בירור | שאלה לגבי מולטימדיה ts10s
-

יש לי מערכת מולטימדיה תקועה על לוגו אנדרואיד צריך לעשות לה פרמוט. יש לי את הקובץ אך אין לי כרגע רכב.
האם אפשר לעשות זאת דרך חשמל ביתי ?
אם כן איזה מתאם אני צריך ולאן עליי לחבר אותו ?
מה לגבי כניסת הדיסק און קי לצורך הפרמוט ?
תודה לעונים.@יהודה7 כתב בבירור | שאלה לגבי מולטימדיה ts10s:

יש לי מערכת מולטימדיה תקועה על לוגו אנדרואיד צריך לעשות לה פרמוט. יש לי את הקובץ אך אין לי כרגע רכב.
תודה לעונים.צריך שנאי של 12V ולחבר אליו את החוט האדום והצהוב לחוט האדום בשנאי ואת השחור לשחור ותכניס את הקובץ לכניסה הרגילה של האונקי
-
@יהודה7 כתב בבירור | שאלה לגבי מולטימדיה ts10s:

תודה לעונים.צריך שנאי של 12V ולחבר אליו את החוט האדום והצהוב לחוט האדום בשנאי ואת השחור לשחור ותכניס את הקובץ לכניסה הרגילה של האונקי
@מוטי-ברנד יש לך אולי קישור לשנאי ? ועל איזה חוט אדום וצהוב אתה מדבר ?
-
@מוטי-ברנד יש לך אולי קישור לשנאי ? ועל איזה חוט אדום וצהוב אתה מדבר ?
@יהודה7 יש לך בשקע שמתחבר למערכת מאחורה 16 חוטים השתיים הצדדיים ביותר שהם גם הכי עבים הם קשורים לחשמל הצבעים שלהם זה שחור וצהוב לפעמים יש צורך גם לחבר את החוט הכתום שלידם ביחד עם הפלוס זה החוט של הACC (חשמל חוזר)
לגבי שנאי צריך לדעת איזה מתח לשים מקווה שיש פה מישהו שיודע יש 19 ו21 לא יודע מה מתאים -
@יהודה7 יש לך בשקע שמתחבר למערכת מאחורה 16 חוטים השתיים הצדדיים ביותר שהם גם הכי עבים הם קשורים לחשמל הצבעים שלהם זה שחור וצהוב לפעמים יש צורך גם לחבר את החוט הכתום שלידם ביחד עם הפלוס זה החוט של הACC (חשמל חוזר)
לגבי שנאי צריך לדעת איזה מתח לשים מקווה שיש פה מישהו שיודע יש 19 ו21 לא יודע מה מתאים@לשם-שמיים...-0 יש לך תמונה אולי לשלוח לי שאבין על מה מדובר
מכרתי את הרכב עם כל הצמות חוטים עם מערכת אחרת. נשארה לי רק המערכת שלי עצמה לבד ללא חוטים