בעיה | מי יכול לעזור לנו? מחשב חזק לגרפיקה, והתוכנות קורסות כל הזמן עד שלא ניתן כמעט לעבוד:(((
-
הקטע שגם אחרי שאני עושה את זה ומורידה את כל החלונות הפתוחים סיום משימות - זה ממשיך לעשות בעיות ולא נפתח.

-
הקטע שגם אחרי שאני עושה את זה ומורידה את כל החלונות הפתוחים סיום משימות - זה ממשיך לעשות בעיות ולא נפתח.

@קידום-וצמיחה תעלו מלשונית ביצועים
-

-
@קידום-וצמיחה מצויין עכשיו מה GPU 1 הכי למטה
אם יש עכשיו עבוד גרפית כל שהיא אז אולי בעיי בדרייברים של הכרטיס מסך יכול להיות גם בעייה בהגדרה של הכרטיס מסך
-
וואו, לא הבנתי כלום..
-
הכרטיס מסך לא מראה ביצועים תצלמו צילום מסך על כרטיסיה של gpu
-
מה עושים?
הבעיה היא בתוכנות? בהגדרות? במחשב?
המוכר די התנער...
התוכנות לא רשמיות.
בעיקר קורס פוטושופ (2024)
בבקשה, מי יכול לעזור לנו..@קידום-וצמיחה באמצעות המדריך הזה תיגשו לדף הורת הדרייברים ושם יש דרייבר לתצוגה (כרטיס מסך)
-
קודם כל תרגע, אם יש לך מחשב חזק אז אל דאגה. אולי באמת תספר לנו קצת על המחשב שלך (מעבד, ראם, זיכרון כרטיס מסך החזק שיש לך אם יש שתי כרטיסים) או שאולי אני יראה בצי"מ ששלחת.
מה הכוונה קורס? (לא מגיב? המערכת נכבית או רק התוכנה?)
האם התוכנה עובדת קצת ואח''כ עושה בעיות או לא נדלקת בכלל?
איזה תוכנות אתה עובד? (חוץ מפוטושופ שראיתי)
אם יש לך כרטיס מסך של אניוידיה בדקת שאתה בהגדרות של אדובי משתמש בCODA?
יש הרבה שאלות, תן מידע וננסה לעזור -
קודם כל תרגע, אם יש לך מחשב חזק אז אל דאגה. אולי באמת תספר לנו קצת על המחשב שלך (מעבד, ראם, זיכרון כרטיס מסך החזק שיש לך אם יש שתי כרטיסים) או שאולי אני יראה בצי"מ ששלחת.
מה הכוונה קורס? (לא מגיב? המערכת נכבית או רק התוכנה?)
האם התוכנה עובדת קצת ואח''כ עושה בעיות או לא נדלקת בכלל?
איזה תוכנות אתה עובד? (חוץ מפוטושופ שראיתי)
אם יש לך כרטיס מסך של אניוידיה בדקת שאתה בהגדרות של אדובי משתמש בCODA?
יש הרבה שאלות, תן מידע וננסה לעזור -
איזה כרטיס מסך זה?
בחלק מהכרטיסים (בעיקר של אינטל) היו בעיות אבטחה בכרטיס מסך, והפיתרון שלהם היה להוציא עדכון "אבטחה" שפשוט מחק את רוב היכולות של הכרטיס מסך וכתוצאה מזה הוא הופך להיות גרוטאה עד שיחזירו חזרה לגרסה קודמת.
בדיוק נתקלתי בשתי מחשבים כאלו שכבר חצי שנה/שנה יש להם את הבעיה הזו.
תיכנס לעמוד הזה בדפדפן כרום ותעלה צילום מסך:
chrome://gpu/ -
צריך להתקין דרייברים של nvidia דרך התוכנה הרשמית שלהם
https://us.download.nvidia.com/nvapp/client/11.0.5.420/NVIDIA_app_v11.0.5.420.exe
וגם של intel כנ"ל
https://dsadata.intel.com/installer