בעיה | עכבר מגע עובד בעייתי בטינקפד X390. דרייבר לא מתאים מתעקש לצוץ שוב ושוב
-
במחשב נייד טינקפד X390 די ישן (כמדומני דור 10) היו חסרים דרייברים, והמחשב הוא עם אאוטנט,
אז עדכנתי עם קובץ האיזו לסריקת דרייברים אופליין שמפורסם כאן בפורום.הבעיה אכן נפתרה-אך כנראה הוא התקין דרייבר לעכבר מגע שגורם לכך שגרירת 2 אצבעות לגלילה (או כל פעולה שמתבצעת ביותר מאצבע אחת בו-זמנית) לא עובדת.
הורדתי את הדרייבר הרשמי לזה מהאתר של לנובו והתקנתי - ולא עזר.
הסרתי את הדרייברים הלא-תואמים - והם חוזרים מחדש בהפעלה מחדש.
בדקתי בביוס וההגדרות הרלוונטיות מוגדרות נכון.
אין לי עוד רעיון איך לפתור את הבעיה (בהנחה שאני בכלל קורא את הבעיה נכון)
אשמח מאוד לעזרה
תודה! -
ב בנימין מחשבים סימן נושא זה כשאלה
-
במחשב נייד טינקפד X390 די ישן (כמדומני דור 10) היו חסרים דרייברים, והמחשב הוא עם אאוטנט,
אז עדכנתי עם קובץ האיזו לסריקת דרייברים אופליין שמפורסם כאן בפורום.הבעיה אכן נפתרה-אך כנראה הוא התקין דרייבר לעכבר מגע שגורם לכך שגרירת 2 אצבעות לגלילה (או כל פעולה שמתבצעת ביותר מאצבע אחת בו-זמנית) לא עובדת.
אשמח מאוד לעזרה
תודה! -
@בנימין-מחשבים
נקודת שחזור עשית לפני כל הברדק? -
@בנימין-מחשבים
טעות...
הוא גם ככה מציע את זה שם , לא צריך להתעסק יותר מידיאם לא ביטלת ידני את האופציה הזאת , הגיוני שהוא עשה
יש שם כמה תוכנות, ברובם זה מוגדר ברירת מחדל לעשות נקודה@בנימין-מחשבים כתב בבעיה | עכבר מגע עובד בעייתי בטינקפד X390. דרייבר לא מתאים מתעקש לצוץ שוב ושוב:
הסרתי את הדרייברים הלא-תואמים
תסיר הכל , ואז הפעלה מחדש
והתקנה של הרשמי -
@בנימין-מחשבים
טעות...
הוא גם ככה מציע את זה שם , לא צריך להתעסק יותר מידיאם לא ביטלת ידני את האופציה הזאת , הגיוני שהוא עשה
יש שם כמה תוכנות, ברובם זה מוגדר ברירת מחדל לעשות נקודה@בנימין-מחשבים כתב בבעיה | עכבר מגע עובד בעייתי בטינקפד X390. דרייבר לא מתאים מתעקש לצוץ שוב ושוב:
הסרתי את הדרייברים הלא-תואמים
תסיר הכל , ואז הפעלה מחדש
והתקנה של הרשמי@משה-מזרחי ברגע שאני מפעיל מחדש - הדרייברים חוזרים
והוא לא הצליח ליצור נקודת שחזור כי לא נקבעה תצורה
-
@משה-מזרחי ברגע שאני מפעיל מחדש - הדרייברים חוזרים
והוא לא הצליח ליצור נקודת שחזור כי לא נקבעה תצורה
-
@בנימין-מחשבים
אולי לנסות להסיר עם דיסק טכנאים@משה-מזרחי יש מצב פירוט?
תודה מראש...עריכה- אשמח גם אם אתה יודע להסביר לי איך לזהות מה דרייבר מתאים ומה לא (לפי יצרן?)
-
@משה-מזרחי יש מצב פירוט?
תודה מראש...עריכה- אשמח גם אם אתה יודע להסביר לי איך לזהות מה דרייבר מתאים ומה לא (לפי יצרן?)
עוד משהו. נתקלתי באותה בעיה בעבר באותו דגם של מחשב- אבל בעדכוני דרייברים מתוך העדכונים הרגילים של ווינדוס.
זה אומר משהו? -
@משה-מזרחי יש מצב פירוט?
@בנימין-מחשבים כתב בבעיה | עכבר מגע עובד בעייתי בטינקפד X390. דרייבר לא מתאים מתעקש לצוץ שוב ושוב:
יש מצב פירוט?
לא זוכר בעל פה
צריך לבדוקעריכה- אשמח גם אם אתה יודע להסביר לי איך לזהות מה דרייבר מתאים ומה לא (לפי יצרן?)
לפי מה שאתה מספר , הייתי מסיר הכל , ומתקין את הרשמי מחדש
@בנימין-מחשבים כתב בבעיה | עכבר מגע עובד בעייתי בטינקפד X390. דרייבר לא מתאים מתעקש לצוץ שוב ושוב:
עוד משהו. נתקלתי באותה בעיה בעבר באותו דגם של מחשב- אבל בעדכוני דרייברים מתוך העדכונים הרגילים של ווינדוס.
זה אומר משהו?אמממ
לא יודע
ממש מוזר -
אשמח מאוד לעזרה
תודה!@בנימין-מחשבים ניסית למחוק את קבצי הדרייברים?