שאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?
-
הסבר:
מציג מובנה - מה שיש כעת. קל, נח, עם חסרונות: לא ניתן לבחור טקסט [ואם ניתן - לא ניתן לגלול. או/או].
קפיצות בPDF [אם כי לדעתי זה באג שלנו, אך אנו לא מצליחים לפתור אותו].web_viewer - הצגה כמו בדפדפן. כולל המון תכונות מתקדמות, מציג נח ויפה, אך זולל ראם. בנוסף, יתכן ויצטרכו [לפחות במערכות הפעלה מסויימות], להתקין תוכנה נלווית.
@userbot @גאון-גדול -
הסבר:
מציג מובנה - מה שיש כעת. קל, נח, עם חסרונות: לא ניתן לבחור טקסט [ואם ניתן - לא ניתן לגלול. או/או].
קפיצות בPDF [אם כי לדעתי זה באג שלנו, אך אנו לא מצליחים לפתור אותו].web_viewer - הצגה כמו בדפדפן. כולל המון תכונות מתקדמות, מציג נח ויפה, אך זולל ראם. בנוסף, יתכן ויצטרכו [לפחות במערכות הפעלה מסויימות], להתקין תוכנה נלווית.
@userbot @גאון-גדול -
@צבי-דורש-ציון כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
האמת שהכי הכי טוב יהיה כמו שכבר כתבתי לך "הגדרות למתקדמים"...
ואז יהיו 2 מציגי PDF? חשבת רגע?
-
@צבי-דורש-ציון כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
האמת שהכי הכי טוב יהיה כמו שכבר כתבתי לך "הגדרות למתקדמים"...
ואז יהיו 2 מציגי PDF? חשבת רגע?
@י.-פל. לא. ברירת מחדל המציג שיש עכשיו, והמתקדמים יוכלו להוריד - אולי אפילו מתוך התוכנה - את המציג השני ומאז התוכנה תשתמש בזה. לא רק הגדרה לעבור בין שניהם.
לגבי השאלה אם חשבתי, אז התשובה שכן. רק חששתי שלא מספיק הסברתי ועל כך אני מתנצל...
-
ללא ספק web_viewer עדיף כי הוא מהיר לגלילה ונח, לעומת של אוצריא שנגלל לאט ונוסע לצדדים וכו'
השאלה האם אפשר להטמיע את זה מספיק יפה בעיצוב אוצריא וחלון הניווט וכו'
כי אחרת אולי זה יעשה תחושה של כלאים -
אולי לא הסברתי מספיק טוב, מבחינתי האישית התצוגת PDF זה אחד הדברים שהכי חשובים לי בתוכנה, וממש ממש יועיל לשפר אותו (ולא מפריע לי גם שיראה קצת מוזר...)
רק השאלה אם אפשר לעשות כזה דבר וזה לא יזיק מאד במחשבים נורמלים -
הסבר:
@userbot @גאון-גדול