בקשת מידע | איך מסירים משחק מתוך אפליקציה שמכילה בתוכה הרבה משחקים
-
@אלוף-תימן זה לא חנות משחקים אל אפליקציה שפותחים אותה ויש קוביות קוביות של משחקים

@שלמה-1 כשאתה פותח את האפליקציה הזאת בשביל להיכנס למשחקים ואתה נכנס למשחק זה מראה לך שאתה בותו אפליקציה או שאתה נכנס לאפליקציה אחרת כי אם זה כמה משחקים באפליקציה אחת אולי אפשר לנסות למחוק את המשחק הבעיתי ואם תכלס כולם אותה אפליקציה אז כנראה שתצטרך להוריד את המשחקים בנפרד
-
@שלמה-1 כשאתה פותח את האפליקציה הזאת בשביל להיכנס למשחקים ואתה נכנס למשחק זה מראה לך שאתה בותו אפליקציה או שאתה נכנס לאפליקציה אחרת כי אם זה כמה משחקים באפליקציה אחת אולי אפשר לנסות למחוק את המשחק הבעיתי ואם תכלס כולם אותה אפליקציה אז כנראה שתצטרך להוריד את המשחקים בנפרד
@אלוף-תימן המשחקים הם מתוך האפליקציה עצמה
-
@אלוף-תימן המשחקים הם מתוך האפליקציה עצמה
-
@שלמה-1 כתב בבקשת מידע | איך מסירים משחק מתוך אפליקציה שמכילה בתוכה הרבה משחקים:
תכלס משהו יודע איך מוחקים מתוך זה משחק מסוים
אם אצלך זה אפליקצייה אחת, אז זה סיפור צריך לפרק את האפליקצייה הזאת עם תוכנות ולמצוא שם את הפריטים שצריך.
-
-
@שלמה-1 כתב בבקשת מידע | איך מסירים משחק מתוך אפליקציה שמכילה בתוכה הרבה משחקים:
@יונימדיה על זה אני מדבר האם יש מדריך קל ופשוט
קל ופשוט - לא.
אפשר לפרק את האפליקציה ולמחוק את האקטיביטי של המשחק הבעייתי ואז לארוז מחדש ולהתקין, אבל זה לא קל ופשוט. -
@עדלאידע איפה יש ע"ז מדריך?
עד כמה שידוע לי לא קיים מדריך ספציפי שמתאר איך להסיר אקטיביטי מסוים מאפליקציה...
אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי במייל את האפליקציה ואני ישתדל לעשות את זה -
@עדלאידע איפה יש ע"ז מדריך?
עד כמה שידוע לי לא קיים מדריך ספציפי שמתאר איך להסיר אקטיביטי מסוים מאפליקציה...
אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי במייל את האפליקציה ואני ישתדל לעשות את זה -
יש לי אפליקציה שיש בתוכה המון משחקים ויש שם משחק לא כ"כ צנוע ואני רוצה להסיר את המשחק
חשוב לי דווקא להישאר עם האפליקצית משחקים הזו כי היא קטנה יחסית ויש בה המון משחקים
והשאלה שלי אולי יש איזה מדריך או שמשהו מכיר איזה דרך להסיר את המשחק