דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. בית חכם
  4. בקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?

בקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר בית חכם
14 פוסטים 8 כותבים 239 צפיות 7 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ה הבוס הגדול

ניסיתי לחפור ולא קיבלתי מידע ברור,
    מהמידע שכן עלה בידי, שכל הבית החכם, הוא בעיקר למי שיש סמארטפון צמוד,
    אחרת, אפילו שלהום אסיססנטס יש אפשרות ניהול נוח מהדפדפן, בסופן של דבר כל הרעיון זה הנוחות מהפלאפון,
    וא"כ לאדם חרדי שמור עם פלאפון כשר בלבד (הגם שקיים מחשב נייד צמוד) לא שווה להשקיע להכין בית שיהיה מותאם לבית חכם (מזגנים תאורה מתגים שקעים וכו').
    מה דעתכם?
    ואם יש כאן בעלי ניסיון מהם אשמח לשמוע עוד יותר,
    תודה!

ע"ה דכו"עע מנותק
    ע"ה דכו"עע מנותק
    ע"ה דכו"ע
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@הבוס-הגדול יש אפשרות גם לבצע פעולות מהטלפון הכשר ע"י מערכת IVR, אבל כמובן גם זה הרבה פחות נח מאשר במכשיר טרף

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • ה הבוס הגדול

אחרת, אפילו שלהום אסיססנטס יש אפשרות ניהול נוח מהדפדפן, בסופן של דבר כל הרעיון זה הנוחות מהפלאפון,
      וא"כ לאדם חרדי שמור עם פלאפון כשר בלבד (הגם שקיים מחשב נייד צמוד) לא שווה להשקיע להכין בית שיהיה מותאם לבית חכם (מזגנים תאורה מתגים שקעים וכו').
      מה דעתכם?
      תודה!

תלת פאזית מנותק
      תלת פאזית מנותק
      תלת פאזי
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@הבוס-הגדול
      להתקין טאבלט קבוע בקיר, יפתור את אי הנוחות?

tlata.gam@gmail.com
      אין לי צ'אט!

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • A מנותק
        A מנותק
        aia
        כתב נערך לאחרונה על ידי

אצלנו בבית הכנסת עשינו
        יש הרבה נוחות בדבר
        אבל צריך להשים לב אנחנו מפעילים דרך טלפונים כשרים אבל לא מצליחים לשנו מעלות דרך הטלפון

תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • ה הבוס הגדול

מה דעתכם?
          תודה!

מ מנותק
          מ מנותק
          מנדי
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@הבוס-הגדול
          ברעיון של בית חכם כשמו,
          הוא לא נזקק להפעלה שלו דרך אמצעים כסמארטפון או דפדפן, אלא בשימוש יומיומי ע"י טריגרים וסקריפטים,
          גם למי שיש סמארטפון באופן קבוע, אם הוא הצטרך לכל הפעלת קליינט בבית להוציא את הסמארטפון הוא השתגע....
          הרעיון בבית חכם זה מינמום התערבות שלי והבית חכם ויודע מה לעשות,
          לדברים שנצרכים שליטה יומיומית כדוגמת הפעלה כיבוי של תאורה מזגן, או שמחברים מפסק שמחובר למערכת, ואז השליטה היא פיזית, והטרנד היותר מצוי הואה שליטה קולית וגם לזה לא צריך סמארטפון,

ליצור איתי קשר mendiforum@gmail.com

תגובה 1 תגובה אחרונה
          3
          • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@הבוס-הגדול יש אפשרות גם לבצע פעולות מהטלפון הכשר ע"י מערכת IVR, אבל כמובן גם זה הרבה פחות נח מאשר במכשיר טרף

ה מנותק
            ה מנותק
            הבוס הגדול
            כתב נערך לאחרונה על ידי הבוס הגדול

@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

בטלפון זה כאב ראש. לפתוח מחשב נייד ולקבל את כל הדשבורד בקליק - קצר יותר.

@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

@הבוס-הגדול

כנ"ל - זה בדיוק כמו מחשב, אם כבר אז המחשב יותר נוח.

@מנדי כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

@הבוס-הגדול
            ברעיון של בית חכם כשמו,
            הוא לא נזקק להפעלה שלו דרך אמצעים כסמארטפון או דפדפן, אלא בשימוש יומיומי ע"י טריגרים וסקריפטים,
            גם למי שיש סמארטפון באופן קבוע, אם הוא הצטרך לכל הפעלת קליינט בבית להוציא את הסמארטפון הוא השתגע....
            לדברים שנצרכים שליטה יומיומית כדוגמת הפעלה כיבוי של תאורה מזגן, או שמחברים מפסק שמחובר למערכת, ואז השליטה היא פיזית, והטרנד היותר מצוי הוא שליטה קולית וגם לזה לא צריך סמארטפון,

זה בדיוק משהו שאני מנסה להבין כעת ולא מצליח, חוץ משבת, למה ממתי רציתי שהאור יידלק לי בבוקר אוטומטי? כשאני קם אז אני ידליק אותו ולא דקה קודם. מזגן חימום בסלון בחורף? יש שעון שבת רגיל או במזגן (מכוונים פעם בחורף וחלאס. נכון, בבית חכם אפשר להגדיר תדליק אותו רק אם בחוץ המעלות הם 16 קור..., לא כזה ביג דיל שבגלל זה שווה "בית חכם" לאדם חרדי ללא סמארטפון). הלאה מה עוד אני יכול לרצות אוטומטי שאין לי היום בשעון שבת המובנה בלוח?
            שליטה קולית פחות צפוי שיהיה, ראשית זה לא יעבור את הסינון (נטפרי כמובן), ועוד מגוון סיבות שלדעתי פחות ישימות.

בונה אתרים, פורומים, ומערכות טלפוניות, במחירים חסרי תקדים! קידום מקיף ומלא לעסק שלך!
            speedsforyou@gmail.com

menajemmendelM תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ה הבוס הגדול

@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

בטלפון זה כאב ראש. לפתוח מחשב נייד ולקבל את כל הדשבורד בקליק - קצר יותר.

@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

@הבוס-הגדול

כנ"ל - זה בדיוק כמו מחשב, אם כבר אז המחשב יותר נוח.

@מנדי כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

@הבוס-הגדול
              ברעיון של בית חכם כשמו,
              לדברים שנצרכים שליטה יומיומית כדוגמת הפעלה כיבוי של תאורה מזגן, או שמחברים מפסק שמחובר למערכת, ואז השליטה היא פיזית, והטרנד היותר מצוי הוא שליטה קולית וגם לזה לא צריך סמארטפון,

זה בדיוק משהו שאני מנסה להבין כעת ולא מצליח, חוץ משבת, למה ממתי רציתי שהאור יידלק לי בבוקר אוטומטי? כשאני קם אז אני ידליק אותו ולא דקה קודם. מזגן חימום בסלון בחורף? יש שעון שבת רגיל או במזגן (מכוונים פעם בחורף וחלאס. נכון, בבית חכם אפשר להגדיר תדליק אותו רק אם בחוץ המעלות הם 16 קור..., לא כזה ביג דיל שבגלל זה שווה "בית חכם" לאדם חרדי ללא סמארטפון). הלאה מה עוד אני יכול לרצות אוטומטי שאין לי היום בשעון שבת המובנה בלוח?
              שליטה קולית פחות צפוי שיהיה, ראשית זה לא יעבור את הסינון (נטפרי כמובן), ועוד מגוון סיבות שלדעתי פחות ישימות.

menajemmendelM מחובר
              menajemmendelM מחובר
              menajemmendel
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@הבוס-הגדול כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

אין ענין לרדוף אחרי הטכנולוגיה, המציאו את זה לפתור בעיה, למי שיש בעיה, אם אתה לא רואה צורך, אז אדרבה מצוין, הכרעה סופית, אתה לא צריך בית חכם

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
              1
              • menajemmendelM menajemmendel

אין ענין לרדוף אחרי הטכנולוגיה, המציאו את זה לפתור בעיה, למי שיש בעיה, אם אתה לא רואה צורך, אז אדרבה מצוין, הכרעה סופית, אתה לא צריך בית חכם

ה מנותק
                ה מנותק
                הבוס הגדול
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@menajemmendel העולם רץ אחרי בית חם, מסתבר שלא בחינם, מנסה להבין את הפ'יצר, יותר מדוייק - את הצורך האמיתי בפ'יצר.

בונה אתרים, פורומים, ומערכות טלפוניות, במחירים חסרי תקדים! קידום מקיף ומלא לעסק שלך!
                speedsforyou@gmail.com

שמואל ש.ש menajemmendelM 2 תגובות תגובה אחרונה
                0
                • ה הבוס הגדול

@menajemmendel העולם רץ אחרי בית חם, מסתבר שלא בחינם, מנסה להבין את הפ'יצר, יותר מדוייק - את הצורך האמיתי בפ'יצר.

שמואל ש.ש מנותק
                  שמואל ש.ש מנותק
                  שמואל ש.
                  כתב נערך לאחרונה על ידי שמואל ש.

@הבוס-הגדול אני חשבתי בעיקר על שני דברים שיכולים לבא לשימוש
                  1.אם אתה בדרך הביתה ומאוד חם/קר לך ואתה רוצה להדליק מזגן ולא להדליק רק כשתגיע הביתה ותצטרך לחכות שיתחיל להשפיע
                  2.אם אתה בדרך הביתה ורוצה מיד להתחיל במקלחות לילדים אבל היום לא היה שמש...

בשני המקרים פשוט עושים שיחת טלפון קצרה למערכת ידידותית והמזגן/הדוד נדלקים וכשאתה מגיע הביתה הכל מוכן לך...

אני מאוד רוצה לעשות את זה אבל נתקעתי בגלל שצריך בפעם הראשונה להתחבר למזגנים עם האפליקצייה ואין לי סמארטפון ב"ה, ועם מערכת אנדרואיד על המחשב גם לא עבד לי כמו שכתבתי בנושאים שפתחתי על זה

הקמת מערכות טלפוניות בימות המשיח! 19smuel@gmail.com
                  כל לקוחותי מרוצים ויהיו מרוצים בעז"ה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ה הבוס הגדול

menajemmendelM מחובר
                    menajemmendelM מחובר
                    menajemmendel
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@הבוס-הגדול אין צורך לכולם, באמת יש כאלה שצריכים משהו שיהיה מתוזמן, שילדק אור בשעה מסויימת, מזגנים, דוד שמש, תריסים, להדליק את התנור או הכיריים דרך הפלאפון, אבל אם אתה לא צריך את זה, אז אתה לא צריך.

ע"ה דכו"עע תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • menajemmendelM menajemmendel

@הבוס-הגדול אין צורך לכולם, באמת יש כאלה שצריכים משהו שיהיה מתוזמן, שילדק אור בשעה מסויימת, מזגנים, דוד שמש, תריסים, להדליק את התנור או הכיריים דרך הפלאפון, אבל אם אתה לא צריך את זה, אז אתה לא צריך.

ע"ה דכו"עע מנותק
                      ע"ה דכו"עע מנותק
                      ע"ה דכו"ע
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@menajemmendel כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

כמדומה שהוא לא שאל בשביל עצמו דווקא, אלא לדעת כמה הציבור צריך את זה.

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@menajemmendel כתב בבקשת מידע | שימוש בבית חכם ללא סמארטפון שווה את ההשקעה?:

כמדומה שהוא לא שאל בשביל עצמו דווקא, אלא לדעת כמה הציבור צריך את זה.

ה מנותק
                        ה מנותק
                        הבוס הגדול
                        כתב נערך לאחרונה על ידי הבוס הגדול

לדוד - יש מחמם מים בגז.
                        למזגן - לא רואה צורך, תוך חצי דקה הוא מורגש אא"כ הוא חלש.
                        עדיין נשגב מבינתי.
                        כן, יש את החכמולוגים שצריכים לשבת בסלון ולסגור את התריס והמזגן והאור במטבח, טוב, איך אומרים, הבעיה שלהם אחרת...
                        מי שיש בית של 300 מטר - או בית פרטי, כאן אני מתחיל להתקרב להבין, אבל בית רגיל בבניין רגיל, גם אם חדש ניילונים - מהיכי תיתי?

speedsforyou@gmail.com

שמואל ש.ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • ה הבוס הגדול

לדוד - יש מחמם מים בגז.
                          עדיין נשגב מבינתי.
                          כן, יש את החכמולוגים שצריכים לשבת בסלון ולסגור את התריס והמזגן והאור במטבח, טוב, איך אומרים, הבעיה שלהם אחרת...
                          מי שיש בית של 300 מטר - או בית פרטי, כאן אני מתחיל להתקרב להבין, אבל בית רגיל בבניין רגיל, גם אם חדש ניילונים - מהיכי תיתי?

שמואל ש.ש מנותק
                          שמואל ש.ש מנותק
                          שמואל ש.
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

לא בדיוק אם היום יש שרב ואתה רוצה לחזור לבית קר, וודאי לא אם מדובר במזגן לסלון גדול שאז אורך לו כמה דקות
                          אבל טעם וריח...

הקמת מערכות טלפוניות בימות המשיח! 19smuel@gmail.com
                          כל לקוחותי מרוצים ויהיו מרוצים בעז"ה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0
                          • ה הבוס הגדול

מה דעתכם?
                            תודה!

א.מ.א מנותק
                            א.מ.א מנותק
                            א.מ.
                            מדריכים
                            כתב נערך לאחרונה על ידי

@הבוס-הגדול קודם כל אינטרנט קווי אתה וודאי תצטרך.
                            העיקרון של בית חכם הוא שכמה שיותר דברים מתבצעים אוטומטית ללא צורך בהתערבות ידנית - וזה מתאפשר ככל שיש יותר מכשירים חכמים בבית.
                            ליהודים אי אפשר שהכל יהיה אוטומטי מחמת שבת קודש.
                            ניתן לחבר את הום אסיסטנט לימות המשיח לשימוש בטלפון כשר (עיין כאן).
                            לגבי שימושים.
                            יותר נח ומדויק ופונקציונלי לתזמן שעון שבת דרך הום אסיסטנט מאשר בצורה ידנית, זה גם מאפשר שליטה על כל מנורה בנפרד בלי תלות אחת בשנייה.
                            ניתן לכוון דברים שידלקו / ייכבו בכניסת / צאת שבת אוטומטית.
                            (עוד פרטים לגבי שבת עיין כאן)
                            ניתן לכבות את כל התאורה והמזגנים וכן לנעול את הדלת ביציאה מהבית בלי לעבור מתג מתג וכן הלאה או לפחד ששכחת משהו.
                            ניתן להדליק מזגן / בוילר מראש.
                            ניתן להגדיר כיוונון אוטומטי של הטמפרטורות וכדומה במזגן לפי הטמפרטורה בחדר.
                            ניתן לכבות תאורה אוטומטית כאשר אנשים לא נמצאים בחדר.
                            ניתן לעקוב אחר צריכת האנרגיה בבית.
                            ועוד ועוד...

חושב לציין ששום דבר בבית חכם הוא לא הכרחי!, זה רק למי שאוהב את זה וזה יותר נח לו.

תגובה 1 תגובה אחרונה
                            2

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון
                            0
                            • חוקי הפורום
                            • פופולרי
                            • לא נפתר
                            • משתמשים