בקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא
-
@פראירי כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
כל החסימות שהבאת בקלות אפשר לפרוץ בנגן הזה
אאוטנט גם אפשר לפרוץ בקלות?
אם מעניין אותך לבדוק מאמין שחבר שלי יעשה לך חסימה בחינם למתרות בדיקה, רק אתה עלול להתקע עם זה...
@קלמירו כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
אם מדובר בתוכנה שיושבת על המכשיר - אז התשובה היא כן, ויהיה ככל זה נקוט בידך, כל מכשיר שאין לו הגנת PRF - כלומר תומך בשירותי גוגל רשמיים, אפשר לאפס אותו, עם כל החסימות שעליו, ע"י הריקוברי.
יש מכשירים בודדים ממש, שבהם אין אפשרות לגשת לריקוברי וממילא יותר קשה עד בלתי אפשרי לאפס אותם.
אלא א"כ תצרוב עליהם מחדש גירסא.
בהצלחה! -
@קלמירו כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
אם מדובר בתוכנה שיושבת על המכשיר - אז התשובה היא כן, ויהיה ככל זה נקוט בידך, כל מכשיר שאין לו הגנת PRF - כלומר תומך בשירותי גוגל רשמיים, אפשר לאפס אותו, עם כל החסימות שעליו, ע"י הריקוברי.
יש מכשירים בודדים ממש, שבהם אין אפשרות לגשת לריקוברי וממילא יותר קשה עד בלתי אפשרי לאפס אותם.
אלא א"כ תצרוב עליהם מחדש גירסא.
בהצלחה!@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
כל מכשיר שאין לו הגנת PRF - כלומר תומך בשירותי גוגל רשמיים
איך יודעים לאיזה מכשיר יש?
יש מכשירים שאני מבין לבד כי אין להם גוגל פליי וכדומה אבל לו מבחינה חיצונית יש לו את כל מה שקשור לגוגל (גוגל פליי, איתור מכשיר ועוד), או שסתם לכל נגן מאלי אקספרס אין? -
אתה יכול עם אחד מהחסימות שפורטו יפה כאן,
אם אתה מעוניין יש לי חבר שמוכן לחסום עם אאוטנט כל מכשיר ב 40 שקל אתה יכול לכתוב פרטים ואני אעביר לו ליצור אתך קשר,
סתם בשביל הידע קוראים לנגן M36 (כמעט כמו ה- Q6 בארץ) תוכל לעשות חיפוש בפורום (לדוג' החיפוש הזה),
יש טענות שהקיידרואיד לא מספיק טוב כי אפשר לאפס את כל המכשיר למי שמבין בזה, (אין לי מושג לגבי שאר החסימות עיין שם). -
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
יש מכשירים שאני מבין לבד כי אין להם גוגל פליי וכדומה אבל לו מבחינה חיצונית יש לו את כל מה שקשור לגוגל (גוגל פליי, איתור מכשיר ועוד), או שסתם לכל נגן מאלי אקספרס אין?@קלמירו כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
לא יודעים - אבל רוב ככל המכשירים מעלי אקספרס הם ללא שרותי גוגל רשמיים - גם אם יש להם גוגל פליי וכו'
יש פלאפונים שכן יש להם.
אני מכיר מכשיר אחד שבו אין הגנת PRF אבל אין אפשרות להסיר דרך הריקוברי - מנסיון.
קוראים לי KING 9000 - אבל הוא לא מכשיר ממולץ, הוא עבה והבטריה ממש לא משהו. -
@פראירי כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
אם מעניין אותך לבדוק מאמין שחבר שלי יעשה לך חסימה בחינם למתרות בדיקה, רק אתה עלול להתקע עם זה...
-
אתה יכול עם אחד מהחסימות שפורטו יפה כאן,
אם אתה מעוניין יש לי חבר שמוכן לחסום עם אאוטנט כל מכשיר ב 40 שקל אתה יכול לכתוב פרטים ואני אעביר לו ליצור אתך קשר,
סתם בשביל הידע קוראים לנגן M36 (כמעט כמו ה- Q6 בארץ) תוכל לעשות חיפוש בפורום (לדוג' החיפוש הזה),
יש טענות שהקיידרואיד לא מספיק טוב כי אפשר לאפס את כל המכשיר למי שמבין בזה, (אין לי מושג לגבי שאר החסימות עיין שם).כל החסימות שהבאת בקלות אפשר לפרוץ בנגן הזה
@הסוס-הדוהר אני יכול לחסום לך בתשלום
ואתה יכול גם אם אתה יודע לצרוב גרסה בעצמך
רק תזהר כי אתה יכול להרוס את הנגןכל החסימות שהבאת בקלות אפשר לפרוץ בנגן הזה
רק תזהר כי אתה יכול להרוס את הנגןאשמח לדעת איך אפשר ליצור איתך קשר ובאיזה עיר אתה נמצא?
-
רק תזהר כי אתה יכול להרוס את הנגןאשמח לדעת איך אפשר ליצור איתך קשר ובאיזה עיר אתה נמצא?
@הסוס-הדוהר
אני עושה בשליטה מרחוק -
אני עושה בשליטה מרחוק
לא הבנתי
-
אני עושה בשליטה מרחוק
לא הבנתי
@הסוס-הדוהר הוא יכול לצרוב לך גירסה כשרה בשליטה מרחוק ככה הבנתי
-
אני עושה בשליטה מרחוק
לא הבנתי
@הסוס-הדוהר כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
אני עושה בשליטה מרחוק
לא הבנתי

@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
@הסוס-הדוהר הוא יכול לצרוב לך גירסה כשרה בשליטה מרחוק ככה הבנתי
-
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
יש מכשירים שאני מבין לבד כי אין להם גוגל פליי וכדומה אבל לו מבחינה חיצונית יש לו את כל מה שקשור לגוגל (גוגל פליי, איתור מכשיר ועוד), או שסתם לכל נגן מאלי אקספרס אין?@קלמירו כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאלי אקפרס איפה אפשר לחסום את הויפי ולהתקין אפליקציות הקישור של הנגן מצורף בגוף הנושא:
פשוט מאוד. נכנסים לחשבון גוגל שלך ואז מאפסים. אם הנגן דורש קוד של החשבון שלך כדי להמשיך סימן שיש. לרוב בנגנים אין ויש גם כאלה שפעם היה להם ובגירסאות החדשות אין
-
פשוט מאוד. נכנסים לחשבון גוגל שלך ואז מאפסים. אם הנגן דורש קוד של החשבון שלך כדי להמשיך סימן שיש. לרוב בנגנים אין ויש גם כאלה שפעם היה להם ובגירסאות החדשות אין
-
-
@אלוף-תימן התכוונתי על הצד שיש לו שרותי גוגל ושמים קיידרואיד