עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס
-
@יהודה-12 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
תוריד את כל האנטי וירוסים שיש לך במחשב
להישאר ללא אנטי-וירוס?
-
@AVI12 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
שתי אנטי וירוס במקביל
אולי אתה אומר לי מה הם?
(אני מצאתי את AVASTA ואת מה ש@יהודה-12 אמר לי כאן, ונכון לעכשיו - את שניהם הסרתי!).
-
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בכללי avast כלל לא מומלץ
איזה אנטי-וירוס כן מומלץ?
ESET!!!
אולי אתה מציע לי מהיכן לעשות הורדה?
כי אני זוכר שיש הרבה נושאים ופוסטים בעניין הזה... (רשיונות וכו' וכו')https://mitmachim.top/topic/5976/eset-בעברית-מלאה-ופרוץ-לתמיד-מספר-הוראות-שימוש?_=1595533371974
באם אתה לא מעוניין בפריצה:
עיין פהנכנסתי לקישור שהבאת לעיל,
אבל איזה מ- 6 האופציות להתקין? -
התקנתי את ESET, וזה מה שהוא מראה לי.
מה אני אמור לעשות?
-
הסרתי ע"פ ההוראות המובאות במדריך כאן, והתקנתי מחדש.
בסמלים מוסתרים שבצדו השמאלי של שורת המשימות, הוא מראה לי הסריקה פועלת (קיבלתי אפי' התראה בשוולחן העבודה שהסקירה פועלת),
אבל, החלון על שולחן העבודה נראית כךהאם אני יכול להתעלם מזה, ולסמוך שזה עובד טוב...
או שבגלל שלא קיבלתי חלון כמו זהזה אומר שזה לא טוב?
(וא"כ מה הפתרון לזה?).תודה!
נ.ב. לבינתיים [חודש ימים] אין לי אנטי-וירוס מותקן על המחשב שלי. (כי אמרו לי לעיל - להסיר ולהתקין משהו טוב - ESET, אבל לא חלמתי שההתקנה תהיה כ"כ מסובך).
האם עדיף לי לעשות הורדה להתקנה של ESET אופליין, ואז אולי לא תהיה לי הבעיות הנ"ל? -
כי אמרו לי לעיל - להסיר ולהתקין משהו טוב
אז תסיר ותתקין משו עוד יותר טוב
Kaspersky
אגב מה עם האיטיות ?
השתפר ? -
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
Kasperskyמצאתי את הנ"ל כאן בפורום, האם לזה התכוונת?
(גם כאן).אגב מה עם האיטיות ?
השתפר ?קצת...
לאחרונה שוב זוחל בקצב איטי מאוד. (אולי אני צריך לעשות את החלקים האחרים שאמרו לי לעיל, כגון: להחליף את הכונן קשיח ל- SSD וכו'). -
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
כי אמרו לי לעיל - להסיר ולהתקין משהו טוב
Kasperskyאם יש לך כסף מיותר....
-
לך תקנה לחם וחלב כל יום במכולת ?!
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:אם יש לך כסף מיותר....
רגע למה לשלם על זה, אפשר לגנוב !
אגב, אין להם free version ?
-
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
אם יש לך כסף מיותר....
למה?
מה עם שני הקישורים שהזכרתי לעיל, מהפורום דנן?
-
@חברים תסיר את ההתקנה, לאחר מכן תוריד את קובץ ההתקנה מהקישור הזה>https://download.eset.com/com/eset/apps/home/eis/windows/v12/latest/eis_nt64.exe
תפעיל את ההתקנה , ושים לב שבתחילת ההתקנה תבטל את הסימון של "התקן גרסה חדשה יותר"
לאחר ההתקנה תפעיל את הסקריפט של הפריצה והאנטי וירוס יופעל.
לאחר שאנטי וירוס הופעל בשביל שהאנטי וירוס לא יבקש עדכון גרסה תייבא את קובץ ההגדרות הבא> עדכון.zip -
מהיכן אני יכול לקבל את הסקריפט של הפריצה?
לאחר שאנטי וירוס הופעל בשביל שהאנטי וירוס לא יבקש עדכון גרסה תייבא את קובץ ההגדרות הבא> עדכון.zip
להיכן אני אמור לייבא את קובץ ההגדרות?
-
לאחר שאנטי וירוס הופעל בשביל שהאנטי וירוס לא יבקש עדכון גרסה תייבא את קובץ ההגדרות הבא> עדכון.zip
להיכן אני אמור לייבא את קובץ ההגדרות?
בלשונית הגדרות>צד שמאל למטה "הגדרות ייבוא וייצוא".
זה הסקריפט של ההתקנה.
-
לאחר מכן תוריד את קובץ ההתקנה מהקישור הזה>https://download.eset.com/com/eset/apps/home/eis/windows/v12/latest/eis_nt64.exe
תפעיל את ההתקנה , ושים לב שבתחילת ההתקנה תבטל את הסימון של "התקן גרסה חדשה יותר"אכן כך עשיתי.
עכשיו אני נמצא בשלב הזהמה אני אמור לעשות הלאה?
(מתי להפעיל את הסקריפט של הפריצה?) -
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
אם יש לך כסף מיותר....
אגב, אין להם free version ?
יש, הוא בודאי פחות טוב מ eset