בעיה | סים מהדרין לא עובד
-
@הרב-של-השכונה אתה יודע על דרך שאפשר ליצור קשר עם שרות הלקוחות עכשיו?
-
עכשיו הוצאתי את הסים הישן והשארתי רק את הסים מהדרין
ועכשיו הוא אומר לקוח יקר אין באפשרותך לחייג לייעד זה לרכישה של חבילה מתאימה אנא פנה לשירות הלקוחות תודה 019 מובייל -
בישיבה שלך זה היה סים קהילות? יכול ליהיות שזה שונה
-
עכשיו הוצאתי את הסים הישן והשארתי רק את הסים מהדרין
ועכשיו הוא אומר לקוח יקר אין באפשרותך לחייג לייעד זה לרכישה של חבילה מתאימה אנא פנה לשירות הלקוחות תודה 019 מובייל@מנחם-המגניב רגע שניה להבין.. הסים הישן הוא רגיל והשני מהדרין?
השארת רק את המהדרין ולא עובד הוא פעיל? -
בישיבה שלך זה היה סים קהילות? יכול ליהיות שזה שונה
@מנחם-המגניב כתב בבעיה | סים מהדרין לא עובד:
בישיבה שלך זה היה סים קהילות?
לא, מהדרין אני יודע מה אני כותב..
-
יש לי פלאפון 5X5 עשיתי היום ניוד לסים מהדרין הוא ביקש קוד של שבע ספרות בהפעלה הראשונה השגתי אותו דרך הנציג זה עבד במשך כמה שעות ופתאום הוא לא מקבל שיחות ולא מוציא שיחות
חוץ מל 6060* שזה השרות לקוחות שלא פעיל אחרי 7 בערב
כשאני מנסה להוציא שיחה הוא אומר
''סים מהדרין שלום הכנסתם את כרטיס הסים לפלאפון שאינו תואם את ההגדרות שלכם נא להכניס את הסים לפלאפון תומך ניתן לחייג לשרות הלקוחות וכו' שלום ולהתראות''
מישהו יודע מה הבעיה או נתקל בבעיה כזאת
והאם יש דרך להגיע לשירות לקוחות אחרי 7 בערב
תודה רבה@מנחם-המגניב כתב בבעיה | סים מהדרין לא עובד:
תנסה אולי במייל
a1599500111@gmail.com -
@מנחם-המגניב רגע שניה להבין.. הסים הישן הוא רגיל והשני מהדרין?
השארת רק את המהדרין ולא עובד הוא פעיל?@הרב-של-השכונה היה לי סים רגיל של הוט עשיתי את הניוד הכנסתי את הסים מהדרין לפלאפון הדלקתי והוא דרש קוד בשערות לקוחות לא ידעו מה הקוד אמרו לי לפנות לנציג בישיבה היום הוא הביא לי את הקוד הכנסתי והפעלתי את הפלאפון אחרי שעה המספר עבר והסים של הוט התבטל והמהדרין עבד אחרי כמה שעות הוא הפסיק לעבוד
-
@הרב-של-השכונה כתב בבעיה | סים מהדרין לא עובד:
אצלי זה סים קהילות של סים מהדרין
-
@הרב-של-השכונה היה לי סים רגיל של הוט עשיתי את הניוד הכנסתי את הסים מהדרין לפלאפון הדלקתי והוא דרש קוד בשערות לקוחות לא ידעו מה הקוד אמרו לי לפנות לנציג בישיבה היום הוא הביא לי את הקוד הכנסתי והפעלתי את הפלאפון אחרי שעה המספר עבר והסים של הוט התבטל והמהדרין עבד אחרי כמה שעות הוא הפסיק לעבוד
@מנחם-המגניב מוזר מאוד..
אצלי זה סים קהילות של סים מהדרין
לא מכיר..
-
יש לי פלאפון 5X5 עשיתי היום ניוד לסים מהדרין הוא ביקש קוד של שבע ספרות בהפעלה הראשונה השגתי אותו דרך הנציג זה עבד במשך כמה שעות ופתאום הוא לא מקבל שיחות ולא מוציא שיחות
חוץ מל 6060* שזה השרות לקוחות שלא פעיל אחרי 7 בערב
כשאני מנסה להוציא שיחה הוא אומר
''סים מהדרין שלום הכנסתם את כרטיס הסים לפלאפון שאינו תואם את ההגדרות שלכם נא להכניס את הסים לפלאפון תומך ניתן לחייג לשרות הלקוחות וכו' שלום ולהתראות''
מישהו יודע מה הבעיה או נתקל בבעיה כזאת
תודה רבה@מנחם-המגניב ככה זה בסימהדרין לאחר שהוצאת את הסים צריך שיאשרו מחדש במחשב שלהם
גם ב5*5 זה לא פריצה אלא נוהל
לפעמים שמשאירים להם הודעה בתא קולי הם מטפלים גם אחרי שעות הפעילות