בקשת מידע | צריבת גירסא לנגן M36
-
אגב, סתם התעניינות - מה יכולה להיות הבעיה במחיצה הזו - זה לא שהיא שוקלת 0 מ"ב, מצורף
vbmeta_vendor_a.img@יאיר-דניאל אני לא יוכל לבדוק את זה תוכל לצרוב את רוט והשבתת אימות כמובן שלא לצרוב את הבוט שמצורף שם
https://mitmachim.top/topic/82173/מדריך-מדריך-להכשרת-הנגן-m36 -
@יאיר-דניאל אני לא יוכל לבדוק את זה תוכל לצרוב את רוט והשבתת אימות כמובן שלא לצרוב את הבוט שמצורף שם
https://mitmachim.top/topic/82173/מדריך-מדריך-להכשרת-הנגן-m36@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | צריבת גירסא לנגן M36:
תוכל לצרוב את רוט והשבתת אימות
כמובן שלא לצרוב את הבוט שמצורף שםאשמח להסבר של המשפט הראשון, והאם במשפט השני כוונת לשני המחיצות שלא צורבים בגירסא החדשה?
תודה! -
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | צריבת גירסא לנגן M36:
כמובן שלא לצרוב את הבוט שמצורף שםאשמח להסבר של המשפט הראשון, והאם במשפט השני כוונת לשני המחיצות שלא צורבים בגירסא החדשה?
תודה!@יאיר-דניאל יש שם קובץ שנקרא boot.img פשוט לא לצרוב אותו
-
תודה! -
@יאיר-דניאל זה תיקיה שיש שם את
vbmeta -
@יאיר-דניאל זה תיקיה שיש שם את
vbmeta@אלוף-תימן לא הבנתי, סליחה...
-
@אלוף-תימן לא הבנתי, סליחה...
@יאיר-דניאל עזוב פשוט תעשה את מה שכתבת למעלה אם תסתבך תגיד במה הסתבכת
-
@יאיר-דניאל עזוב פשוט תעשה את מה שכתבת למעלה אם תסתבך תגיד במה הסתבכת
@אלוף-תימן תודה

-
@יאיר-דניאל לגבי הקובץ @מחובר ולגבי השאלה ויזואלית לא ישתנה כלום, עד כמה שאני יודע הקובץ הזה אחרי על תהליכים ראשוניים שיש בזמן הדלקת הטלפון/נגן כגון שיש את כל המחיצות שצריך, שהם תקינים, ועוד
תתקנו אותי אם אני טועה@RearmostPant23 מה צריך?
-
@RearmostPant23 מה צריך?
@מחובר הוא ביקש לעיל את הקובץ vendor מהקשוחה של הנגן, ואני יודע שיש לך אותה
-
@מחובר הוא ביקש לעיל את הקובץ vendor מהקשוחה של הנגן, ואני יודע שיש לך אותה
@RearmostPant23 הוא לא צריך vendor זה בתוך ה super הוא חיפש vbmeta ונתתי לו קישור לקובץ
-
@RearmostPant23 הוא לא צריך vendor זה בתוך ה super הוא חיפש vbmeta ונתתי לו קישור לקובץ
-
בגירסה הכשרה - אין אפשרות להיכנס למצב מפתחים?
כי אני לא מצליח להפעיל אפשרות זו.
הנגן נמצא כבר בפאסבוט, אבל כשאני מחבר אותו למחשב - המחשב לא מזהה אותו, האם זה קשור למצב מפתחים (אני זוכר שכן) או שזה שוב בעיה של דרייברים (בחוכמתי מחקתי את הדרייברים שהתקנתי, וכעת זה לא עוזר מה שהתקנתי
@אלוף-תימן
תודה! -
בגירסה הכשרה - אין אפשרות להיכנס למצב מפתחים?
כי אני לא מצליח להפעיל אפשרות זו.
הנגן נמצא כבר בפאסבוט, אבל כשאני מחבר אותו למחשב - המחשב לא מזהה אותו, האם זה קשור למצב מפתחים (אני זוכר שכן) או שזה שוב בעיה של דרייברים (בחוכמתי מחקתי את הדרייברים שהתקנתי, וכעת זה לא עוזר מה שהתקנתי
@אלוף-תימן
תודה!@יאיר-דניאל נכון זה חסום
-
@יאיר-דניאל נכון זה חסום
@אלוף-תימן נו, אז...
האם יועיל לי לעשות איפוס של הנגן דרך התוכנה? -
@אלוף-תימן נו, אז...
האם יועיל לי לעשות איפוס של הנגן דרך התוכנה?@יאיר-דניאל למה אתה צריך אפשריות מפתחים?
-
@יאיר-דניאל למה אתה צריך אפשריות מפתחים?
אני רוצה לצרוב מחדש את הגירסא המקורית, בשביל להוריד אפליקציות שלא עובדות טוב כקובץ APK, ואח"כ לצרוב מחדש גירסא כשרה בלי המחיצה של היוזר דאטא (הנגן כבר במצב פאסבט - כך שהוא לא יתאפס לי במהלך הצריבה)
-
אני רוצה לצרוב מחדש את הגירסא המקורית, בשביל להוריד אפליקציות שלא עובדות טוב כקובץ APK, ואח"כ לצרוב מחדש גירסא כשרה בלי המחיצה של היוזר דאטא (הנגן כבר במצב פאסבט - כך שהוא לא יתאפס לי במהלך הצריבה)
@יאיר-דניאל אני מאמין שלא יתאפס אם אתה לא צורב יוזר דאטה ופותח אפשריות מפתחים
-
לא הבנת.
כרגע הגירסא שיש בנגן היא הגירסא הכשרה, אני צריך לצרוב את הגירסא המקורית. ואין לי אפשרות בגלל שאין מצב מפתחים, אני צודק? -
לא הבנת.
כרגע הגירסא שיש בנגן היא הגירסא הכשרה, אני צריך לצרוב את הגירסא המקורית. ואין לי אפשרות בגלל שאין מצב מפתחים, אני צודק?@יאיר-דניאל לא צריך לפתוח אפשריות מפתחים בשביל לצרוב גירסה