בקשת מידע | צריבת גירסה ל-F21 PRO באיזור בני ברק
-
@urielk מה הכוונה נקודות גישה? APN? לזה אני יכול לגשת.
@יראת-שמים-0 טוב , האם אתה יכול לשאוב מהמכשיר שלך את מחיצת md1img_a ? (אתה יכול לעשות את זה עם תוכנת sp flash tool , צריך להתקין אותה ואת הדרייברים) ואני אסביר לך איך לעשות את זה.
דרייברים מפה
הדרכה לשאיבה - יש את המדריך הזהוהנה קובץ scatter תואם למכשיר: MT6761_Android_scatter.txt תשתמש בו כמו שכתוב במדריך ותבחר את המחיצה הנ"ל - md1img_a זה המחיצה של המודם של המכשיר.
-
@יראת-שמים-0 טוב , האם אתה יכול לשאוב מהמכשיר שלך את מחיצת md1img_a ? (אתה יכול לעשות את זה עם תוכנת sp flash tool , צריך להתקין אותה ואת הדרייברים) ואני אסביר לך איך לעשות את זה.
דרייברים מפה
הדרכה לשאיבה - יש את המדריך הזהוהנה קובץ scatter תואם למכשיר: MT6761_Android_scatter.txt תשתמש בו כמו שכתוב במדריך ותבחר את המחיצה הנ"ל - md1img_a זה המחיצה של המודם של המכשיר.
@urielk אתה איש נדיר, באמת.
חשוב לגבות את הטלפון לפני?דרייברים להתקין לפני התוכנה?
אני מגבה כעת את זיכרון המכשיר, זה יקח עוד מלא זמן. אז מסתמא את השאיבה אעשה מחר.
-
@urielk אתה איש נדיר, באמת.
חשוב לגבות את הטלפון לפני?דרייברים להתקין לפני התוכנה?
אני מגבה כעת את זיכרון המכשיר, זה יקח עוד מלא זמן. אז מסתמא את השאיבה אעשה מחר.
@יראת-שמים-0 כתב בבקשת מידע | צריבת גירסה ל-F21 PRO באיזור בני ברק:
חשוב לגבות את הטלפון לפני?
לא, שאיבה לא משנה כלום בפון.
דרייברים להתקין לפני התוכנה?
כמובן. אחרת התוכנה לא תזהה את המכשיר....
-
חשוב לגבות את הטלפון לפני?
דרייברים להתקין לפני התוכנה?
כמובן. אחרת התוכנה לא תזהה את המכשיר....
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | צריבת גירסה ל-F21 PRO באיזור בני ברק:
טוב, זה כבר באמצע לגבות, לא אעצור אותו. רק באסה שהכבל איטי, טעות.
בקישור ש @urielk שלח יש כמה דרייברים, מה מתוכם כדאי למכשיר הזה, אתה יודע?
-
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | צריבת גירסה ל-F21 PRO באיזור בני ברק:
טוב, זה כבר באמצע לגבות, לא אעצור אותו. רק באסה שהכבל איטי, טעות.
בקישור ש @urielk שלח יש כמה דרייברים, מה מתוכם כדאי למכשיר הזה, אתה יודע?
@יראת-שמים-0 השלישי, תגיע לדף ריק תרענן אותו וירד לך
-
דרייברים מפה
@urielk ה-scatter שהבאת זה לא קובץ, הוא נפתח לי בדף של הפורום. איך אני מוריד אותו? זה אמור להיות קובץ טקסט?
ולגבי התוכנה sp flash tool, הורדתי מהאתר. וכשאני בא לשנות את הקובץ option כמו שכתוב במדריך לא מופיע לי כמו בתמונה שם:

אלא מופיע לי

בלי השורות שמופיעות מתחת לזה. -
@urielk ה-scatter שהבאת זה לא קובץ, הוא נפתח לי בדף של הפורום. איך אני מוריד אותו? זה אמור להיות קובץ טקסט?
ולגבי התוכנה sp flash tool, הורדתי מהאתר. וכשאני בא לשנות את הקובץ option כמו שכתוב במדריך לא מופיע לי כמו בתמונה שם:

אלא מופיע לי

בלי השורות שמופיעות מתחת לזה.@יראת-שמים-0 הורדת v5 או v6 ?
-

אלא מופיע לי

בלי השורות שמופיעות מתחת לזה.@יראת-שמים-0 לגבי הסקאטר פשוט תלחץ מקש ימני ותלחץ על שמירה בשם
ולגבי התוכנה, כנראה פשוט זה גרסה שונה, אז תמשיך במדריך
אלה אם הורדת v6 שאז אתה צריך להוריד v5 -
@יראת-שמים-0 הורדת v5 או v6 ?
-
-
@שניאור-שמח @נוחעם-FM

מה זה אומר הקבצים שאני רוצה לגבות, איזה קבצים? הקובץ scatter? -
@שניאור-שמח @נוחעם-FM

מה זה אומר הקבצים שאני רוצה לגבות, איזה קבצים? הקובץ scatter?@יראת-שמים-0 אתה שואב או צורב? לא הבנתי?
-
@יראת-שמים-0 אתה שואב או צורב? לא הבנתי?
-
@יראת-שמים-0 אז אתה שואב.
''קבצים'' הכוונה למחיצות.
(איפה שמסומן 1 בתמונה)
תבחר את המחיצה md1img_a -
@יראת-שמים-0 שים לב שאתה בלשונית Readback שזה שאיבה כמו כן תשאב גם את הsuper זאת אומרת תסמן את שתי המחיצות:
md1img_a
superהסקטר הוא מעין מיפוי של הזיכרון
-
@יראת-שמים-0 שים לב שאתה בלשונית Readback שזה שאיבה כמו כן תשאב גם את הsuper זאת אומרת תסמן את שתי המחיצות:
md1img_a
superהסקטר הוא מעין מיפוי של הזיכרון
-
@יראת-שמים-0 שאיבה זה לקחת מהמכשיר את מה שיש בו זה יכול לשמש לגיבוי , אבל יכול גם לשמש לשימושים אחרים זה לא משנה
-
@urielk @נוחעם-FM במדריך כתוב שזה לגיבוי. שאיבה היינו גיבוי?
כלומר יש איזה שלב במדריך שאני צריך לדלג עליו, או לעשות ככתבו וכלשונו?גיבוי זה שאיבה ושאיבה זה גיבוי, ואיי רובוט זה שאיבה

-
@יראת-שמים-0 שאיבה זה לקחת מהמכשיר את מה שיש בו זה יכול לשמש לגיבוי , אבל יכול גם לשמש לשימושים אחרים זה לא משנה
@urielk @שניאור-שמח תודה אנשים טובים.
אז את השלבים הראשונים עושים בלי הפלאפון, ורק באחרון מחברים את הפלאפון, אמת? -
@urielk @שניאור-שמח @נוחעם-FM טענתי את הקובץ כבתמונה:

אבל כשאני עובר ללשונית Readback לא מופיע לי כלום. שם אני אמור לבחור את הקבצים, לא? מצ"ב תמונה