בירור | שאלה בוורד, האם ''מנע הפרדת פסקאות'' עובד בהערות שוליים
-
שלום יש לי קובץ עם הרבה כותרות בהערות שוליים, והרבה פעמים הכותרות נשארות בסוף העמוד והטקסט עובר לעמוד הבא: כמו תמיד בכל כותרת הגדרתי ''מנע הפדרת פסקאות'' אבל זה לא עובד, האם יכול להיות שאפשרות זו לא עובדת בהערות שוליים?
האם יש לימשהו פתרון/רעיון לדבר הזה (הכי גרוע זה שאני עשה מאקרו שיבדוק את זה ידני, אבל אני מעדיף פתרון אמיתי).
תודה
@מניין @מעמדים @דנבו @דאנציג @שלמה11 @u88 @pcinfogmach , @יאיר-דניאל , @es0583292679 וכל מי שמתעסק בעימוד בוורד, תודה רבהתיקון: הודעה משמחת
אכן מנע הפרדת פסקאות כן עובדת, אני לא יודע מה הבעיה במקרה אצלי
-
שלום יש לי קובץ עם הרבה כותרות בהערות שוליים, והרבה פעמים הכותרות נשארות בסוף העמוד והטקסט עובר לעמוד הבא: כמו תמיד בכל כותרת הגדרתי ''מנע הפדרת פסקאות'' אבל זה לא עובד, האם יכול להיות שאפשרות זו לא עובדת בהערות שוליים?
האם יש לימשהו פתרון/רעיון לדבר הזה (הכי גרוע זה שאני עשה מאקרו שיבדוק את זה ידני, אבל אני מעדיף פתרון אמיתי).
תודה
@מניין @מעמדים @דנבו @דאנציג @שלמה11 @u88 @pcinfogmach , @יאיר-דניאל , @es0583292679 וכל מי שמתעסק בעימוד בוורד, תודה רבהתיקון: הודעה משמחת
אכן מנע הפרדת פסקאות כן עובדת, אני לא יודע מה הבעיה במקרה אצלי
@menajemmendel
לא ידוע לי על פיתרון הערות שוליים בוורד יש להם כללים כשלעצמם
אולי מעבר שורה ידני יעזור ואת הכותרת תעשה עם סגון תיו אבל זה יעזור רק אם הכותרת תהיה שורה אחת שאז אתה יכול להגיד לה את הרווח בין שורות.
לא נסיתי את הרעיון רק זורק משהו מופרע. -
@menajemmendel
אולי מעבר שורה ידני יעזור ואת הכותרת תעשה עם סגון תיו אבל זה יעזור רק אם הכותרת תהיה שורה אחת שאז אתה יכול להגיד לה את הרווח בין שורות.
לא נסיתי את הרעיון רק זורק משהו מופרע.@pcinfogmach כן תודה, חשבתי על זה, אבל אני לא אוהב כ''כ לעשות דברים כאלה, שאחריתם מי ישורנה.
-
@menajemmendel
לא נסיתי את הרעיון רק זורק משהו מופרע.@pcinfogmach עכשיו ראיתי עוד בעיה חמורה, והוא שאי אפשר לשים בתוכן ענינים סגנונות שמופעיים בהערות שוליים, ולמקרה כזה יכול להיות שלא טובים אפ' מאקרו, אם יש הערה שוליים שמתחיל בעמוד א' ועובר לעמוד ב', אזי וורד מזהה על כולם כאילו נמצאת בעמוד הראשון