בירור | האם יש נגן עדכני עם נעילת frp?
-
@YOLEVI כתב בבירור | האם יש נגן עדכני עם נעילת frp?:
כמה עולה הנגן הזה
150 בערך..
@YOLEVI כתב בבירור | האם יש נגן עדכני עם נעילת frp?:
והאם אתה מכיר נגן אחר עם FRP
כמו שכתבתי למעלה יש לו FRP אבל לא זכור לי עם אותו באג של הפתיחה או לא..
@הרב-של-השכונה z80 של ruizu לא עם נעילה?
-
@הרב-של-השכונה z80 של ruizu לא עם נעילה?
@avrasha לא מכיר ת'נגן
-
@אלוף-תימן פונים אלי הרבה שרוצים לחסום ואני לא סוחר בזה כך שאני רוצה לדעת האם אפשר לומר להם להזמין משהו להתקין קיידרואיד ושלום על ישראל
-
@אלוף-תימן פונים אלי הרבה שרוצים לחסום ואני לא סוחר בזה כך שאני רוצה לדעת האם אפשר לומר להם להזמין משהו להתקין קיידרואיד ושלום על ישראל
@avrasha לא ממש לא כי הם יכולים להזמין M36 ואתה תצליח להתקין הכל טוב ויפה אבל אחרי שניה זה יפרץ..
לא נראלי שהם יבינו אבל אם תגיד להם להזמין נגן עם FRP כלומר שרותי גוגל רשמיים הם ידעו מה להזמין?
-
@avrasha לא ממש לא כי הם יכולים להזמין M36 ואתה תצליח להתקין הכל טוב ויפה אבל אחרי שניה זה יפרץ..
לא נראלי שהם יבינו אבל אם תגיד להם להזמין נגן עם FRP כלומר שרותי גוגל רשמיים הם ידעו מה להזמין?
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | האם יש נגן עדכני עם נעילת frp?:
נכון ולכן אני לא יגיד להם להזמין m36. ברגע שיהיה לי קישור לנגן אני יכול פשוט לשלוח להם את הקישור
-
נכון ולכן אני לא יגיד להם להזמין m36. ברגע שיהיה לי קישור לנגן אני יכול פשוט לשלוח להם את הקישור
@avrasha נו אז תשלח להם לm501..
-
-
@אלוף-תימן זה הרבה יותר מסובך לאנשים מאשר להתקין קיידרואיד. אבל אתה צודק אולי זאת אופציה. יש גירסה כשרה גם בלי וידאו?
-
@אלוף-תימן צודק אבל אין לו כח להסתבך עם צריבה ואני מבין אותו כי גם לי בקושי להתקין קיידרואיד לבחורים לא היה לי כוח אז צריבה בכלל..
-
@אלוף-תימן זה הרבה יותר מסובך לאנשים מאשר להתקין קיידרואיד. אבל אתה צודק אולי זאת אופציה. יש גירסה כשרה גם בלי וידאו?
-
@avrasha ולכן זה חסימה יותר מושלמת
אולי בהמשך נעשה גירסה תכתבו לי איזה אפליקציות הכי שימושיות ונחסום התקנות ווידיאו @מים-אחרונים ביקש גם@אלוף-תימן כתב בבירור | האם יש נגן עדכני עם נעילת frp?:
@avrasha ולכן זה חסימה יותר מושלמת
אולי בהמשך נעשה גירסה תכתבו לי איזה אפליקציות הכי שימושיות ונחסום התקנות ווידיאו @מים-אחרונים ביקש גםאתה תחסום וידאו עי חסימת התקנות או דרך המכשיר?