שאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?
-
הסיבה שזית מהירה כ"כ, כי היא עובדת עם קובץ DB ולא עם קבצי TXT/JSON, גם אנו הולכים לכיוון הזה, נשכרה מתכנתת שעשתה כבר את רוב העבודה, אבל זה כנראה לא ישוחרר בזמן הקרוב, כי @לא-מתייאש עוד לא ייצב את הDB שלו, ואני לא רוצה לשגע את המשתמשים בהורדה שוב ושוב של DB...
בסוף, המטרה שלי שהמשתמשים יוכלו להשתמש עם אוצריא וזית ביחד [ועוד פאנצ' קטן, אבל לא אגלה אותו כעת...]@י.-פל. סתם בשביל להבין.
המתכנתת רק מתאימה את אוצריא לעבוד עם תצורת מסד של DB, בעוד שאת המסד עצמו עושים העתק הדבק מ @לא-מתייאש ?
או שאתם גם ממירים באופן עצמאי את המסד ל DB? -
@י.-פל. סתם בשביל להבין.
המתכנתת רק מתאימה את אוצריא לעבוד עם תצורת מסד של DB, בעוד שאת המסד עצמו עושים העתק הדבק מ @לא-מתייאש ?
או שאתם גם ממירים באופן עצמאי את המסד ל DB?@צדיק-וטוב-לו-0
כן, לא בדיוק. -
הסיבה שזית מהירה כ"כ, כי היא עובדת עם קובץ DB ולא עם קבצי TXT/JSON, גם אנו הולכים לכיוון הזה, נשכרה מתכנתת שעשתה כבר את רוב העבודה, אבל זה כנראה לא ישוחרר בזמן הקרוב, כי @לא-מתייאש עוד לא ייצב את הDB שלו, ואני לא רוצה לשגע את המשתמשים בהורדה שוב ושוב של DB...
בסוף, המטרה שלי שהמשתמשים יוכלו להשתמש עם אוצריא וזית ביחד [ועוד פאנצ' קטן, אבל לא אגלה אותו כעת...]אני מוצא פה את ההזדמנות לשאול, בקשר להעברת הספרים לDB האם יוכלו עדיין להוסיף ספרים למאגר? אני מבין שכן, אבל רק לוודאות
יישר כחך על כל הפעילות -
אני מוצא פה את ההזדמנות לשאול, בקשר להעברת הספרים לDB האם יוכלו עדיין להוסיף ספרים למאגר? אני מבין שכן, אבל רק לוודאות
יישר כחך על כל הפעילות@צבי-דורש-ציון הוא אמר בעבר שכן, ויוכלו לבחור בין מסד נפרד לספרים שנוספו, לבין הכללתם במסד העיקרי.