המלצה | Google Antigravity - סביבת הפיתוח החדשה של גוגל
-
Google Antigravity - סביבת הפיתוח החדשה של גוגל
Google Antigravity (נובמבר 2025) היא סביבת פיתוח חדשה של גוגל שמטרתה ביטול המשקל המיותר של משימות שחוקות וכתיבת קוד.
מדובר ב־IDE מבוסס AI שבו סוכני בינה מלאכותית מסוגלים לתכנן, לכתוב, להריץ ולבדוק קוד מקצה לקצה - כמעט כמו "מפתח נוסף בצוות".
אפשר להוריד מכאן: https://antigravity.google/
הפיצ׳רים הבולטים
- ארכיטקטורה מונחית־סוכנים (Agent-first) - לא השלמת קוד; סוכנים שיכולים לבנות פיצ'רים שלמים.
- Workflow מרובה סוכנים - כל סוכן מטפל בחלק שונה במערכת (Frontend, Backend, בדיקות, תיעוד).
- אוטומציה ובדיקות עצמיות - כתיבת טסטים, הרצה, ולפעמים גם תיקון - אוטומטית.
- תמיכה במודלים מתקדמים - כולל Gemini 3 Pro וCloud 4.5 Sonnet.
- הכול סביב “קונטקסט משותף” - אין קבצים שמתבלגנים, אין ניתוקים בין כלי לכלי.
למה זה יותר טוב ממה שקיים היום?
כי Antigravity מרגישכמו השלב הבא אחרי VS Code + תוספים. במקום IDE שמוסיף AI, זה IDE שנבנה סביב AI מלמטה למעלה.
הוא מצמצם משמעותית קפיצות בין כלים, מאיץ פיתוח ומוריד עומס מכל מה שלא באמת יצירתי.
במקום "לכתוב שורה ולחכות להשלמה",אתה נותן משימה- והסוכן מבצע את כל הזרימה: תכנון → קוד → הרצה → בדיקות.מדריכון קצר להתחלה
- נכנסים לאתר: https://antigravity.google/
- מורידים את הגרסה למערכת ההפעלה שלך.
- מתקינים
- לוחצים אישור על הכל נכנסים עם גוגל מחכים שהממשק עולה ונותנים משימה נגיד:
“Create a basic React app with login page and unit tests” - צופים בזמן אמת איך הסוכן כותב קוד, מריץ טרמינל ובודק הכל בדפדפן המובנה.
-
@aass כתב בהמלצה | Google Antigravity - סביבת הפיתוח החדשה של גוגל:
אני שבועיים תקוע בשלב של החיבור עם גוגל
מותקן לך WSA?
-
אני שבועיים תקוע בשלב של החיבור עם גוגל
מותקן לך WSA?
-
@aass
לכאו' הוא מתכון לזה https://mitmachim.top/post/1051820.@הבל-הבלים לא עזר לי, אם הבנתי נכון את הכוונה שלו שם...
-
@הבל-הבלים לא עזר לי, אם הבנתי נכון את הכוונה שלו שם...
-
@aass נפתר! על ידי השבתה של wsa..
מה הכוונה "השבתה"?
אני הייתי צריך להסיר...@י.-פל.
יש דרך לנתק את המערכת שלו עם PowerShell.Get-AppxPackage *Android* | Remove-AppxPackageהחזרה למצב קודם
כדי להחזיר את ה-WSA שלך, תצטרך "לרשום" אותו מחדש. תריץ את הפקודה הזו ב-PowerShell (כמנהל),PowerShell
Add-AppxPackage -Register "C:\Users\אנדרואיד\AppxManifest.xml"(תתצטרך להיכנס לתיקייה ולוודא איפה בדיוק יושב קובץ ה-XML, אבל זה העיקרון).
ללא אחריות!!! -
@י.-פל.
יש דרך לנתק את המערכת שלו עם PowerShell.Get-AppxPackage *Android* | Remove-AppxPackageהחזרה למצב קודם
כדי להחזיר את ה-WSA שלך, תצטרך "לרשום" אותו מחדש. תריץ את הפקודה הזו ב-PowerShell (כמנהל),PowerShell
Add-AppxPackage -Register "C:\Users\אנדרואיד\AppxManifest.xml"(תתצטרך להיכנס לתיקייה ולוודא איפה בדיוק יושב קובץ ה-XML, אבל זה העיקרון).
ללא אחריות!!!@aass זה לא מוחק לגמרי? הפקודה Remove-AppxPackage לא מוחקת את כל הWSA?
-
@aass זה לא מוחק לגמרי? הפקודה Remove-AppxPackage לא מוחקת את כל הWSA?
עדכון:
במקום למחוק את הWSA אפשר לבטל את הרישום של הדפדפן הפנימי של הWSA כברירת מחדל - עבד לי:
בתוך Registry Editor לרשום את הנתיבHKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppModel\SystemAppData\MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_8wekyb3d8bbwe\AppUriHandlers\ולמחוק (עדיף לגבות לפני) את הרישומים של הכניסה לחשבון גוגל.