עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס
-
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת איטי...
אולם לאחר ששידרגתי גירסה אוטמטית של ווינדוס (ל- 1909, כמובא כאן), המחשב הפך למקרטע מאוד!מה אפשר לעשות בשביל זה, ומה אני אמור לבדוק?
אם זה יעזור, צירפתי תמונה של 'מנהל המשימות - לשונית ביצועים':
בתודה מראש!
עשית ניקוי דיסק- אמור להיות לך מלא גיגה מהעדכון של ווינדוס- גם לי נהיה איטי- ניקיתי [מחשב א' 20+ גיגה ובשני 31] וחזר לעבוד כמו בנ"א- רק קח בחשבון שאחרי ניקוי א"א לחזור לגירסת ווינדוס קודמת- אז אם אין לך כזה כיוון קדימה
בהצלחה -
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בכללי avast כלל לא מומלץ
איזה אנטי-וירוס כן מומלץ?
-
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בכללי avast כלל לא מומלץ
ESET!!!
-
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
ESET!!!
כל מילה מיותרת
-
@ESET אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בכללי avast כלל לא מומלץ
ESET!!!
אולי אתה מציע לי מהיכן לעשות הורדה?
כי אני זוכר שיש הרבה נושאים ופוסטים בעניין הזה... (רשיונות וכו' וכו') -
בכללי avast כלל לא מומלץ
ESET!!!
אולי אתה מציע לי מהיכן לעשות הורדה?
כי אני זוכר שיש הרבה נושאים ופוסטים בעניין הזה... (רשיונות וכו' וכו')https://mitmachim.top/topic/5976/eset-בעברית-מלאה-ופרוץ-לתמיד-מספר-הוראות-שימוש?_=1595533371974
באם אתה לא מעוניין בפריצה:
עיין פה -
@צבי-0 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
עשיתי חילוץ.
מה אני מתקין? -
@צבי-0 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
עשיתי חילוץ.
מה אני מתקין?זה נראה שזה נייד ללא התקנה
עכ"פ תלחץ על הישום השני מלמעלה
ותעלה צילום מסך.אבל כל זה כדי לבדוק תקינות דיסק,
ואני לא מבין למה לבדוק, דבר ראשון תפנה מקום!
דיסק מלא ב-100% יהיה איטי ב-100%!וחוץ מיזה שאנטי וירוס לא טוב הורג מחשבים, ואם יש שתיים(!)...
-
@משה-מזרחי אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בתמונה האחרונה שהעלת תלחץ על דיסק , ואז זה יסדר לך לפי מה שלוקח הכי הרבה
מצורף...
-
@בנצי-20 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
שהקשיח גמור
שזה אומר?
-
@חברים בכללי avast כלל לא מומלץ
כבר סיפרתי פה כמה פעמים על אותם שני מחשבים שלא זזו עד שהסרתי את האנטי וירוס הזהAvast /avg אותו זבל, לא יעיל וזולל משאבים (וגם איש חינוך ) ,
בכמה חודשים האחרונים נתקלתי בארבע!!! מערכות הפעלה שהוא דפק (מי שלא מאמין לי , יש לי תמונות). -
איך יכול להיות שלפעמים הוא מראה לי את הדיסק (וכמו"כ זיכרון) על כמות נמוכה?
-
תתקין את התוכנה הזאת ותעלה צילום מסך
@משחזר-מידע אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
כמו שכתבו כבר לפני
תעלה צילומ של CrystalDiskInfo@תקום אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
עכ"פ תלחץ על הישום השני מלמעלה
ותעלה צילום מסך.מצורף...
-
הדיסק קשיח אמנם לא SSD
אבל סתם סקרנות, איך הבחנת שאין SSD?