עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס
-
-
@משה-מזרחי אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בתמונה האחרונה שהעלת תלחץ על....ואז זה יסדר לך לפי מה שלוקח הכי הרבה , וכן בזיכרון
מצורף.....
-
@יהודה-12 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
הדיסק הוא כנראה לא SSD,
זַכור לי משהו, כשקנו את המחשב אמרו לי שזה ללא SSD.
יכול להיות? -
@יהודה-12 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
איזה אנטי וירוס יש לך ?
אינך רואה בתמונה לעיל?
-
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
זַכור לי משהו, כשקנו את המחשב אמרו לי שזה ללא SSD.
יכול להיות?במחשבים עם המעבד כמו שלך הרוב הגיעו בלי SSD אם יש לך נפח של 500 ג"ב אז 95% שזה לא SSD
@חברים אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
אינך רואה בתמונה לעיל?
אני ראיתי וזה אנטי וירוס מוזר ולא מוכר, [זה לא AVAST, עריכה: התכוונתי לאנטי וירוס הנוסף חוץ מAVAST] ולכן שאלתי, אולי כדאי לך להוריד אותו
-
@יהודה-12 יש אפשרות לבדוק בעצמי אם יש לו SSD?
אם יש לך וינדוס גירסת 2004 הכי קל שתבדוק בלשונית ביצועים במנהל המשימות, יש שם אפשרות דיסק אמור להיות רשום שם
-
@יהודה-12 אמר ב[עזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית
במחשבים עם המעבד כמו שלך הרוב הגיעו בלי SSD אם יש לך נפח של 500 ג"ב אז 95% שזה לא SSD
יש לי סה"כ 464 ג"ב (כוננים C ו- D ביחד).
אני ראיתי וזה אנטי וירוס מוזר ולא מוכר, [זה לא AVAST] ולכן שאלתי, אולי כדאי לך להוריד אותו
הרביעי שבתמונה? (אחת אחרי AVAST).
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת איטי...
אולם לאחר ששידרגתי גירסה אוטמטית של ווינדוס (ל- 1909, כמובא כאן), המחשב הפך למקרטע מאוד!מה אפשר לעשות בשביל זה, ומה אני אמור לבדוק?
אם זה יעזור, צירפתי תמונה של 'מנהל המשימות - לשונית ביצועים':
בתודה מראש!
עשית ניקוי דיסק- אמור להיות לך מלא גיגה מהעדכון של ווינדוס- גם לי נהיה איטי- ניקיתי [מחשב א' 20+ גיגה ובשני 31] וחזר לעבוד כמו בנ"א- רק קח בחשבון שאחרי ניקוי א"א לחזור לגירסת ווינדוס קודמת- אז אם אין לך כזה כיוון קדימה
בהצלחה -
@חיים-כהן-1 אמר בעזרה | מחשב עובד מאוד איטי - במיוחד לאחר שדרוג גירסה אוטומטית מווינדוס:
בכללי avast כלל לא מומלץ
איזה אנטי-וירוס כן מומלץ?