היא פתוחה)
נ.ב אני לא מחפש ח"ו דרך לעקוף את ההגנה אלא פשוט להתחבר לרשת תודה לכל המסיעים זה ממש חשוב ודחוף לי.@הישבשר-המלומד אם יש לך AI הייתי מביא לו את תמונה אחרי שלוחצים על F 12
-
@הישבשר-המלומד אם יש לך AI הייתי מביא לו את תמונה אחרי שלוחצים על F 12
יש לי אז מה לעשות
-
יש לי אז מה לעשות
@הישבשר-המלומד ללחוץ על F12 (לפתוח את חלונית בדיקה\מצב מפתחים) ולעלות לו תמונה ולשאול מה נראה לו שחוסם את תהליך ההרשמה
-
@הישבשר-המלומד ללחוץ על F12 (לפתוח את חלונית בדיקה\מצב מפתחים) ולעלות לו תמונה ולשאול מה נראה לו שחוסם את תהליך ההרשמה
פותח לי מחשבון

-
פותח לי מחשבון

@הישבשר-המלומד ללחוץ גם על FN או לחילופין ללחוץ על לחצן ימני ובדיקה
-
@הישבשר-המלומד ללחוץ גם על FN או לחילופין ללחוץ על לחצן ימני ובדיקה
זה מה שכתוב יש הבנה
זה מה שכתוב .txt
שחכתי להדגיש שאני הייתי באתרוג אך הועיל והיה את הבעיה הזאת אז עברתי לנטפרי כך שכבר הפרטים שלי שגויים בנסיון ההתחברות -
אני לא AI

יש כאלה שמבינים יותר מAI אבל סתם אני שואל מה יעזור לשאול את AI אני נמצא בדף ההיתחברות הרשאי ולא אחרי שהזנתי פרטים כי גם שאני יזין זה יהיה שגוי כי כבר עברתי לנטפרי השאלה היא האם יש דרך להיתחבר לרשת מבלי הכניסה אליה
-
אני לא AI

יש כאלה שמבינים יותר מAI אבל סתם אני שואל מה יעזור לשאול את AI אני נמצא בדף ההיתחברות הרשאי ולא אחרי שהזנתי פרטים כי גם שאני יזין זה יהיה שגוי כי כבר עברתי לנטפרי השאלה היא האם יש דרך להיתחבר לרשת מבלי הכניסה אליה
אני לא AI

ובדקתי ב AI נטפרי לא מסכים לי לדבר על זה יאלה עכשיו מובן למה אני ממש רוצה כבר שאתרוג יעבוד
-
אולי משהו יכול לתייג פה חבר'ה שמבינים בנושא
-
אולי משהו יכול לתייג פה חבר'ה שמבינים בנושא
@הישבשר-המלומד
תשלח לי את זה בצורה נורמלית ואני יעלה את זה