בירור | טשטוש דמויות בתמונות וסרטונים במחשב כמו נטפרי
-
רעיון נהדר.
אני התלהבתי.
אבל צריך שתהיה יכולת זיהוי טובה יותר.הייתי מציע ללכת על מודל שמתיר תמונות של נשים צנועות (תמונות משפחתיות וכיוצ"ב), וחוסם תמונות לא ראויות.
קיימים מודלים כאלו. למשל זה https://github.com/infinitered/nsfwjs מתיימר לזיהוי עם 93% הצלחה עם המודל הבינוני.
אפשר לבנות את התוכנה שלכם מסביב למודל הזה.
העובדה שהוא כתוב בג'אווה סקריפט אומרת שתוכלו להציע תוכנה מרובת-פלטפורמות (וינדוס, לינוקס מקינטוש) בקלות יחסית. -
אוהההו אני ממש עכשיו מחפש מישהו שיכול לעזור לי בענין הזה, אם מישהו יודע לעזור לי נא לפנות אלי במייל W70398@GMAIL.COM
-
אוהההו אני ממש עכשיו מחפש מישהו שיכול לעזור לי בענין הזה, אם מישהו יודע לעזור לי נא לפנות אלי במייל W70398@GMAIL.COM
@ניגון כתב בבירור | טשטוש דמויות בתמונות וסרטונים במחשב כמו נטפרי:
אתה מפתח תוכנה או צריך תוכנה כזו אני (אחרים) לא מבינים
-
התוכנה תועיל גם למיילים שכעת גם נטפרי לא מסנן קבצים מצורפים
-
לא, יש לי איזה מצגת שאני רוצה להראות לבחורים, ואני רוצה שיראו רק את המצגת, ולא את הקוביה של הפנים של המרצה בצד.
לא, יש לי איזה מצגת שאני רוצה להראות לבחורים, ואני רוצה שיראו רק את המצגת, ולא את הקוביה של הפנים של המרצה בצד.
אם הוא במקום קבוע ולא "רוקד" במצגת אז יש אפשרות טשטוש מקומי בפורמטפקטורי שמטשט איזור מסוי ם לאורך כל הסרט
-
בקשו לברר האם תהיה ביקוש לתוכנה כזו (בשלבי פיתוח) שמזהה רק דמויות ומטשטשת אותם כמו נטפרי. הרעיון שנטפרי מסנן את האינטרנט אך לא חומר מאונקי שיתכנו מכשולות גם דרכו. בהמשך יתכן לפתח חילוק בין נשים לגברים שיטשטש רק נשים. כרגע התוכנה מזהה דמויות בלבד ע"י מודל מסוים (עובד אופליין גם במחשב מנותק) ומטשטשת אותם.
ראו דוגמא
1.rar
בסרטון בדקה 2 בערך יש גם טשטוש הסרטה תוך כדי שהוא פועל@בהתחלה לא ממש קשור לפוסט הזה
סליחה על הבורות, אבל כרגע יש לי סרטון שאני רוצה לטשטש פנים של אחת הדמויות בסרטון. זה אפשרי? גם אופליין? (יש על המחשב שלי חבילת תוכנות של אדובי אבל בחיים לא נגעתי בה)
-
אם הוא במקום קבוע ולא "רוקד" במצגת אז יש אפשרות טשטוש מקומי בפורמטפקטורי שמטשט איזור מסוי ם לאורך כל הסרט
-
בפורמטפקטורי ???
אין לי מושג מה זה. אני רוצה לטשטש את המרצה, איך??

הוא כל הזמן שם במזרח או זז במהלך הסרט ואדרבה צריכים את המקום שם כדי לראות דברים בסרט?