עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס
-
@יהודה-12 אמר ב[עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית
כן תנסה למחוק אותו כי 2 אנטי וירוסים מאיטים מאד את המחשב
מצאתי עכשיו עוד משהו מותקן במחשב שלי, שנדמה לי שזה אנטי-וירוס.
אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים, אם זו אכן אנטי-וירוס, ואם כדאי לי להסירו מהמחשב, כיון שכבר יש לי את ESET מותקן על המחשב.
-
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
תבדוק את הענין בלוח הבקרה > הסרת תוכניות.
בדקתי, ומצאתי...
להסירו?
-
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
זה אכן אנטי וירוס
כתוב שמה שזה Anti-Malware לא Anti-Virus
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
כתוב שמה שזה Anti-Malware
מה זה באמת, באם לא אנטי-וירוס?
-
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
חזק!!!
-
זה אכן אנטי וירוס
כתוב שמה שזה Anti-Malware לא Anti-Virus
לך תסביר לו את ההבדל, אתה מבין למה הוא מתכוון.
-
תבדוק את הענין בלוח הבקרה > הסרת תוכניות.
בדקתי, ומצאתי...
להסירו?
כן , בהחלט.
-
@שובי יש לך מעבד צעצוע בשנת 2020 , יש לך עוד דרישות?
למה צעצוע?? תכל'ס אני משתמש במחשב רק לדברים פשוטים כמו וורד ובר אילן ומייל לא לגרפיקה ומשחקים ולא יודע מה גם בשביל זה זה צעצוע כלשונך??
-