תהליך sppsvc.exe זולל משאבים
-
שלום רב.
לאחרונה שמתי לב שהתהליך sppsvc.exe זולל לי משאבים בצורה מטורפת עד כדי כך שזה מוביל לפעמים את המחשב ל-100 אחוז CPU...
גיגלתי על זה קצת, אבל לא נתקלתי בהסבר מהיר וקליל לזה..
אשר על כן אשמח מאוד אם מישהו שהתנסה בזה פעם או מישהו שיודע מה התהליך הזה אמור לעשות ומה הוא עושה במציאות, או פיתרון לבעיית הזלילה שלו יכתוב כאן את חוות דעתו.
תודה. -
שלום רב.
לאחרונה שמתי לב שהתהליך sppsvc.exe זולל לי משאבים בצורה מטורפת עד כדי כך שזה מוביל לפעמים את המחשב ל-100 אחוז CPU...
אשר על כן אשמח מאוד אם מישהו שהתנסה בזה פעם או מישהו שיודע מה התהליך הזה אמור לעשות ומה הוא עושה במציאות, או פיתרון לבעיית הזלילה שלו יכתוב כאן את חוות דעתו.
תודה. -
שלום רב.
תודה.@שלמה-ווייס אמר בתהליך sppsvc.exe זולל משאבים:
@אלישי עיינת כאן? (עלה לי ראשון בחיפוש גוגל... פשוט לא מצאתי במחשב שלי כזה תהליך...)
@אלישי אמר בתהליך sppsvc.exe זולל משאבים:
תודה בכל אופן....
אם תמצא בכל אופן משהו יותר ספציפי, כמו מה הסיבה באמת שזה פתאום מתחיל לזלול או משהו כזה... עדכן... זה סיפור של הרבה זמן, הזלילת משאבים..:::
KMS_VL_ALL_AIO-Offline - AutoC2R.cmd
:::
-
@שלמה-ווייס אמר בתהליך sppsvc.exe זולל משאבים:
@אלישי עיינת כאן? (עלה לי ראשון בחיפוש גוגל... פשוט לא מצאתי במחשב שלי כזה תהליך...)
@אלישי אמר בתהליך sppsvc.exe זולל משאבים:
תודה בכל אופן....
אם תמצא בכל אופן משהו יותר ספציפי, כמו מה הסיבה באמת שזה פתאום מתחיל לזלול או משהו כזה... עדכן... זה סיפור של הרבה זמן, הזלילת משאבים..:::
KMS_VL_ALL_AIO-Offline - AutoC2R.cmd
:::
@אלישי אגב יש שם אפשרות לסריקת שגיאות בתהליך
-
שלום רב.
תודה. -
@אלישי באג די נפוץ , מדובר בשירות של ווינדוס שנועד למנוע התקנת תוכנות פרוצות, (אני מעריך שאין לך כל כך בעיה לעצור את השירות הזה
).
תפתח את Resource Monitor ותשהה תהליך של sppsvc.exe (דרך מנהל המשימות לא יהיה יעיל, כמובן, הוא יקפוץ שוב). -
-
@shloimy אז מה אתה אומר לחפש ולהבריג במחשב?
-
-
@שלמה-ווייס האם נמצא במחשב שלך כזה יישום ב-system32?
@אלישי יש שם תיקיה ע"ש SPP זה זה?
-
@בנצי-20 האמת לא כ"כ התעמקתי בזה... אבל כן ניסיתי להריץ רשיון אחר מ-KMS לא זוכר איזה... אבל הוא לא עבר את האיקטוב..
לא היה לי כ"כ יישוב הדעת להתחיל לחפש את הבעיה ומה גורם מה ולמה... (הסנדלר הולך יחף.. אין מה לעשות..) -
@אלישי נסה את זה
W10DigitalActivation.exe -
@בנצי-20 eset ממש אבל ממש לא אוהב את זה.... (לא לדבר על כרום..)
מה מקור התוכנה?
ואיך הוא מאקטב את הווינדוס? -
@אלישי בטוח לחלוטין, אני משתמש בו רבות, הרעיון שלו שזה לא סתם פריצה, אלא רשיון דיגיטלי, כלומר הוא מבצע רישום רגיל של קוד שמסונכרן עם מייקרוסופט, והוא לכל החיים כמובן.
@בנצי-20 אמר בתהליך sppsvc.exe זולל משאבים:
@אלישי בטוח לחלוטין, אני משתמש בו רבות, הרעיון שלו שזה לא סתם פריצה, אלא רשיון דיגיטלי, כלומר הוא מבצע רישום רגיל של קוד שמסונכרן עם מייקרוסופט, והוא לכל החיים כמובן.
הוא נחשב המומלץ והאיכותי ביותר (בטלגרם וכ'ו) , החיסרון היחיד שהוא אונליין בלבד.
-
אם מדברים על איקטוב יש משהו שעשיתי כדי שיהפוך לפרו ולא עשה לי שום בעיות אם אתה רוצה אני יעלה לך