שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
@אלף-שין כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אבל כשאני מתקשר ישר הוא אומר לי לא הוקשה בחירה
בדקתי שוב אצלי וזה גם קרה, אם תוריד את הקבצים ותעלה מחדש זה יעבוד, כמו שכתב @אין ,
זו תופעה מוזרת ואני מנסה לבדוק מה הבעיה, ייתכן ואצטרך לחזור לttsעריכה: סודר ב"ה, עודכן בגירסה 2.0.1
-
כל הכבוד על העדכון אנשי קשר ממש עולם אחר בשימוש.
תכלס האם התמלול בשליחת מייל עובד או לא? תמיד הוא כותב לי שלא היה אפשרות לתמלל למה? -
@חנני350 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
האם תוכל להכניס שיהיה אפשרות איך לשלוח האם עי"ד תמלול או כתיבה נראה לי ממש נצרך!
בוחרים את זה בעת הגדרת המערכת
-
@חנני350 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
האם תוכל להכניס שיהיה אפשרות איך לשלוח האם עי"ד תמלול או כתיבה נראה לי ממש נצרך!
בוחרים את זה בעת הגדרת המערכת
-
@פלמנמוני שמח לעדכן כי נטפרי פתחו את התפריט המותאם אישית בקובץ הנפלא שלך
אולי תעשכן את זה בפוסט הראשי?
-
@מוח-קודח כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@פלמנמוני שמח לעדכן כי נטפרי פתחו את התפריט המותאם אישית בקובץ הנפלא שלך
פתחו את זה בקובץ שלך, איד זה קשור לכולם?
-
אולי יש סיכוי להכניס שתי API ככה שאם באחד יהיה תקלה יהיה אפשר בשני כגון של קלוד ושל גימיני?
-
שלום וברכה
תודה על הפיתוח יפה מאד
עדכנתי ואני מצליח לשלוח מילים, כשמגיע מייל אני מקבל צינתוק אבל כשאני נכנס לשלוחה לשמיעת המילים הוא אומר לי: בשלוחה זו אין השמעות.
עשיתי ללא מפתח API השאלה אם זה קשור