בקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?
-
עלי אקספרס? אמזון? קנייה מרוכזת מצידי גם של 20 פנימיות.. אבל שיצא זול.
אשמח לקישורים שנוסו.
כמו"כ קישור לקנייה לגלגל מנוע 1500 ובקר 1500 תואם בזול אשמח
-
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?:
לגלגל מנוע 1500
גם גלגל וגם מנוע או רק מנוע
ואם גם גלגל איזה גודל אתה רוצה?@smct כתב בבקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?:
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?:
לגלגל מנוע 1500
ואם גם גלגל איזה גודל אתה רוצה?בעיקרון צריך גלגל תואם..
יש לי 203 שיש בו עכשיו 750
אני לא חושב שיתאים.
מה יש לך להציע?
ל203 -
@smct כתב בבקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?:
לגלגל מנוע 1500
ואם גם גלגל איזה גודל אתה רוצה?בעיקרון צריך גלגל תואם..
יש לי 203 שיש בו עכשיו 750
אני לא חושב שיתאים.
מה יש לך להציע?
ל203 -
3 שיש בו עכשיו 750
אני לא חושב שיתאים.
מה יש לך להציע?
ל203לא הבנתי?
אתה אומר את הדגם של האופניים?@smct כתב בבקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?:
3 שיש בו עכשיו 750
אני לא חושב שיתאים.
מה יש לך להציע?
ל203לא הבנתי?
אתה אומר את הדגם של האופניים?מכיווון שהמנוע יותר גדול אז נראלי שצריך גלגל אחר לא?
-
@smct כתב בבקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?:
3 שיש בו עכשיו 750
אני לא חושב שיתאים.
מה יש לך להציע?
ל203לא הבנתי?
אתה אומר את הדגם של האופניים?מכיווון שהמנוע יותר גדול אז נראלי שצריך גלגל אחר לא?
-
@למה-באתי
כאילו יש לך גלגל 20 עם מנוע 750 ואתה רוצה לשים מנוע 1500 עם גלגל בגודל 20 והמקום של המנוע מתאים למנוע בגודל 1500?@smct כתב בבקשת מידע | פנימיות לאופניים חשמליות - ביג פוט וכן ל20*3 - בזול - מישהו מכיר?:
@למה-באתי
כאילו יש לך גלגל 20 עם מנוע 750 ואתה רוצה לשים מנוע 1500 עם גלגל בגודל 20 והמקום של המנוע מתאים למנוע בגודל 1500?לא מתאים.
לכן אמרתי שאני צריך גם גלגל חדדשץ -
עלי אקספרס? אמזון? קנייה מרוכזת מצידי גם של 20 פנימיות.. אבל שיצא זול.
אשמח לקישורים שנוסו.
כמו"כ קישור לקנייה לגלגל מנוע 1500 ובקר 1500 תואם בזול אשמח