עזרה | Qin f25 חייב מחיצת super
-
@10110000 מאלי אקספרס ניסיתי להוסיף אריחים בסטטוס בר הבעיה היא שלא היה מקום להחזיר חזרה את האפליקציה סיסטם ext ואז המקורית נמחקה ותכלס אין את האפליקציה בטלפון אז אי אפשר להוריד מלמעלה אין מסך הבית כל הטלפון שחור
MtkSystemUI
הוא נמצא כאן /system_ext/priv-app
זה מה שנמחק לי -
@ילד כתב בעזרה | Qin f25 חייב מחיצת super:
@דאלינאר פשוט אני יודע שיש לו את המכשיר לכן אני מתייג אותו לא יותר מזה
ועדיין כמו שכתבתי שם בפוסט, אין שום סיבה לתייג 3 פעמים. להפך, זה יוצר אנטי, כאילו אתה מרגיש שאני חייב לך משהו...
לגוף השאלה; מאיפה אתה בארץ? אולי אפשר יהיה לצרוב לך.
-
ועדיין כמו שכתבתי שם בפוסט, אין שום סיבה לתייג 3 פעמים. להפך, זה יוצר אנטי, כאילו אתה מרגיש שאני חייב לך משהו...
-
-
@מישהו12 אוקי סליחה באמת שלא התכוונתי אני מאשדוד אבל אני יכול להסתדר עם קובץ super.img או רק את האפליקציה שנמחק לי
-
@ילד לא יעזור לך האפליקציה אתה חייב לצרוב סופר איך שזה נשמע ממך...
אני מבין שלא גיבית את הקושחה שלך ? -
@urielk אם הייתי מגבה לא הייתי צריך טובה של אף אחד כפרה מה שכן לפחות גיביתי את הסופר שיש לי עכשיו היא כמובן ללא סטטוס בר כאילו פגום אבל לפחות שיהיה את זה מחכה לעזרה
-
@ילד גיבוי של הקובץ יש לך ? או גם לא, אני מתכוון של ה MtkSystemUI.
אם יש לך אתה יכול לשלוח לי את ה super ואני אתקן לך אותו אני יכול להרחיב לך את המקום ואשלח לך בחזרה עשיתי את זה כבר למישהו.
ואז תוכל להחזיר בחזרה את הקובץ. -
@ילד אם לא תתקן את הסופר לא תוכל להעתיק לשם כלום... כי הוא מלא וגם למחוק לא יעזור כל מה שתיגע בו יתאפס ..
-
@ילד התכוונתי שתתקן את הקיים אתה לא יכול לכתוב ל system/product גם אם יהיה לך את הקובץ systemui אלא אם תרחיב את הגודל שלה
-
@urielk האמת שעשיתי כמו המדריך שעושים גיבוי לכל הסופר ויצא לי כאן כמה קבצים יותר נכון שתי קבצים של סופר את מה אני צריך