בקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס
-
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
א. היה לי פנוי במחשב באזור ה8 - 10 ג'יגה, בימים האחרונים הייתי מחובר לרשת עם המחשב שלי, וכעת נשאר לי במחשב סה"כ בין 3 ל4 גי'גה פנויים, ניסיתי לנקות את המחשב עם תוכנות, בדקתי עדכוני ווינודס - והם לא שוקלים הרבה, מה יכולה להיות הסיבה לכך?
התחל>ניקוי הדיסק>נקה קבצי מערכת>בחר הכל>אישור.
פרוץ עם KMS האחרון, כפי שהוזכר.
ריסטארט.
עדכון כאן.@י.-פל. תודה - עזר לי גם בלי ריסטארט.

אגב, איך אני מעלים את הדיסק B - בטעות הגדרתי לו שם - זה דיסק נסתר של ווינדוס (הגדרתי את זה באמצעות תוכנה קטנה לשינוי אות כונן - ודרכה אני לא מצליח למחוק את השם רק להחליף לאות אחרת.
ובנוסף, מה יכולה להיות הבעיה עם הפס הלבן במסך - זה קרה פתאום לא אחרי נפילה או משהו, יכול להיות שנשרפו לי לדים פתאום, זה הגיוני? -
@י.-פל. תודה - עזר לי גם בלי ריסטארט.

אגב, איך אני מעלים את הדיסק B - בטעות הגדרתי לו שם - זה דיסק נסתר של ווינדוס (הגדרתי את זה באמצעות תוכנה קטנה לשינוי אות כונן - ודרכה אני לא מצליח למחוק את השם רק להחליף לאות אחרת.
ובנוסף, מה יכולה להיות הבעיה עם הפס הלבן במסך - זה קרה פתאום לא אחרי נפילה או משהו, יכול להיות שנשרפו לי לדים פתאום, זה הגיוני?@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
אגב, איך אני מעלים את הדיסק B
בניהול דיסקים.
(שינוי אות ונתיבי כונן-הסר אאל"ט)הגדרתי את זה באמצעות תוכנה קטנה לשינוי אות כונן
למה צריך תוכנה?
אגב, הסתדרת עם רישיון לווינדוס?
-
בניהול דיסקים.
(שינוי אות ונתיבי כונן-הסר אאל"ט)הגדרתי את זה באמצעות תוכנה קטנה לשינוי אות כונן
למה צריך תוכנה?
@בנימין-מחשבים כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
יש לי את הKMS 53 - וזה לא עזר לי
בניהול דיסקים.
(שינוי אות ונתיבי כונן-הסר אאל"ט)
-
@י.-פל. תודה - עזר לי גם בלי ריסטארט.

ובנוסף, מה יכולה להיות הבעיה עם הפס הלבן במסך - זה קרה פתאום לא אחרי נפילה או משהו, יכול להיות שנשרפו לי לדים פתאום, זה הגיוני?@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
תבדוק באפשרויות תיקיה וחיפוש>תצוגה>הסתר כוננים ריקים.
-
תבדוק באפשרויות תיקיה וחיפוש>תצוגה>הסתר כוננים ריקים.
@YAAKOVSAS מסומן לי הסתר כוננים ריקים - הבעיה היא שזה לא כונן ריק

-

@יאיר-דניאל אאל"ט זה מאוד פשוט להסתיר כוננים דרך שורת הפקודה
תתייג את המומחים לעניין או תשאל AI -

@יאיר-דניאל מה ס'תומרת? אין לך אפשרות "הסר" בניהול דיסקים?
-
@דאבל כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
לא:

אאל"ט זה מאוד פשוט להסתיר כוננים דרך שורת הפקודה
תתייג את המומחים לעניין או תשאל AIשאלתי את AI - הוא נתן לי פקודה שעזרה - עד שהפעלתי את המחשב מחדש - וחזר הסימון של כונן B - הכונן שאמור להיות מוסתר.
-
@דאבל כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
לא:

אאל"ט זה מאוד פשוט להסתיר כוננים דרך שורת הפקודה
תתייג את המומחים לעניין או תשאל AIשאלתי את AI - הוא נתן לי פקודה שעזרה - עד שהפעלתי את המחשב מחדש - וחזר הסימון של כונן B - הכונן שאמור להיות מוסתר.
@יאיר-דניאל אז כאילו אתה לא יכול גם להחליף לו אות?
איזו מחיצה זו? הפקודה הייתה משהו כמו mountvol B: /d remove letter=E או אולי? -
איזו מחיצה זו? הפקודה הייתה משהו כמו mountvol B: /d remove letter=E או אולי?@דאבל כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
איזו מחיצה זו? הפקודה הייתה משהו כמו mountvol B: /d remove letter=E או אולי?@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | כמה שאלות בנוגע לווינדוס:
אגב, איך אני מעלים את הדיסק הנסתר של ווינדוס (זה דיסק בגודל 100 מ"ב) הגדרתי לו שם - האות B.
(הגדרתי את זה באמצעות תוכנה קטנה לשינוי אות כונן - ודרכה אני לא מצליח למחוק את השם רק להחליף לאות אחרת).