המלצה | שליטה באיירפודס
-
@aass עובד לי האפליקציה לא בדקתי מה הפונקציות כי אין לי איירפודס ולא שום אוזניות לידי
רק @העניו הגאה שאל אם זה מתאים לאנדרואיד שלו אז עניתי לו שיבדוק מי דיבר על פונקציות..@הרב-של-השכונה בדף בגיטהאב של הפרויקט כתוב שעובד רק עם רוט...
-
@הרב-של-השכונה בדף בגיטהאב של הפרויקט כתוב שעובד רק עם רוט...
@aass אני בור במושגים הטכנולגים מה זה אומר 'רוט' ?
-
@aass כתב בהמלצה | שליטה באיירפודס:
@מישהו12 הורדתי מהאתר הרשמי שלהם
תוכל לשלוח לינק?
אני ממש בטוח שזה לא אובונטו רשמי רגיל. -
@הרב-של-השכונה בדף בגיטהאב של הפרויקט כתוב שעובד רק עם רוט...
@aass שוב לא דיברתי על פונקציות ואיך זה עובד בפועל דברתי על האם האפליקציה תקינה או לא אז היא כן
@העניו-הגאה ואם לא עובד לך אז כנראה בגלל האנדרואיד הנמוך.. -
הבנתי שיש אפשרות לשנמך אפליקציה מישהו יכול לעזור לי בזה אני ממש אשמח

-
הבנתי שיש אפשרות לשנמך אפליקציה מישהו יכול לעזור לי בזה אני ממש אשמח

@העניו-הגאה הבנתי שהיא פועלת על טכנולוגיה שנקראת bluetooth le שכנראה לא קיימת בשיאומי מקשים, ניסיתי לשנמך בעבר ולא עבדה לי, אפילו לא נפתחה
-
@העניו-הגאה הבנתי שהיא פועלת על טכנולוגיה שנקראת bluetooth le שכנראה לא קיימת בשיאומי מקשים, ניסיתי לשנמך בעבר ולא עבדה לי, אפילו לא נפתחה
@aass תודה על הנתונים... אם יש מישהו שיודע אולי איך כן לעזור בזה אני ממש אשמח...
-
https://mitmachim.top/post/1052998
דרך אגב, להורדה בזיפ, עובד
librepods-v0.1.0-rc.4.zip -
רק מעדכן, יש לי סופר קופי והשמע נהיה ממש מטורף, הבדלי שמיים וארץ! אחרי ההתקנה, למרות שזה לא נתן לי אפשרות לשנות כלום...
הוא שינה גם את זה שברגע שאני מחבר את האוזניות הוא כותב לי שזה מצריך אפליקציה -
רק מעדכן, יש לי סופר קופי והשמע נהיה ממש מטורף, הבדלי שמיים וארץ! אחרי ההתקנה, למרות שזה לא נתן לי אפשרות לשנות כלום...
הוא שינה גם את זה שברגע שאני מחבר את האוזניות הוא כותב לי שזה מצריך אפליקציה@עם-ישראל-חיי מה זה סופר קופי?