שאלה על c2 | האם אפשר להסתיר קטגוריות ב"כל התוכן"?
-
@שלמה-ווייס אמר באפשרויות נגן בc2:
@בחורצ-יק עיין כאן מדריך נפלא של @אלישי שיענה לך על כל השאלות
הוא מסביר שם איך לשנות תפריט לכשר אני צריך רקשיהיה אפשרות בתוך הגלריה ל"כל התוכן?
-
@בחורצ-יק עזוב, קודם כל נווט לקובץ ה settingsmenu העלה אותו לכאן נערוך אותו בשבילך ותעתיק אותו לאותו מקום
אני לא מבין בכל הדברים האלה אם תוכל להסביר מה צריך להעלות ואיך
אגב המחשב לא קולט את הפלא' רק דרך הבלוטוס -
@בחורצ-יק אין בעיה, התקנת את הדרייברים ואת מובי?
איך אני מתקין את זה
-
@בחורצ-יק אמר באפשרויות נגן בc2:
@בחורצ-יק אין בעיה, התקנת את הדרייברים ואת מובי?
איך אני מתקין את זה
קישור?
-
-
-
@בחורצ-יק מה פתח לך את החלון הזה? אני לא בדיוק מבין על מה אתה מדבר, בכל אופן התקנת את הדרייברים ואת התוכנה?
כן
-
@בחורצ-יק נווט לכאן
איזה מצב לבחור
אחסון ונתונים
הדפסה ומדיה
PC suite -
@בחורצ-יק PC suite (אבל אמרת שזה מתחבר רק דרך בלוטוס' לא?! אז) הכנס לתוכנה ותלחץ על הסמל הימני למעלה יפתח לך חלון בחר בbluettoth connction wizerd ואז תלחץ על next עד שתגיע לחלונית עם אפשרות new serch לחץ עליו זה יעשה לך חיפוש מכשירי בלוטוס' וכשימצא את המכשיר שלך בחר אותו ואז נווט לתיקיה הנ"ל
-
@בחורצ-יק PC suite (אבל אמרת שזה מתחבר רק דרך בלוטוס' לא?! אז) הכנס לתוכנה ותלחץ על הסמל הימני למעלה יפתח לך חלון בחר בbluettoth connction wizerd ואז תלחץ על next עד שתגיע לחלונית עם אפשרות new serch לחץ עליו זה יעשה לך חיפוש מכשירי בלוטוס' וכשימצא את המכשיר שלך בחר אותו ואז נווט לתיקיה הנ"ל
לא בידיוק הבנתי אבל המחשב מחובר לפלא' ע"י הבלוטוס זה בסדר?
-
@בחורצ-יק אמר באפשרויות נגן בc2:
לא בידיוק הבנתי אבל המחשב מחובר לפלא' ע"י הבלוטוס זה בסדר?
טוב התייאשתי... אבל בכ"א תודה לך על העזרה
אני ישאיר את זה ככה לא אקח סיכון להרוס ת'פלא'
סליחה על ההטרחה -
@בחורצ-יק לא מבין איפה התייאשת חוצמזה שלא יהרוס לך את הטלפון
המחשב לא קולט את הפלא' ע"י USB ואפשר לשלוח קבצים לפלא רק דרך הבלוטוס וגם החלון שאמרת לא נפתח
נראה אולי אני ימשיך אח"כ יהיה אפשר להפריע לך? -
@שלמה-ווייס
נמצא?