נעילת נוקיה c5 מרחוק
-
מדריך: איך לנעול את הE71 מרחוק
Posted on 11 בנובמבר 2009 by slavik3452אני לא יודע כמה מהקוראים של הבלוג מודעים לעובדה שבנוקיה E71 קיימת אפשרות של נעילת המכשיר מרחוק.
מה זה ולמה בכלל צריך את זה?
נגיד ששכחתם את הטלפון שלכם במקום כלשהו ויש בו מידע רגיש שממש לא בא לכם לשתף עם עיניים זרות, בדיוק בשביל מקרים כאלו (או כל מקרה דומה שתוכלו לדמיין לכם) קיים המנגנון של הנעילה מרחוק.איך זה עובד?
העיקרון די פשוט, כל מה שתצטרכו לעשות במקרה שתרצו לנעול את מכשירכם זה לשלוח אליו הודעה (SMS) עם מילה שנקבעה מראש, ברגע שמכשירכם יקבל את ההודעה הזו, הוא פשוט ינעל ויחסום כל גישה אליו, הדרך היחידה לפתוח אותו מחדש היא רק על ידי הקשת קוד האבטחה שתקבעו מראש.מה צריך להגדיר במכשיר?
אני אפרט את כל השלבים שיש לבצע, כדי להפעיל במכשיר את האפשרות של נעילה מרחוק:שלב1 – כנסו להגדרות—>כללי—>אבטחה—>טלפון וכרטיס SIM, חפשו את האפשרות – נעילה מרחוק והעבירו ל"כן".
שלב 2 – בשלב הזה תצטרכו להגדיר את המילה הסודית (באנגלית בלבד ולפחות 5 תווים) שכאשר המכשיר יקבל אותה בSMS הוא ינעל, לצורך הדוגמא בלבד אני אשתמש במילה "Lock71" ואכניס אותה פעמים לשדה המבוקש.
שלב 3 – בשלב הזה תצטרכו להקיש את קוד האבטחה של המכשיר שלכם (ברירת המחדל היא 12345), שימו לב, אם אתם משנים את קוד האבטחה של המכשיר, כדאי שזה יהיה קוד שתוכלו לזכור בעתיד.
זהו, מנגנון הנעילה מרחוק מופעל, במידה ותרצו לנעול את המכשיר מרחוק, כל מה שתצטרכו לעשות זה לשלוח אליו הודעת טקסט שמכילה את המילה הסודית שהכנסתם בשלב 2, במקרה של הדוגמא הקודמת זו תהיה המילה "Lock71", ברגע שמכשירכם יקבל את ההודעה הוא ינעל, הדרך היחידה לפתוח אותו זה על ידי הקשת קוד האבטחה מהכנסתם בשלב 3, זו בדיוק הסיבה שהמלצתי קודם, להכניס קוד אבטחה שתוכלו לזכור בעתיד.
לסיום, כמה הערות חשובות:
- כל התהליך נוסה בהצלחה על המכשיר האישי שלי.
- במידה ותחליטו לבצע את כל הכתוב לעיל, זה יתבצע על אחריותכם בלבד.
Filed under: E71, טיפ, מדריכים | 9 Comments »
-
-
-
דרדרו לוואצפ הרבה יותר נוח
יחידות אני מוכר עם גרסא כשרה ללא דפדפן וכו' ב450 ₪ כולל פריצה בגולן, רמי לוי, פלאפון, פרטנר וx2one (אופציה בסלקום בתוספת תשלום)
מי שלוקח את כל היחידות או שיארגן קבוצה שתיקח העל יקבל הנחה משמעותית
המכשירים מגעים עם בטריות מאוד טובות לפחות יום וחצי בשימוש מסיבי -
@yosi אמר בנעילת נוקיה c5 מרחוק:
דרדרו לוואצפ הרבה יותר נוח
יחידות אני מוכר עם גרסא כשרה ללא דפדפן וכו' ב450 ₪ כולל פריצה בגולן, רמי לוי, פלאפון, פרטנר וx2one (אופציה בסלקום בתוספת תשלום)
מי שלוקח את כל היחידות או שיארגן קבוצה שתיקח העל יקבל הנחה משמעותית
המכשירים מגעים עם האריות מאוד טובות לפחות יום וחצי בשימוש מסיבייש גירסא לא כשרה? חדשים או מחודשים? כמה עולה?
-
@yosi אמר בנעילת נוקיה c5 מרחוק:
המכשירים מגעים עם בטריות מאוד טובות לפחות יום וחצי בשימוש מסיבי
איזה בטריות זה??