שאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?
-
@צבי-דורש-ציון כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
האמת שהכי הכי טוב יהיה כמו שכבר כתבתי לך "הגדרות למתקדמים"...
ואז יהיו 2 מציגי PDF? חשבת רגע?
@י.-פל. לא. ברירת מחדל המציג שיש עכשיו, והמתקדמים יוכלו להוריד - אולי אפילו מתוך התוכנה - את המציג השני ומאז התוכנה תשתמש בזה. לא רק הגדרה לעבור בין שניהם.
לגבי השאלה אם חשבתי, אז התשובה שכן. אבל חששתי שלא מספיק הסברתי את עצמי מקודם ועל כך אני מתנצל...
-
ללא ספק web_viewer עדיף כי הוא מהיר לגלילה ונח, לעומת של אוצריא שנגלל לאט ונוסע לצדדים וכו'
השאלה האם אפשר להטמיע את זה מספיק יפה בעיצוב אוצריא וחלון הניווט וכו'
כי אחרת אולי זה יעשה תחושה של כלאים -
אולי לא הסברתי מספיק טוב, מבחינתי האישית התצוגת PDF זה אחד הדברים שהכי חשובים לי בתוכנה, וממש ממש יועיל לשפר אותו (ולא מפריע לי גם שיראה קצת מוזר...)
רק השאלה אם אפשר לעשות כזה דבר וזה לא יזיק מאד במחשבים נורמלים -
הסבר:
מציג מובנה - מה שיש כעת. קל, נח, עם חסרונות: לא ניתן לבחור טקסט [ואם ניתן - לא ניתן לגלול. או/או].
קפיצות בPDF [אם כי לדעתי זה באג שלנו, אך אנו לא מצליחים לפתור אותו].web_viewer - הצגה כמו בדפדפן. כולל המון תכונות מתקדמות, מציג נח ויפה, אך זולל ראם. בנוסף, יתכן ויצטרכו [לפחות במערכות הפעלה מסויימות], להתקין תוכנה נלווית.
@userbot @גאון-גדול -
ג"א מצטרף ל@צבי-דורש-ציון
אני חושב שצריך להיות בברירת המחדל את המציג של אוצריא
ומי שרוצה יהיה לו אפשרות לשדרג לweb_viewer -
ומי שרוצה יהיה לו אפשרות לשדרג לweb_viewer@יאיר-דניאל כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
ומי שרוצה יהיה לו אפשרות לשדרג לweb_viewer@צבי-דורש-ציון
אם לא הבנתם: אין סיכוי שיהיו 2 מציגים, חבל"ז. -
@יאיר-דניאל כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
אם לא הבנתם: אין סיכוי שיהיו 2 מציגים, חבל"ז.@י.-פל. כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
@יאיר-דניאל כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
אם לא הבנתם: אין סיכוי שיהיו 2 מציגים, חבל"ז.אם כך, חוזר בי מההצבעה - עדיף המציג של אוצריא
-
@י.-פל. כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
אם לא הבנתם: אין סיכוי שיהיו 2 מציגים, חבל"ז.אם כך, חוזר בי מההצבעה - עדיף המציג של אוצריא
@יאיר-דניאל
אפשר לבטל, כמדומני. -
@י.-פל. ברוח האשכול...
אולי אפשר להוסיף לאוצריא (בתת תפריט של כלים) - סקרים, שם תוכל לעשות סקרי דעת קהל על פיצרים נדרשים וכו'.למי שלא הבין:

-
הסבר:
מציג מובנה - מה שיש כעת. קל, נח, עם חסרונות: לא ניתן לבחור טקסט [ואם ניתן - לא ניתן לגלול. או/או].
קפיצות בPDF [אם כי לדעתי זה באג שלנו, אך אנו לא מצליחים לפתור אותו].web_viewer - הצגה כמו בדפדפן. כולל המון תכונות מתקדמות, מציג נח ויפה, אך זולל ראם. בנוסף, יתכן ויצטרכו [לפחות במערכות הפעלה מסויימות], להתקין תוכנה נלווית.
@userbot @גאון-גדול -
גם לאברך עם מחשב פשוט יש מציג PDF נוסף בו הוא יכול לפתוח את כל הספרים של אוצריא.
יש משהו נח שהכל באותו תוכנה, ועדיף שהתוכנה תעבוד טוב.נראה לי שלרוב האברכים יש 8 ראם.
-
@זאב-לבן כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
אולי אפשר לעשות קיצור דרך שיפתח את הקובץ במציג אחר וגיטשבעס.
@זאב-לבן רעיון מעולה
-
הסבר:
@userbot @גאון-גדול@י.-פל. כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
הסבר:
@userbot @גאון-גדולאיך חשבתם להשתמש בweb view, כי לדעתי אם עושים את זה נכון, זה לא אמור לזלל יותר ראם, אפילו פחות לדעתי, אבל זה יהיה מאוד תלוי בספרייה איך עשו את זה
עריכה : אני חוזר בי, ראיתי מה שהם כתבו כאן : https://pub.dev/packages/webview_windows
Unfortunately, Microsoft Edge WebView2 doesn't currently have an explicit API for offscreen rendering. In order to still be able to obtain a pixel buffer upon rendering a new frame, this plugin currently relies on the Windows.Graphics.Capture API provided by Windows 10. The downside is that older Windows versions aren't currently supported.
במילים אחרות, זה נראה שפלאטר לא מאפשר להשתמש במשטה מערכת מקורי (hwnd, directx) ולכן עשו משהו שזה יהיה כבד מאוד מאוד מבחינת ראם ומעבד, כי גם אם היה api בשביל offscreen rendering, זה היה עדיין נשאר מאוד כבר לצייר הכל עם המנוע של פלאטר, אבל עכשיו שאין בכלל זה ממש יהיה כבד של הכבד, או שהם באמת כן משתמשים בhwnd, כי לפי gpt זה אפשרי, צריך לבדוק, כי גם אם אין offscreen rendering, אם הם משתמשים בhwnd זה לדעתי עדיין יזלול פחות ראם ממנוע של pdf אחר
יש לי חבר ששילב את זה בקומפוז (לצערי לא בקוד פתוח) והם פשוט הכניסו את משטח של הwebview דרך הapi בתוך container של compose , ולכן זה זולל בקושי 50 מ״ב בראם וזה היה כוונתי
-
את זה ניסית?
https://www.syncfusion.com/pdf-viewer-sdk/flutter-pdf-viewer
אם אני זוכר טוב אפשר לקבל מהם רישיון חינמי -
את זה ניסית?
אם אני זוכר טוב אפשר לקבל מהם רישיון חינמי@pcinfogmach יש לזה טעינה של עמוד עמוד, ולא טעינה של כל הספר, ולכן זה איטי מאוד.
-
את זה ניסית?
אם אני זוכר טוב אפשר לקבל מהם רישיון חינמי@pcinfogmach כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
את זה ניסית?
אם אני זוכר טוב אפשר לקבל מהם רישיון חינמיקיבלתי רישיון. לא הצלחתי לעבור בצורה חלקה. גם @userbot ניסה, ללא הצלחה.
-
את זה ניסית?
אם אני זוכר טוב אפשר לקבל מהם רישיון חינמי -
אולי לא הסברתי מספיק טוב, מבחינתי האישית התצוגת PDF זה אחד הדברים שהכי חשובים לי בתוכנה, וממש ממש יועיל לשפר אותו (ולא מפריע לי גם שיראה קצת מוזר...)
רק השאלה אם אפשר לעשות כזה דבר וזה לא יזיק מאד במחשבים נורמלים@צבי-דורש-ציון כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
אולי לא הסברתי מספיק טוב, מבחינתי האישית התצוגת PDF זה אחד הדברים שהכי חשובים לי בתוכנה
אתה לא חייב לענות אבל מסקרן אותי למה?
-
@צבי-דורש-ציון כתב בשאלה | סקר: הצגת PDF באוצריא: שימוש בחבילת PDF מובנית או בweb_viewer?:
אולי לא הסברתי מספיק טוב, מבחינתי האישית התצוגת PDF זה אחד הדברים שהכי חשובים לי בתוכנה
אתה לא חייב לענות אבל מסקרן אותי למה?
@pcinfogmach גמרא עם צורת הדף. מאד נח לי ללמוד דווקא אם אוצריא, ואין את זה בזית ובר אילן הרבה פחות נח מהבחינה הזו.
ואם יהיה אפשרות שהפידיאף יהיה ממש טקטואלי, הרי שזה יהיה אחד הדברים המטורפים שנראה לי יש עכשיו רק באוצר החכמה (נדמה לי שיש שם את זה) ואיןם צורך כלל להכביר במילים למה!...אני מקוה שאני לא צריך להסביר למה יותר נח לי ללמוד מתוך התוכנה ולא סתם לפתוח את הPDF...