דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. מדריכים - אנדרואיד
  4. המלצה | איירפודס באנדרואיד - הפתרון

המלצה | איירפודס באנדרואיד - הפתרון

מתוזמן נעוץ נעול הועבר מדריכים - אנדרואיד
2 פוסטים 2 כותבים 36 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • 25802 מנותק
    25802 מנותק
    2580
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

משתמשים ב-AirPods עם אנדרואיד? אתם יכולים להשיג את כל הפיצ'רים, אבל כנראה שלא תעשו את זה

משתמשים שמערבבים בין אנדרואיד לאיירפודס בדרך כלל לא מקבלים את החוויה המלאה, אבל אפליקציה מאפשרת לכם לפתוח כמעט את כולן

ה-AirPods הן מהאוזניות הפופולריות ביותר בעולם. לא האוזניות הפופולריות ביותר של אפל, אלא בעולם. כלומר גם משתמשי אנדרואיד, כמעט בניגוד לרצונה של אפל, רוכשים אותן (ולא קשה להבין למה). אבל בסופו של דבר הן מיועדות בראש ובראשונה למשתמשי האקוסיסטם של אפל, ולכן משתמשי אנדרואיד לא תמיד מקבלים את החוויה המלאה של האיירפודס. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצת הבוצדמים, יש אפליקציה שאתם צריכים להכיר. ולמרות שהיא פותרת את רוב הבעיות, אתם כנראה לא תשתמשו בה.

פרדוקס האנדרואיד

בתור מי שהשתמש במשך כמה וכמה וכמה שנים ב-AirPods עם מכשירי אנדרואיד באופן קבוע, אני יכול להגיד שלא מדובר בחוויה רעה בשום אופן. תהליך הצימוד הוא מאוד בסיסי ופשוט, הסאונד איכותי באותה מידה, ביטול הרעשים זהה לזה שתקבלו עם אייפון, וניתן לשלוט בתוכן המתנגן בקלות. עם זאת, חלק מהפיצ'רים החכמים והמתקדמים יותר של ה-AirPods מסתתרים ונשלטים דרך מסך ההגדרות של האוזניות שזמינים לכם רק דרך מכשירי אפל, כי… אתם יודעים… אפל.

אז גם אני פיתחתי לי שיטה שבה אני מחבר את האיירפודס למקבוק שלי או ל-iPad כדי לשנות הגדרות באוזניות כדי שאלו ישארו גם כשאני עובר בחזרה לאנדרואיד שלי, אבל זה לא היה נוח במיוחד ולא לכולם יש מכשירי אפל בבית, כך שלא מדובר בפיתרון אמיתי. ואפילו אם יש לכם מכשיר אפל כלשהו, ישנם פיצ'רים שפשוט לא עובדים לא משנה כמה תנסו לעקוף אותם כמו למשל החלשה אוטומטית של הווליום כשאתם מדברים, זיהוי של הכנסה או הוצאה של האוזניות מהאוזניים שלכם לטובת כיבוי והדלקה של התוכן המתנגן, ומחוות הראש שהצטרפו בשנה שעברה. בקיצור, לא אופטימלי.

שליטה אפילו יותר מתקדמת מזו שאפל מציעה

כאן נכנסת לתמונה אפליקציית LibrePods. זוהי אפליקציית אנדרואיד שהצליחה לעלות על טריק מאוד מגניב. אם היא משנה את "מזהה היצרן" בהגדרות של אנדרואיד למזהה ששייך לאפל, היא כאילו אומרת לאיירפודס – "היי, אני אייפון". כך, פחות או יותר כל הפיצ'רים של האיירפודס פרו פשוט נפתחים לשימוש ושליטה גם באנדרואיד. בין היתר, LibrePods מבטיחה לכם פיצ'רים כמו כיבוי והדלקה של המוזיקה כשאתם מוציאים או מכניסים את האוזניות מהאוזן; מענה או דחייה של שיחות על ידי נענוע הראש בתנועת כן או לא; החלשה אוטומטית של עוצמת השמע ברגע שאתם מדברים; מעבר בין מצבי השמע השונים מבלי לגעת באוזניות ועוד אפשרויות כמו חיבור לשני מכשירים בו זמנית. בנוסף, אתם תוכלו לראות את מצב הסוללה של האוזניות והקייס, לשנות את הגדרות מצב השקיפות ועוד שלל אפשרויות התאמה שונות. סך הכל, זה נראה כמו כל מה שמשתמשי אנדרואיד חיכו לו (מלבד תמיכה בחיישן הדופק החדש).

Screenshot-2025-11-20-at-12.27.59.jpg.webp
    כך זה נראה

חוזרים לעשור הקודם

ועכשיו אתם יודעים שמגיע אבל, כי אמרנו לכם את זה מראש. האבל כאן הוא גדול מאוד: בשביל להשתמש ב-LibrePods ו"לשחרר" את האיירפודס שלכם, אתם תצטרכו לעשות Root למכשיר האנדרואיד שלכם. כן, בדקנו, השנה היא לא 2012 ואנחנו יודעים שבניגוד לעשור הקודם, רוב המשתמשים באנדרואיד לא שוקל אפילו לעשות Root, אבל במקרה הזה, המפתחים מאחורי האפליקציה טוענים שזוהי הדרך היחידה שבה הטריק שלהם מתאפשר. עם זאת, יש גם קבוצה קטנה של משתמשים שיוכלו אולי בכל זאת לקבל פטור מהתהליך המעיק והלא מומלץ (שאנחנו לחלוטין מסירים ממנו כל אחריות. זה עליכם); משתמשי OxygenOS ו-ColorOS, או במילים אחרות, משתמשי OnePlus, Realme ו-OPPO. עם זאת, בחלק מהמקרים יתכן וגם הם לא יוכלו להשתמש בכל הפיצ'רים.

יש לכם בכל זאת כוח לכאב ראש הזה? הנה עמוד הגיטהאב של הפרויקט

קרדיט - גיקטיים

בקרו - https://yo-2580.github.io/profile2580/

תגובה 1 תגובה אחרונה
    4
    • למה באתיל מנותק
      למה באתיל מנותק
      למה באתי
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

א. זה דבר ממש ישן..
      ב. גם עם רוט זה לא עובד... לי זה לא עבד בכמה וכמה מכשירים עם רוט..
      למרות שאם יש לך לינוקס אתה יכול להתקין את זה על לינוקס ללא סמארטפון...

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון
      0
      • חוקי הפורום
      • פופולרי
      • לא נפתר
      • משתמשים