עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס
-
@משה-מזרחי אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בתמונה האחרונה שהעלת תלחץ על דיסק , ואז זה יסדר לך לפי מה שלוקח הכי הרבה
מצורף...
-
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
שהקשיח גמור
שזה אומר?
-
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חברים בכללי avast כלל לא מומלץ
כבר סיפרתי פה כמה פעמים על אותם שני מחשבים שלא זזו עד שהסרתי את האנטי וירוס הזהAvast /avg אותו זבל, לא יעיל וזולל משאבים (וגם איש חינוך ) ,
בכמה חודשים האחרונים נתקלתי בארבע!!! מערכות הפעלה שהוא דפק (מי שלא מאמין לי , יש לי תמונות). -
איך יכול להיות שלפעמים הוא מראה לי את הדיסק (וכמו"כ זיכרון) על כמות נמוכה?
-
@צבי-0 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
תתקין את התוכנה הזאת ותעלה צילום מסך
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
כמו שכתבו כבר לפני
תעלה צילומ של CrystalDiskInfo@תקום אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
עכ"פ תלחץ על הישום השני מלמעלה
ותעלה צילום מסך.מצורף...
-
@צבי-0 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
הדיסק קשיח אמנם לא SSD
אבל סתם סקרנות, איך הבחנת שאין SSD?
-
@תקום אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
דבר ראשון תפנה מקום!
דיסק מלא ב-100%עיין בתמונה...
-
@MERS אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
אמור להיות לך מלא גיגה מהעדכון של ווינדוס- גם לי נהיה איטי- ניקיתי [מחשב א' 20+ גיגה ובשני 31] וחזר לעבוד כמו בנ"א- רק קח בחשבון שאחרי ניקוי א"א לחזור לגירסת ווינדוס קודמת- אז אם אין לך כזה כיוון קדימה
בהצלחה@a-y-f אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
לאחר עדכון וינדוס קורה הרבה שהמחשב עובד לאט מכיוון שיש בו תקיה שמכילה את הגרסה הישנה של וינדוס לצורכי גיבוי / שחזור.
יש ללחוץ מקש ימני על דיסק המערכת בדרך כלל C ולבחור ניקוי דיסק.כפי שאתם רואים בתמונה שצירפתי בפוסט הקודם שלי, יש לי מקום בכונן D,
שאלתי הוא: אני מעוניין לשמור את הגירסה הישנה של ווינדוס, האם אני יכול להעבירו לכונן D (כמובן, רק אם זה יועיל למהירות המחשב), או אם יש אפי' אפשרות להעבירו לכונן קשיח חיצוני? (שיהיה לי את הגירסה הישנה, אם ארצה...). -
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
אבל סתם סקרנות, איך הבחנת שאין SSD?
בדו"ח הסמארט שהעלית רשום שזה לא SSD [5400 RPM] , אפשר גם לראות לפי השם של הכונן.
דבר ראשון לפני כל הדברים שאתה מנסה, תוריד את כל האנטי וירוסים שיש לך במחשב ותבדוק מה קורה, אני חושב שהרעיון הזה מוסכם על כולם. בגלל שזה בטוח בעיה ומאט את המחשב -
@יהודה-12 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
תוריד את כל האנטי וירוסים שיש לך במחשב
להישאר ללא אנטי-וירוס?
-
@AVI12 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
שתי אנטי וירוס במקביל
אולי אתה אומר לי מה הם?
(אני מצאתי את AVASTA ואת מה ש@יהודה-12 אמר לי כאן, ונכון לעכשיו - את שניהם הסרתי!).
-
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בכללי avast כלל לא מומלץ
איזה אנטי-וירוס כן מומלץ?
ESET!!!
אולי אתה מציע לי מהיכן לעשות הורדה?
כי אני זוכר שיש הרבה נושאים ופוסטים בעניין הזה... (רשיונות וכו' וכו')https://mitmachim.top/topic/5976/eset-בעברית-מלאה-ופרוץ-לתמיד-מספר-הוראות-שימוש?_=1595533371974
באם אתה לא מעוניין בפריצה:
עיין פהנכנסתי לקישור שהבאת לעיל,
אבל איזה מ- 6 האופציות להתקין?