בעיה | לא מצליחה לשים סינון נטספארק (של חב"ד) בF25 -זה חוסם הכול אפילו חיוג
-
למישהו יש אולי גירסא אחרת למכשיר? (קניתי את המכשיר מדיין תקשורת) כי חשוב לי הסינון הזה
-
@פנסאים כתב בבעיה | לא מצליחה לשים סינון נטספארק (של חב"ד) בF25 -זה חוסם הכול אפילו חיוג:
מה הכוונה נטספארק של חב"ד?
הכוונה כנראה לבית דין רבני חב״ד שיושב על נטספארק (כמו רימון וכדומה)
-
@פנסאים כתב בבעיה | לא מצליחה לשים סינון נטספארק (של חב"ד) בF25 -זה חוסם הכול אפילו חיוג:
@שניאור-שמח כתב בבעיה | לא מצליחה לשים סינון נטספארק (של חב"ד) בF25 -זה חוסם הכול אפילו חיוג:
אה, אני לא חושב שזה זמין בשיואמי F20-25
-
למישהו יש אולי גירסא אחרת למכשיר? (קניתי את המכשיר מדיין תקשורת) כי חשוב לי הסינון הזה
@RIVKA131415 לדעתי תפני לדיין תקשורת בטח יעזרו לך אני לא חושב שיש למישהו גירסה אחרת...
אני לא מכיר את הנטספארק של חבד אבל הרגיל יש אפשרויות מה לחסום יתכן שאפשר בהגדרות התוכנה לשחרר את החסימות שהוא עשה לך הוא כנראה זיהה את החייגן כתוכנה עויינת -
@RIVKA131415 לדעתי תפני לדיין תקשורת בטח יעזרו לך אני לא חושב שיש למישהו גירסה אחרת...
אני לא מכיר את הנטספארק של חבד אבל הרגיל יש אפשרויות מה לחסום יתכן שאפשר בהגדרות התוכנה לשחרר את החסימות שהוא עשה לך הוא כנראה זיהה את החייגן כתוכנה עויינת@urielk כתב בבעיה | לא מצליחה לשים סינון נטספארק (של חב"ד) בF25 -זה חוסם הכול אפילו חיוג:
מסכים