המלצה | Google Antigravity - סביבת הפיתוח החדשה של גוגל
-
@aass כתב בהמלצה | Google Antigravity - סביבת הפיתוח החדשה של גוגל:
אני שבועיים תקוע בשלב של החיבור עם גוגל
מותקן לך WSA?
-
אני שבועיים תקוע בשלב של החיבור עם גוגל
מותקן לך WSA?
-
@aass
לכאו' הוא מתכון לזה https://mitmachim.top/post/1051820.@הבל-הבלים לא עזר לי, אם הבנתי נכון את הכוונה שלו שם...
-
@הבל-הבלים לא עזר לי, אם הבנתי נכון את הכוונה שלו שם...
-
@aass נפתר! על ידי השבתה של wsa..
מה הכוונה "השבתה"?
אני הייתי צריך להסיר...@י.-פל.
יש דרך לנתק את המערכת שלו עם PowerShell.Get-AppxPackage *Android* | Remove-AppxPackageהחזרה למצב קודם
כדי להחזיר את ה-WSA שלך, תצטרך "לרשום" אותו מחדש. תריץ את הפקודה הזו ב-PowerShell (כמנהל),PowerShell
Add-AppxPackage -Register "C:\Users\אנדרואיד\AppxManifest.xml"(תתצטרך להיכנס לתיקייה ולוודא איפה בדיוק יושב קובץ ה-XML, אבל זה העיקרון).
ללא אחריות!!! -
@י.-פל.
יש דרך לנתק את המערכת שלו עם PowerShell.Get-AppxPackage *Android* | Remove-AppxPackageהחזרה למצב קודם
כדי להחזיר את ה-WSA שלך, תצטרך "לרשום" אותו מחדש. תריץ את הפקודה הזו ב-PowerShell (כמנהל),PowerShell
Add-AppxPackage -Register "C:\Users\אנדרואיד\AppxManifest.xml"(תתצטרך להיכנס לתיקייה ולוודא איפה בדיוק יושב קובץ ה-XML, אבל זה העיקרון).
ללא אחריות!!!@aass זה לא מוחק לגמרי? הפקודה Remove-AppxPackage לא מוחקת את כל הWSA?
-
@aass זה לא מוחק לגמרי? הפקודה Remove-AppxPackage לא מוחקת את כל הWSA?
עדכון:
במקום למחוק את הWSA אפשר לבטל את הרישום של הדפדפן הפנימי של הWSA כברירת מחדל - עבד לי:
בתוך Registry Editor לרשום את הנתיבHKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppModel\SystemAppData\MicrosoftCorporationII.WindowsSubsystemForAndroid_8wekyb3d8bbwe\AppUriHandlers\ולמחוק (עדיף לגבות לפני) את הרישומים של הכניסה לחשבון גוגל.