בקשת מידע | חתימה נכונה לאפליקציית ממשק משתמש של המערכת
-
אני צריך לערוך קובץ בממשק משתמש בשביל להוריד את הוויפי, אבל אז האפליקציה מפסיקה לעבוד, ניסיתי לחתום באמצעות האפליקציה mt manager אבל לא עזר, כנראה שצריך חתימה מקורית,.
מישהו יודע מה אני עושה? -
אני צריך לערוך קובץ בממשק משתמש בשביל להוריד את הוויפי, אבל אז האפליקציה מפסיקה לעבוד, ניסיתי לחתום באמצעות האפליקציה mt manager אבל לא עזר, כנראה שצריך חתימה מקורית,.
מישהו יודע מה אני עושה?@טאראס-יבגני פשוט מאוד.
משאירים את האפליקציה בלי חתימה. -
@טאראס-יבגני פשוט מאוד.
משאירים את האפליקציה בלי חתימה.@ישיביש לא עובד, גורם לאפליקציה לא לעבוד.
-
@ישיביש לא עובד, גורם לאפליקציה לא לעבוד.
-
@ישיביש לא עובד, גורם לאפליקציה לא לעבוד.
@טאראס-יבגני מוזר באיזה מכשיר מדובר?
זה מאוד קשה להשיג חתימה מקורית אם אתה לא היוצר של האפליקציה. -
@טאראס-יבגני מוזר באיזה מכשיר מדובר?
זה מאוד קשה להשיג חתימה מקורית אם אתה לא היוצר של האפליקציה. -
@טאראס-יבגני
אולי אתה משנה משהו לא נכון? כי סתם ככה בגלל חוסר חתימה לא אמור לעשות בעיות..
מה אתה מנסה לחסום? -
@טאראס-יבגני
אולי אתה משנה משהו לא נכון? כי סתם ככה בגלל חוסר חתימה לא אמור לעשות בעיות..
מה אתה מנסה לחסום?@ישיביש בקובץ שנמצא בres/layout/ status_bar.txt
מתוך הבלוק<FrameLayout android:id="@7F0A06A4" android:clipChildren="false" android:layout_width="0.0dip" android:layout_height="-1" android:layout_weight="1.0"> <com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout android:gravity="0x00800015" android:layout_gravity="0x00800005" android:orientation="0" android:id="@7F0A06A5" android:clipChildren="false" android:layout_width="-2" android:layout_height="-1"> <include android:id="@7F0A07BD" android:layout_width="-2" android:layout_height="-2" android:layout_marginEnd="@7F07086A" layout="@7F0D024E"/> <include layout="@7F0D02AE"/> </com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout> </FrameLayout>למחוק את
<include android:id="@7F0A07BD" android:layout_width="-2" android:layout_height="-2" android:layout_marginEnd="@7F07086A" layout="@7F0D024E"/> <includeולהשאיר
<FrameLayout android:id="@7F0A06A4" android:clipChildren="false" android:layout_width="0.0dip" android:layout_height="-1" android:layout_weight="1.0"> <com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout android:gravity="0x00800015" android:layout_gravity="0x00800005" android:orientation="0" android:id="@7F0A06A5" android:clipChildren="false" android:layout_width="-2" android:layout_height="-1"> <include layout="@7F0D02AE"/> </com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout> </FrameLayout> -
@ישיביש בקובץ שנמצא בres/layout/ status_bar.txt
מתוך הבלוק<FrameLayout android:id="@7F0A06A4" android:clipChildren="false" android:layout_width="0.0dip" android:layout_height="-1" android:layout_weight="1.0"> <com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout android:gravity="0x00800015" android:layout_gravity="0x00800005" android:orientation="0" android:id="@7F0A06A5" android:clipChildren="false" android:layout_width="-2" android:layout_height="-1"> <include android:id="@7F0A07BD" android:layout_width="-2" android:layout_height="-2" android:layout_marginEnd="@7F07086A" layout="@7F0D024E"/> <include layout="@7F0D02AE"/> </com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout> </FrameLayout>למחוק את
<include android:id="@7F0A07BD" android:layout_width="-2" android:layout_height="-2" android:layout_marginEnd="@7F07086A" layout="@7F0D024E"/> <includeולהשאיר
<FrameLayout android:id="@7F0A06A4" android:clipChildren="false" android:layout_width="0.0dip" android:layout_height="-1" android:layout_weight="1.0"> <com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout android:gravity="0x00800015" android:layout_gravity="0x00800005" android:orientation="0" android:id="@7F0A06A5" android:clipChildren="false" android:layout_width="-2" android:layout_height="-1"> <include layout="@7F0D02AE"/> </com.android.keyguard.AlphaOptimizedLinearLayout> </FrameLayout>@טאראס-יבגני תמחק מה שאתה צריך ואז תשאל את גיפיטי אם כתבת נכון...
-
@טאראס-יבגני תמחק מה שאתה צריך ואז תשאל את גיפיטי אם כתבת נכון...
@ישיביש אין לי gpt אם תוכל לשאול אתה, זה הקובץ אחרי המחיקה
קובץ חדש.txt -
@ישיביש אין לי gpt אם תוכל לשאול אתה, זה הקובץ אחרי המחיקה
קובץ חדש.txt@טאראס-יבגני
הוא כותב שמבחינת תחבירית זה בסדר..
אתה מנסה לעשות כמו בסמסונג שיהיה שתי חלונות אחד מימין ואחד משמאל? -
@טאראס-יבגני
הוא כותב שמבחינת תחבירית זה בסדר..
אתה מנסה לעשות כמו בסמסונג שיהיה שתי חלונות אחד מימין ואחד משמאל?@ישיביש אני מנסה להסיר את הוויפי מהסטטוס בר
-
@ישיביש אני מנסה להסיר את הוויפי מהסטטוס בר
@טאראס-יבגני מי אמר לך לעשות ככה? יש דרך אחרת שהיא פשוטה מאוד
תחפש "bt" בעורך הDEX ותמצא את הרשימה של האריחים ופשוט תוסיף 0 למה שאתה רוצה להוסיף לדוגמה במקום "wifi" תכתוב "wifi0" -
@טאראס-יבגני מי אמר לך לעשות ככה? יש דרך אחרת שהיא פשוטה מאוד
תחפש "bt" בעורך הDEX ותמצא את הרשימה של האריחים ופשוט תוסיף 0 למה שאתה רוצה להוסיף לדוגמה במקום "wifi" תכתוב "wifi0"@ישיביש כתב בבקשת מידע | חתימה נכונה לאפליקציית ממשק משתמש של המערכת:
וט תוסיף 0 למה שאתה רוצה להוסיף לדוגמה במקום "wifi" תכתוב "wifi0"
נסיתי למחוק ולא עזר, להוסיף 0 יעזור?
-
@ישיביש כתב בבקשת מידע | חתימה נכונה לאפליקציית ממשק משתמש של המערכת:
וט תוסיף 0 למה שאתה רוצה להוסיף לדוגמה במקום "wifi" תכתוב "wifi0"
נסיתי למחוק ולא עזר, להוסיף 0 יעזור?
@טאראס-יבגני כן תנסה
-
@טאראס-יבגני כן תנסה
@ישיביש לא עוזר.
-
@ישיביש לא עוזר.
@טאראס-יבגני קורס או שעדיין מופיע?
-
@טאראס-יבגני קורס או שעדיין מופיע?
@ישיביש עדיין מופיע.
-
@ישיביש עדיין מופיע.
@טאראס-יבגני אתה בעצם עושה לפי המדריך הזה?
https://mitmachim.top/topic/38060/מדריך-הסרת-אריחים-מההגדרות-מהירות-סטטוס-בר-ב-f21-pro -
@טאראס-יבגני אתה בעצם עושה לפי המדריך הזה?
https://mitmachim.top/topic/38060/מדריך-הסרת-אריחים-מההגדרות-מהירות-סטטוס-בר-ב-f21-pro@ישיביש עשיתי עכשיו את המדריך ועדיין השאיר את השורה.