עזרה-מערכת הפעלה מוקטנת
-
-
@שלמה-ווייס היא פשוט קלה יותר, די דומה לוינדוס 7 סטרטר
-
@K11001100 אמר בעזרה-מערכת הפעלה מוקטנת:
נייד בסיסי של ASUS נפח הקשיח 32 ג"ב.
איזו מערכת הפעלה מתאימה?היה לי כזה,
ווינדוס 10 הום [עדכונים זה בעיה אני עדכנתי מקובץ ISO שהייתי מוריד ממחשב אחר],
והייתי שם כרטיס מיקרו בחריץ- הוא לא בולט והוא יכול להישאר שם תמיד- תקנה משהו גדול- כמה שאתה צריך והכל בסדר
בהצלחה
נ.ב. עכשיו אני נזכר שממישהו כתב לא מזמן משהו על ווינדוס לייט אבל אין לי הרבה פרטים ע"ז תעשה חיפוש בפורום [היו שטענו שזה לא בטוח כי זה פתיחה ע"י מישהו חיצוני ואולי יש שם רוגלות- אין לי מושג בזה] -
@MERS אמר בעזרה-מערכת הפעלה מוקטנת:
היה לי כזה,
והייתי שם כרטיס מיקרו בחריץ- הוא לא בולט והוא יכול להישאר שם תמיד- תקנה משהו גדול- כמה שאתה צריך והכל בסדר
בהצלחהוגם שיהיה משהו מאד טוב (לא חייב מבחינת מהירות רק שיהיה איכותי ביותר) שיוכלו לכתוב עליו הרבה פעמים
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה-מערכת הפעלה מוקטנת:
היה לי כזה,
בהצלחהוגם שיהיה משהו מאד טוב (לא חייב מבחינת מהירות רק שיהיה איכותי ביותר) שיוכלו לכתוב עליו הרבה פעמים
ודאי- אני הייתי צריך ספרים היה לי 32GB חברה לא מוכרת כ"כ תוצרת טיוואן [לא סין!] והיה ב"ה ממש מצויין
-
@שלמה-ווייס היא גם בטוחה יותר לאדם מן השורה, קשה מאד להכניס בה רוגלות הדורשות תהליך התקנה, ובכל מצב ניתן לעבור למצב רגיל בלחיצת כמה כפתורים
-
@שלמה-ווייס
כנס להגדרות - עדכונים ואבטחה - הפעלה
בהחלף לוינדוס 10 הום או פרו לחץ על גש לחנות
תראה שם דף שאומר משהו בסגנון צא ממצב S או (Switch out of S mode ) לחץ על הלחצן שם וזהו -
@שלמה-ווייס הם לא רעים עד כדי כך
-
@MENIS אמר בעזרה-מערכת הפעלה מוקטנת:
כעת בעיה אחרת. הוא לא מקבל מערכות חדשות של UEFI. איזו גרסה מהישנות יותר אמורות להתאים ל ACHI?
הבנתי ש 1809 בסדר. יש למישהו את הכלי להורדה?
מצאתי את הכלי הנ"ל הוא זורק מיד ל 2004.
יש למישהו תמונת דיסק של 1809 להעמיס על אונקי? -
כעת בעיה אחרת. הוא לא מקבל מערכות חדשות של UEFI. איזו גרסה מהישנות יותר אמורות להתאים ל ACHI?
יש למישהו תמונת דיסק של 1809 להעמיס על אונקי?רוצה קישור להורדה?
א"כ תכתוב לי איזה שנה וכו' [אין לי מספרים, מצו"ב צילו"מ של התכנה+ התכנה אם תרצה להשתמש לבד]
בהצלחה
Windows-ISO-Downloader_2.exe
-
א"כ תכתוב לי איזה שנה וכו' [אין לי מספרים, מצו"ב צילו"מ של התכנה+ התכנה אם תרצה להשתמש לבד]
בהצלחה
אני ממש מודה לך עזרת לי ושימחת אותי מאוד.
רק חשבתי משהו:
הכל נגיש וזמין. חבל שא"א כך לקנות חלקים בתורה או למלא משאלות לב. היית כותב מה אתה צריך ומוריד. דמיין לך.
הרי כל מה שאנחנו רואים שיש ומתחדש בעולם זה רק כדי להמחיש עד כמה הקב"ה יודע שומע רואה מקליט מסריט ומתעד הכל והכל שייך אצלו. אז הנה זה כלי נוסף. -
@אין-דופי אמר בעזרה-מערכת הפעלה מוקטנת:
קיצור, מכיון שהיו בעיות תאימות וכו', התקנתי בסוף ווינ' 10PRO מגרסת סוף 2019 (לא זוכר דגם מדוייק), עם פקודת התקנה מצומצמת תוך כדי הליך ההתקנה,
איך עושים כזו פקודה תוך כדי התקנה???
-
יש גם את האתר הזה להורדת ISO של וינדוסים שונים אבל לא נותנים את כל הגרסאות של וינדוס 10 מאז הקמתה אלא רק האחרונות
https://tb.rg-adguard.net/public.php -
בהצלחה
אני ממש מודה לך עזרת לי ושימחת אותי מאוד.
רק חשבתי משהו:
הכל נגיש וזמין. חבל שא"א כך לקנות חלקים בתורה או למלא משאלות לב. היית כותב מה אתה צריך ומוריד. דמיין לך.
הרי כל מה שאנחנו רואים שיש ומתחדש בעולם זה רק כדי להמחיש עד כמה הקב"ה יודע שומע רואה מקליט מסריט ומתעד הכל והכל שייך אצלו. אז הנה זה כלי נוסף.בזה העיקר הוא התוצאה בתורה אין כמעט יחס לתוצאה העיקר זה העבודה ואכמ"ל,
[אם תרצה להרחיב אני שמין במייל ובצ'אט בכתובת- CMD8879@GMAIL.COM]
מאוד נהנתי ממה שכתבת
בהצלחה