מדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+
-
@יוני-בי נראה לי שאתה מדבר על המכשיר החדש f25, אני צודק? אם כן לכאורה כן יש לך רוט
כל מה שהמפעל שולח מגיע מושרש
רק המג'יסק עושה קונצים
לך עם המדריך של @נוחעם-FM לתיקון מג'יסק
אם אתה מדבר על F21 pro אז כבר פחות בטוח שיש רוט, אבל אם אין רוט למה לך כל העסק הזה זה מיועד רק בשביל לזייף שירותי גוגל ואין לך דבר כזה -
@יוני-בי נראה לי שאתה מדבר על המכשיר החדש f25, אני צודק? אם כן לכאורה כן יש לך רוט
רק המג'יסק עושה קונצים
אם אתה מדבר על F21 pro אז כבר פחות בטוח שיש רוט, אבל אם אין רוט למה לך כל העסק הזה זה מיועד רק בשביל לזייף שירותי גוגל ואין לך דבר כזה@אזולאי כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
לכאורה כן יש לך רוט
כל מה שהמפעל שולח מגיע מושרשעל סמך מה אתה מדבר?
מכשיר מגיע לא מושרש מעלי אקספרס!!!המדריך שלי לתיקון מג'יסק הוא לרוב הגרסאות הישראליות למכשירים.
-
@אזולאי כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
לכאורה כן יש לך רוט
כל מה שהמפעל שולח מגיע מושרשעל סמך מה אתה מדבר?
מכשיר מגיע לא מושרש מעלי אקספרס!!!המדריך שלי לתיקון מג'יסק הוא לרוב הגרסאות הישראליות למכשירים.
- F21 pro שקונים בארץ על פי רוב מגיע מושרש
- F21 pro שקונים באלי אקספרס לרוב מגיע סגור, יש חנויות שמוכרות פתוח עם שירותי גוגל
- K25 זה המכשיר שאתה מזכיר בפוסט הבא הוא לא נפוץ בארץ ועליו מישהו 12 סיפר שהוא עשה לו רוט
- F25 זה מכשיר חדש שיצא לאור והוא מגיע מאלי אקספרס על פי רוב פתוח עם שירותי גוגל
@יוני-בי אנחנו לגמרי סקרנים, לגבי איזה מכשיר אתה שואל ולמה אתה מחפש מודולים למג'יסק?
-
רק המג'יסק עושה קונצים
אם אתה מדבר על F21 pro אז כבר פחות בטוח שיש רוט, אבל אם אין רוט למה לך כל העסק הזה זה מיועד רק בשביל לזייף שירותי גוגל ואין לך דבר כזה@אזולאי כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
נראה לי שאתה מדבר על המכשיר החדש f25, אני צודק? אם כן לכאורה כן יש לך רוט
רק המג'יסק עושה קונצים@אזולאי אני שואל שוב, על סמך מה אתה מדבר?
אני לא מכיר את המכשיר הזה אבל,
@מישהו12 כתב בבלוג שלואבל כמובן שגיביתי את הקושחה (עם דונגל CM2 הנהדר), ועשיתי רוט למכשיר
....
-
רק המג'יסק עושה קונצים
אם אתה מדבר על F21 pro אז כבר פחות בטוח שיש רוט, אבל אם אין רוט למה לך כל העסק הזה זה מיועד רק בשביל לזייף שירותי גוגל ואין לך דבר כזה -
עשיתי את המדריך וזה מראה הכל תקין
ומתי שאני מעשה להתקין אפליקציות כמו מצלמה של גוגל פיקסל
הוא אומר לי שזה לא מתאים למכשיר שלי
(S9) -
(S9)@malkiel-heymann כתב במדריך | עקיפת בדיקת ה- play integrity של הplay store במכשירי אנדרואיד 13+:
למכשיר שלי
(S9)התשלום במגע עובד לך אחרי המדריך?
-
(S9)@malkiel-heymann זה לא אמור להתאים כי המצלמה לא תומכת בזה