בירור | ניתוק ווצאפ פון שלא בשימוש
-
א. כמה ימים שהמערכת לא בשימוש - המספר נמחק?
ב. מה נקרא לא בשימוש? אם מתקשרים שנייה. יצא ידי חובה?@יונימדיה לפי הכללים היבשים צריך 1,000 דקות בחודש
אבל בפועל כמעט לא נסגרות כאלו מערכות אלא אם כן אין בהם שימוש כלל (לא יודע מה הדין שניה וכו') -
@יונימדיה לפי הכללים היבשים צריך 1,000 דקות בחודש
אבל בפועל כמעט לא נסגרות כאלו מערכות אלא אם כן אין בהם שימוש כלל (לא יודע מה הדין שניה וכו') -
@יונימדיה לפי הכללים היבשים צריך 1,000 דקות בחודש
אבל בפועל כמעט לא נסגרות כאלו מערכות אלא אם כן אין בהם שימוש כלל (לא יודע מה הדין שניה וכו')@צבי-דורש-ציון כיום אין את העניין ב1000 דקות, צריך מערכת פעילה (או לפחות שלא תהיה מושבתת), כמה זה פעילה, לא יודע...
-
@צבי-דורש-ציון לי נסגר לפני כמה ימים מערכת ששילמתי עליה כסף אני עכשיו בדין ודברים איתם
@kasnik היה בה שימוש במשך החודשים האחרונים?
-
לי הם סגרו מערכת שניידתי אליהם ושילמתי חודשי על שמירת מספר ואחזקה ומחקו לי
-
רק להבהיר בקשר לסגירת המערכות:
עפ"י תנאי ההסכם מותר להם.
מכאן והלאה אפשר לדון כמה זה ראוי וכדו'... -
רק להבהיר בקשר לסגירת המערכות:
עפ"י תנאי ההסכם מותר להם.
מכאן והלאה אפשר לדון כמה זה ראוי וכדו'...@צבי-דורש-ציון ע"פ תנאי ההסכם מותר להם הכווווול והם לא חייבים לך כלווווווום
תקרא אותו טוב מאוד
אפילו אם שמת פרסומת עצמאית אתה חייב לשלם להם את כל ההכנסות בתוספת פיצויים
-
@צבי-דורש-ציון ע"פ תנאי ההסכם מותר להם הכווווול והם לא חייבים לך כלווווווום
תקרא אותו טוב מאוד
אפילו אם שמת פרסומת עצמאית אתה חייב לשלם להם את כל ההכנסות בתוספת פיצויים
@יהודי-זה-הכי זה ברור, הרי פרסומות זה חלק מההכנסות שלהם.
צריך לשלם להם על הרבה דברים, הם שמים את הסעיפים האלו כגיבוי, לרוב הם אפילו לא מודעים שזה קיים...אם סגרו לך למרות ששילמת, תפנה אליהם, זה לא אמור לקרות, ואם זה היה טעות והחזירו לך, אז תוסיף גם את זה...
-
@יהודי-זה-הכי זה ברור, הרי פרסומות זה חלק מההכנסות שלהם.
צריך לשלם להם על הרבה דברים, הם שמים את הסעיפים האלו כגיבוי, לרוב הם אפילו לא מודעים שזה קיים...אם סגרו לך למרות ששילמת, תפנה אליהם, זה לא אמור לקרות, ואם זה היה טעות והחזירו לך, אז תוסיף גם את זה...
@עידו300 דורשים חשבונית ואין לי
מדובר במערכת שהלקוח (לשעבר) שילם ישירות לימות -
@עידו300 דורשים חשבונית ואין לי
מדובר במערכת שהלקוח (לשעבר) שילם ישירות לימות@יהודי-זה-הכי מה זה "שילם"? זה תשלום חודשי, אם רק שילם בעבר אז אין לו מה לבוא בטענות, ואם עדיין משלם אז הם צריכים לדעת שמשלמים להם...