בקשת מידע | גודל גופן לספר קודש
-

תודה רבה לכולם!!!!!!!!!!!!!
ובפרט לhttps://mitmachim.top/user/menajemmendel שנתן לי הרבה מזמנו !!!!!! -

הוספתי את הקו למעלה כדי שלא יהיה כזה ריק
מה אתם אומרים????:)
והאם כתב או עיטורים באפור יוצא בדפוס יפה על נייר קרם או שלא שווה ועדיף על נייר לבן????
תודה רבה לכולם!!!! אין לי מילים!!!@שקאד כתב בבקשת מידע | גודל גופן לספר קודש:

והאם כתב או עיטורים באפור יוצא בדפוס יפה על נייר קרם או שלא שווה ועדיף על נייר לבן????
תודה רבה לכולם!!!! אין לי מילים!!!נייר קרם הופך כל ספר ל״פרימיום״ (תראה פעם צילום של דף גמרא על נייר לבן, ותבין כמה ״פושט״ הוא).
אפור לדעתי גם כן הרבה יותר יפה בקרם.
הערה קטנה (אולי גדולה) עיקר הפוקוס (מבחינת גודל טקסט וגם אולי עיטור) לא אמור להיות על. ״סימן א״ אלא על שם הסימן.בקשר לקו @שקאד אכן יותר יפה, אם כי יש משהו יותר נקי בקודם, אבל בכל מקרה לא הלכת על סגנון ״נקי״ בעימוד הזה.
רק אאיר הארה, שלי אישית לקח לי זמן לקלוט אותה, אבל אני חושב שהיא נכונה, וגם ראיתי שכיוונתי לדעת ׳גדולים׳, והיא שבתחילת סימן כדאי לא לעשות כותרת עליונה בכלל אלא להשאיר את כל ראש העמוד נקי עד כותרות הסימן. -
@שקאד כתב בבקשת מידע | גודל גופן לספר קודש:

תודה רבה לכולם!!!! אין לי מילים!!!נייר קרם הופך כל ספר ל״פרימיום״ (תראה פעם צילום של דף גמרא על נייר לבן, ותבין כמה ״פושט״ הוא).
אפור לדעתי גם כן הרבה יותר יפה בקרם.
הערה קטנה (אולי גדולה) עיקר הפוקוס (מבחינת גודל טקסט וגם אולי עיטור) לא אמור להיות על. ״סימן א״ אלא על שם הסימן.בקשר לקו @שקאד אכן יותר יפה, אם כי יש משהו יותר נקי בקודם, אבל בכל מקרה לא הלכת על סגנון ״נקי״ בעימוד הזה.
רק אאיר הארה, שלי אישית לקח לי זמן לקלוט אותה, אבל אני חושב שהיא נכונה, וגם ראיתי שכיוונתי לדעת ׳גדולים׳, והיא שבתחילת סימן כדאי לא לעשות כותרת עליונה בכלל אלא להשאיר את כל ראש העמוד נקי עד כותרות הסימן.@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | גודל גופן לספר קודש:
רק אאיר הארה, שלי אישית לקח לי זמן לקלוט אותה, אבל אני חושב שהיא נכונה, וגם ראיתי שכיוונתי לדעת ׳גדולים׳, והיא שבתחילת סימן כדאי לא לעשות כותרת עליונה בכלל אלא להשאיר את כל ראש העמוד נקי עד כותרות הסימן.
לא כ"כ הבנתי את דבריך, אשמח שתסביר יותר את כוונתך, תודה.
-
@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | גודל גופן לספר קודש:
רק אאיר הארה, שלי אישית לקח לי זמן לקלוט אותה, אבל אני חושב שהיא נכונה, וגם ראיתי שכיוונתי לדעת ׳גדולים׳, והיא שבתחילת סימן כדאי לא לעשות כותרת עליונה בכלל אלא להשאיר את כל ראש העמוד נקי עד כותרות הסימן.
@ישיבישער כתב בבקשת מידע | גודל גופן לספר קודש:
@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | גודל גופן לספר קודש:
לא משהו מפולפל, בעמוד הראשון של כל סימן/פרק - באופן שעושים מעבר עמוד לפני כל אחד כזה - לא לעשות כותרת עליונה בכלל.