עזרה | מחפש שותפים/עזרה לפרויקט - מערכת לניהול זמן וחסימות בווינדוס (Python + PyWebview)
-
שלום לכולם
כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה טובה לניהול הזמן במחשב שלי, תוכנה כזו שאוכל להגדיר כפי רצוני, וגם לא תמנע ממני הרשאות מנהל למשתמש שלי במחשב. ולא מצאתי.
פניתי לAI... ו:פיתחתי תוכנה לניהול זמן מסך במחשב [כיבוי, חסימת מסך, חסימת רשת],
עם ממשק להגדרות לפי הבחירה.
יש לי גרסה עובדת (MVP) ואני מחפש עזרה בשיפור היציבות, אבטחה ופיצ'רים נוספים.פרטי התוכנה באדיבות AI בספויילר:
️ הטכנולוגיה (Tech Stack):
שפה: Python 3.12
GUI: ספריית pywebview (ממשק מבוסס HTML/CSS/JS).
Backend: לוגיקה בפייתון לניהול תהליכים, רג'יסטרי וקבצים.
System Calls: שימוש נרחב ב-ctypes ו-pywin32 לניהול חלונות (SetWindowPos, DPI Awareness) כדי ליצור מסך נעילה הרמטי.
Deployment: קימפול באמצעות PyInstaller.
️ איך זה עובד כרגע:
נעילה: התוכנה לא מבצעת חסימת תעבורה, אלא מזהה ניסיון שימוש בדפדפנים/תוכנות לא רצויות ו"מקפיצה" מסך נעילה (Overlay) שנמתח על כל המסכים (Multi-monitor support) ונשאר Always On Top.
שרידות (Anti-Tamper): ישנו מנגנון Watchdog כפול (סקריפטים של VBS) שבודקים שהתהליך הראשי רץ, ואם הוא נסגר/נמחק – הם משחזרים אותו מגיבוי ומריצים מחדש.
כלים מותרים: בזמן נעילה, ניתן לפתוח תוכנות ספציפיות ("רשימה לבנה") כמו Word או תוכנות לימוד (אוצריא), כשהמערכת יודעת "לשחרר" זמנית את ה-TopMost עבורן.אני משתמש עם קבצי דפדפן בגלל נוחות העיצוב ואנימציות [הרבה רקעים יפים שתכננתי לזה...].
עם כל הנסיונות שלי, עדיין לא הצלחתי להגיע לתוצר מוגמר, נוח בטוח ואמין.אם זה מעורר מישהו - לעזור לי - אנא תמשיכו איתי או בלעדי מכאן...
מצורפים קבצי הקוד בספויילר
TimeGuardProject.rar
קבצי רקע שונים למסך הנעילה (רקעים דינמיים משתנים במגע עכבר]
3 שעונים, בועת מידע איש רודף מחשבים.html 3 שעונים, רקע אחד ריק,.html מסך שחור עם טיימר זמן.html ai_studio_code (19) מגניב לימודי.html ai_studio_code (15).html זיקוקים.html -
שלום לכולם
כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה טובה לניהול הזמן במחשב שלי, תוכנה כזו שאוכל להגדיר כפי רצוני, וגם לא תמנע ממני הרשאות מנהל למשתמש שלי במחשב. ולא מצאתי.
פניתי לAI... ו:פיתחתי תוכנה לניהול זמן מסך במחשב [כיבוי, חסימת מסך, חסימת רשת],
עם ממשק להגדרות לפי הבחירה.
יש לי גרסה עובדת (MVP) ואני מחפש עזרה בשיפור היציבות, אבטחה ופיצ'רים נוספים.פרטי התוכנה באדיבות AI בספויילר:
️ הטכנולוגיה (Tech Stack):
שפה: Python 3.12
GUI: ספריית pywebview (ממשק מבוסס HTML/CSS/JS).
Backend: לוגיקה בפייתון לניהול תהליכים, רג'יסטרי וקבצים.
System Calls: שימוש נרחב ב-ctypes ו-pywin32 לניהול חלונות (SetWindowPos, DPI Awareness) כדי ליצור מסך נעילה הרמטי.
Deployment: קימפול באמצעות PyInstaller.
️ איך זה עובד כרגע:
נעילה: התוכנה לא מבצעת חסימת תעבורה, אלא מזהה ניסיון שימוש בדפדפנים/תוכנות לא רצויות ו"מקפיצה" מסך נעילה (Overlay) שנמתח על כל המסכים (Multi-monitor support) ונשאר Always On Top.
שרידות (Anti-Tamper): ישנו מנגנון Watchdog כפול (סקריפטים של VBS) שבודקים שהתהליך הראשי רץ, ואם הוא נסגר/נמחק – הם משחזרים אותו מגיבוי ומריצים מחדש.
כלים מותרים: בזמן נעילה, ניתן לפתוח תוכנות ספציפיות ("רשימה לבנה") כמו Word או תוכנות לימוד (אוצריא), כשהמערכת יודעת "לשחרר" זמנית את ה-TopMost עבורן.אני משתמש עם קבצי דפדפן בגלל נוחות העיצוב ואנימציות [הרבה רקעים יפים שתכננתי לזה...].
עם כל הנסיונות שלי, עדיין לא הצלחתי להגיע לתוצר מוגמר, נוח בטוח ואמין.אם זה מעורר מישהו - לעזור לי - אנא תמשיכו איתי או בלעדי מכאן...
מצורפים קבצי הקוד בספויילר
TimeGuardProject.rar
קבצי רקע שונים למסך הנעילה (רקעים דינמיים משתנים במגע עכבר]
3 שעונים, בועת מידע איש רודף מחשבים.html 3 שעונים, רקע אחד ריק,.html מסך שחור עם טיימר זמן.html ai_studio_code (19) מגניב לימודי.html ai_studio_code (15).html זיקוקים.html -
@מוח-קודח לעניות דעתי ונסיוני לא כדאי לפתח תוכנה כזאת בפייתון
לא יעיל מכל בחינה שהיא@מתכנת-חובב הגיוני, אבל הכי קל לי במחשב החלש שלי...
אני במצב שהתייאשתי ומדמיין שמישהו אחר יתלהב ויקח את זה הלאה... -
@מתכנת-חובב הגיוני, אבל הכי קל לי במחשב החלש שלי...
אני במצב שהתייאשתי ומדמיין שמישהו אחר יתלהב ויקח את זה הלאה...@מוח-קודח כתב בעזרה | מחפש שותפים/עזרה לפרויקט - מערכת לניהול זמן וחסימות בווינדוס (Python + PyWebview):
@מתכנת-חובב הגיוני, אבל הכי קל לי במחשב החלש שלי...
אחת הסיבות שלא יעיל לכתוב תוכנה כזאת בפייתון היא הביצועים
-
יש את התוכנה הזו
https://mitmachim.top/post/970485