המלצה | שליטה באיירפודס
-
@העניו-הגאה s24
מה הנפק"מ?@הרב-של-השכונה נפק''מ לי, כי לי יש שיואמי +QIN 1S ואני מנסה לבדוק אם זה תומך גם את שלי...
-
@העניו-הגאה כן זה התקין אם זה לא עובד אצלך אז כנראה לא מתאים לאנדרואיד הנמוך שלך..
@הרב-של-השכונה עובד לך?
למיטב הבנתי כדי שהפונקציות של האפליקציה יעבדו נדרש להתקין אותה כמודל מגיסק וכדו' -
@הרב-של-השכונה עובד לך?
למיטב הבנתי כדי שהפונקציות של האפליקציה יעבדו נדרש להתקין אותה כמודל מגיסק וכדו'@aass עובד לי האפליקציה לא בדקתי מה הפונקציות כי אין לי איירפודס ולא שום אוזניות לידי
רק @העניו הגאה שאל אם זה מתאים לאנדרואיד שלו אז עניתי לו שיבדוק מי דיבר על פונקציות.. -
@aass עובד לי האפליקציה לא בדקתי מה הפונקציות כי אין לי איירפודס ולא שום אוזניות לידי
רק @העניו הגאה שאל אם זה מתאים לאנדרואיד שלו אז עניתי לו שיבדוק מי דיבר על פונקציות..@הרב-של-השכונה בדף בגיטהאב של הפרויקט כתוב שעובד רק עם רוט...
-
@הרב-של-השכונה בדף בגיטהאב של הפרויקט כתוב שעובד רק עם רוט...
@aass אני בור במושגים הטכנולגים מה זה אומר 'רוט' ?
-
@aass כתב בהמלצה | שליטה באיירפודס:
@מישהו12 הורדתי מהאתר הרשמי שלהם
תוכל לשלוח לינק?
אני ממש בטוח שזה לא אובונטו רשמי רגיל. -
@הרב-של-השכונה בדף בגיטהאב של הפרויקט כתוב שעובד רק עם רוט...
@aass שוב לא דיברתי על פונקציות ואיך זה עובד בפועל דברתי על האם האפליקציה תקינה או לא אז היא כן
@העניו-הגאה ואם לא עובד לך אז כנראה בגלל האנדרואיד הנמוך.. -
הבנתי שיש אפשרות לשנמך אפליקציה מישהו יכול לעזור לי בזה אני ממש אשמח

-
הבנתי שיש אפשרות לשנמך אפליקציה מישהו יכול לעזור לי בזה אני ממש אשמח

@העניו-הגאה הבנתי שהיא פועלת על טכנולוגיה שנקראת bluetooth le שכנראה לא קיימת בשיאומי מקשים, ניסיתי לשנמך בעבר ולא עבדה לי, אפילו לא נפתחה
-
@העניו-הגאה הבנתי שהיא פועלת על טכנולוגיה שנקראת bluetooth le שכנראה לא קיימת בשיאומי מקשים, ניסיתי לשנמך בעבר ולא עבדה לי, אפילו לא נפתחה
@aass תודה על הנתונים... אם יש מישהו שיודע אולי איך כן לעזור בזה אני ממש אשמח...