עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס
-
@A0533057932
הסריקה (ראשונית) הסתיימה, ממש לפני כמה דק'.העלאתי לך את הדו"ח לצ'אט.
-
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
לאחר ההתקנה תפעיל את הסקריפט של הפריצה והאנטי וירוס יופעל.
מהיכן אני יכול לקבל את הסקריפט של הפריצה?
לאחר שאנטי וירוס הופעל בשביל שהאנטי וירוס לא יבקש עדכון גרסה תייבא את קובץ ההגדרות הבא> עדכון.zip
להיכן אני אמור לייבא את קובץ ההגדרות?
בלשונית הגדרות>צד שמאל למטה "הגדרות ייבוא וייצוא".
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
זה הסקריפט של ההתקנה.
אני בדיוק עכשיו מתקין את זה אבל היכן הסקריפט של הפריצה? לא הבנתי סליחה
-
@שובי אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
לאחר ההתקנה תפעיל את הסקריפט של הפריצה והאנטי וירוס יופעל.
לאחר שאנטי וירוס הופעל בשביל שהאנטי וירוס לא יבקש עדכון גרסה תייבא את קובץ ההגדרות הבא> עדכון.zip
להיכן אני אמור לייבא את קובץ ההגדרות?
בלשונית הגדרות>צד שמאל למטה "הגדרות ייבוא וייצוא".
זה הסקריפט של ההתקנה.
אני בדיוק עכשיו מתקין את זה אבל היכן הסקריפט של הפריצה? לא הבנתי סליחה
זה> https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1593517154360-eset_aio_installer-v2.bat
-
@יהודה-12 אמר ב[עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית
כן תנסה למחוק אותו כי 2 אנטי וירוסים מאיטים מאד את המחשב
מצאתי עכשיו עוד משהו מותקן במחשב שלי, שנדמה לי שזה אנטי-וירוס.
אשמח לשמוע את חוות דעת המומחים, אם זו אכן אנטי-וירוס, ואם כדאי לי להסירו מהמחשב, כיון שכבר יש לי את ESET מותקן על המחשב.
-
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
תבדוק את הענין בלוח הבקרה > הסרת תוכניות.
בדקתי, ומצאתי...
להסירו?
-
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
זה אכן אנטי וירוס
כתוב שמה שזה Anti-Malware לא Anti-Virus
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
כתוב שמה שזה Anti-Malware
מה זה באמת, באם לא אנטי-וירוס?
-
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
חזק!!!
-
זה אכן אנטי וירוס
כתוב שמה שזה Anti-Malware לא Anti-Virus
לך תסביר לו את ההבדל, אתה מבין למה הוא מתכוון.
-
תבדוק את הענין בלוח הבקרה > הסרת תוכניות.
בדקתי, ומצאתי...
להסירו?
כן , בהחלט.
-
@שובי יש לך מעבד צעצוע בשנת 2020 , יש לך עוד דרישות?
למה צעצוע?? תכל'ס אני משתמש במחשב רק לדברים פשוטים כמו וורד ובר אילן ומייל לא לגרפיקה ומשחקים ולא יודע מה גם בשביל זה זה צעצוע כלשונך??
-